Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXIV TEMA

QUOTE(AudraB @ 2010 04 29, 14:10)
Memori, laaabai graziai atrodai

Beje svociutres, kaip ten su tuo rutu vainikeliu elgiamasi?
Ji degint reikia, kaip ji sudegint, o paskui det i dezute???????

Kad jau nelabai kas turbut segasi ta rutu vainikeli g.gif Man paciai dabar juokas ima, kai as pries 10 metu su vainikeliu buvau, nors visi zinojo, kad jau laukiuosi smile.gif Na nebet pas jus labai tradicines vestuves....
Atsakyti
QUOTE(AudraB @ 2010 04 29, 14:10)

mano įdėjo nedegintą į dėžutę ir atidavė saugoti ir aš taip darysiu mirksiukas.gif
o šaipytis nėr ko iš vainikėlio rolleyes.gif aišku čia tik mano nuomonė, kiekvienas sprendžia pagal savo sugedimo laipsnį tongue.gif mano jaunieji jaunučiai ir žinau kad dar nieko nelaukia ax.gif tad visai neatrodo juokingai
Atsakyti
Įkeliu žodžius apie rūtų vainikėlį,gal kam pravers 4u.gif

Nuskriejo jaunystė linksma ir greita,
tarytum plaštakė gėlėta ranka.
Ar verksi tu šiandien, juoksies,
vis tiek, jaunystei jau reikia ištarti sudie....
vilioklių mergelių žiloj praeity,
vainikai sudegdavo laužo ugny.
rūtelių vainiką mergelių rimtų
rakindavo skrynioj didžiausių raktu.
Atsakyti
O jus pirma ar antra diena nusisegsit ruteles su nuometu nuimsit?

Atsakyti
Memori, man jūsų piršliavimo istorija paliko įspūdį! manau buvo nereali šventė 4u.gif šaunuolė, originalių dalykėlių pakopinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(memori @ 2010 04 29, 11:08)

Memori, superine svente thumbup.gif
O si pinigu medi patys daret ar kazkur pirkot?
Atsakyti
ziurekit kokia ideja radau - kiekvienam sveciui issirinkti kortele ir nesioti visa vakara isisegus...
user posted image
Atsakyti
[quote=rokinuke,2010 04 29, 11:54]
[quote=memori,2010 04 29, 12:08]

memori, saunuole ir labai graziai atrodete abi su mazyle drinks_cheers.gif wub.gif
[/quote]
[quote=AudraB,2010 04 29, 13:10]
Memori, laaabai graziai atrodai

[/quote]
[quote=Akvilia,2010 04 29, 17:28]
Memori, man jūsų piršliavimo istorija paliko įspūdį! manau buvo nereali šventė 4u.gif šaunuolė, originalių dalykėlių pakopinau blush2.gif
[/quote]
[quote=fikuse,2010 04 29, 18:07]
Memori, superine svente thumbup.gif
O si pinigu medi patys daret ar kazkur pirkot?
[/quote]

aciu visoms 4u.gif Tikrai labai stengiaus del visko. Manau kad neblogai pavyko, nes jaunieji iki siol dekoja hihihi.gif O pinigu medis mano nubraizytas o mano tevelio padarytas smile.gif Tikrai neverta kur uzsakinet. Nes as pirmiau i floristikos studija nuejau, tai toooooki medi padare doh.gif Kelma su storom vielom. 50lt suplojau o eidama namo zliumbiau kruvinom asarom... Tada tetis gelbejo ir per pusdieni vat kas gavosi smile.gif Gaila pazadu torto nenufotkinau... dabar kaip gailiuos... Tiesa, i pazadu torta dejau po saldaini su jaunuju nuotraukyte ant popierelio ir maza maiseli sveriamos aromatines arbatos. Nu ir zinoma pasizadejima mazame pargamente.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo memori: 29 balandžio 2010 - 18:44
QUOTE(memori @ 2010 04 29, 18:43)
aciu visoms 4u.gif  Tikrai labai stengiaus del visko. Manau kad neblogai pavyko, nes jaunieji iki siol dekoja hihihi.gif O pinigu medis mano nubraizytas o mano tevelio padarytas smile.gif Tikrai neverta kur uzsakinet. Nes as pirmiau i floristikos studija nuejau, tai toooooki medi padare doh.gif  Kelma su storom vielom. 50lt suplojau o eidama namo zliumbiau kruvinom asarom... Tada tetis gelbejo ir per pusdieni vat kas gavosi smile.gif Gaila pazadu torto nenufotkinau... dabar kaip gailiuos... Tiesa, i pazadu torta dejau po saldaini su jaunuju nuotraukyte ant popierelio ir maza maiseli sveriamos aromatines arbatos. Nu ir zinoma pasizadejima mazame pargamente.

blush2.gif blush2.gif blush2.gif O jusu tevelis kokiame mieste gyvena? Gal jis dar koki medeli sumeistrautu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pitchy @ 2010 04 29, 18:39)
ziurekit kokia ideja radau - kiekvienam sveciui issirinkti kortele ir nesioti visa vakara isisegus...
user posted image

lotuliukas.gif per mūsų vestuves tokios pačios buvo - lygiai lygiai, gal ir radai mūsų vedėjų tinklapyje....geras... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fikuse @ 2010 04 29, 19:06)
blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif O jusu tevelis kokiame mieste gyvena? Gal jis dar koki medeli sumeistrautu?  blush2.gif

Siluteje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AudraB @ 2010 04 29, 15:10)

Tai, kad niekas jo nedegina g.gif Jei jau taip norisi to vainikėlio, tuomet jis dedamas į dėžutę. visas nusegimas- dėjimas dėžutėn- gražių žodžių lydimas, stilizuotas.

Papildyta:
QUOTE(drakosa @ 2010 04 29, 21:26)
lotuliukas.gif  per mūsų vestuves tokios pačios buvo - lygiai lygiai, gal ir radai mūsų vedėjų tinklapyje....geras... 4u.gif

Dėl šios priežasties ir stengiuosi kuo mažiau naudotis internetine pagalba mirksiukas.gif Arba jei jau čia kapstytis, tai ieškoti "perliukų". Patikėkit, daug tokių variantų būna- lygiai lygiai cool.gif Čia kaip ir su tais sveikinimais (jau anksčiau minėjau) geriau nepatingėti pasieškoti, bet ne internete, nes rizikuoji ne ti sau, bet ir kitam nuotaiką sugadinti. Juo labiau kai svočia bus pasiruošusi, o pusė svečių išsakys tokius pačius sveikinimus smile.gif taip būna.

Beje, o daug daug visko ir nereikia. Yra daug jau dalykų, kurie buvo daromi prieš 20 metų, bet dabat jau nelabai... ką nors įdomesnio sugalvot galima smile.gif
Atsakyti