Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXIV TEMA

QUOTE(fikuse @ 2010 04 27, 18:22)
Mergaites, noriu jusu patarimo:
1 - mes busim liudininkais, bet kadangi bus pulkas, tai turbut jau nori nenori tapsim pirsliaus, ane? Tai klausimas, kaip jus darote su juosta pirsliui? Ar tai jau "atgyvenes" vestuvinis atributas, ar jos vis dar naudojamos? Supratau, kad MB lyg ir noretu tos juostos, bet jaunoji labai suabejojo, ar jai ta juosta, kaip "senamadiskas" daiktas, nesugadins nuotrauku  doh.gif
2 - kas svociai perka puokste: ji pati ar jaunoji?
3 - kas rupinasi maistu ir alkoholio pilstymu prie baznycios (i CMB neis), vaisinant sveikintojus, ir gamtoje: pirsliai ar vyriausia pora? 
4 - kuriuo vestuviu momentu metamas keliaraistis ir puokste?

O dabar pasiguosiu, pirma karta pirsliausim, tai labai norejau graziu skoningu vestuviu (juolab, kad jaunieji pareiske, kad nori netradiciniu vestuviu) , prisirinkau medziagos ACIU JUMS VISOMS  4u.gif , prisigalvojau visokiu atrakciju, idomybiu, nemazai info is skgretos (man ten super subtilus dalykeliai: ir pasaka apie 4 zvakes, ir sirdeles uzdegtos, ir balionai is dezes, ir kelione su paspirtukais)... O dabar suzinojau, kad jaunieji jaunuju valso nenori, islydetuviu is namu nenori, nesimo per tilta ir apskritai tilto nenori, gamtai suplanavo skirti apie 1-1.5val ("nes turbut lis, neidomu ir nebus ten, ka veikti"), nori visokiu keliaraisciu ir puoksciu metimo ir butinai fejerverku (nes dangaus zibintai ir balionai su bengaliskomis ugnelemis neidomu) ir t.t. Jau dabar suprantu, kad tiketis, kad mums uz darba bent padekos, butu labai naivu, bet kad isgirsim priekaistu, kad tas ar anas buvo negerai, tai jau dabar matau (jaunoji yra pareiskusi, kad tik ji viena gali viska gerai padaryti). As jau nebezinau, nei kaip toms vestuvems ruostis, nei ka daryti, rankos svyra ir tiek....  verysad.gif

1. Pirslio juosta susitarimo reikalas, vieni nori kiti jos jau nebesideda, pasiklauskit kaip nori jaunieji, jei jie to nenori tai ir nesidekit mirksiukas.gif
2. Seip vienur svociai puokste dovanoja jaunikis, kitur perkasi pati svocia, cia irgi susitarimo reikalas mirksiukas.gif
3. Alkoholi dali perkasi pirsliai (mes asmeniskai nepirkom, taip sake jaunieji jie viska pirko) dali jaunieji turi ir poros. Kad poros pilstys mazai tiketina, nes dazniausiai buna toks biski balaganas, todel pirsliams reiktu imtis iniciatyvos (kalbu is patirties kiek maciau keliose vestuvese). As asmeniskai visoms pamergems buvau pries vestuves susakiusi uzduotis, vienos buvo atsakingos stoveti prie jaunuju ir imti is ju geles kai sveikins sveciai, kitos buvo atsakingos uz tauriu dalinima, dar kitos uz saldainiu dalinima, bet pradejome visa vaisinima mes su pirsliu ir i darba ijungeme poras nes kai kurie uzsimirsta
4. Puokste su keleraisciu metasi po 12 arba antra diena.

Del jaunuju noru, tai siulyciau viska derinti su jaunaisiais, na is vienos puses tai ju svente ir as pilnai juos suprantu kad kai kas jiems patinka kai kas ne ir nori kad butu viskas ka jie sugalvoja. As daug ka buvau pasakiusi jauniesiems, daug ka jiems buvau parodziusi, scenariju derinau su jais, tik keleta staigmenu buvau pasilikusi, kur buvau garantuota kad jiems patiks, na mano manymu tai jaunuju svente ir reiktu klausyti ko jie noretu, uzsimink ka esi sugalvojusi gal jiems viskas patiks. Nepyk ant ju ir nepanikuok, tiesiog surask bendra kalba, gal but bus kas nepatiks tau asmeniskai, bet neimk i sirdi mirksiukas.gif .
Atsakyti
1 - mes busim liudininkais, bet kadangi bus pulkas, tai turbut jau nori nenori tapsim pirsliaus, ane? Tai klausimas, kaip jus darote su juosta pirsliui? Ar tai jau "atgyvenes" vestuvinis atributas, ar jos vis dar naudojamos? Supratau, kad MB lyg ir noretu tos juostos, bet jaunoji labai suabejojo, ar jai ta juosta, kaip "senamadiskas" daiktas, nesugadins nuotrauku  doh.gif
3 - kas rupinasi maistu ir alkoholio pilstymu prie baznycios (i CMB neis), vaisinant sveikintojus, ir gamtoje: pirsliai ar vyriausia pora? 
Jau dabar suprantu, kad tiketis, kad mums uz darba bent padekos, butu labai naivu, bet kad isgirsim priekaistu, kad tas ar anas buvo negerai, tai jau dabar matau (jaunoji yra pareiskusi, kad tik ji viena gali viska gerai padaryti). As jau nebezinau, nei kaip toms vestuvems ruostis, nei ka daryti, rankos svyra ir tiek....  verysad.gif

1- musu jaunieji nenorejo tradiciniu vestuviu su pirslio korimu, bet juosta pirsliui jaunieji pirko. Ir nuotraukos labai grazios. Jei idomu galiu atsiust, parasyk pasta.
2-man asmeniskai pirko jaunoji, as tik pasakiau kad nenoriu roziu, man patinkau lauko geles.
3-seip pas mane rupinosi pirslis, o jei nespedavo tai ir jaunieji, ir pora pirmoji
4-mano manymu tai antraja diena, o jei vestuves vienos dienos tai po 12val.
Bet jei mano jaunoji pasakytu ,kad ji viska gali padaryti geriau, as atsisakyciau. Bet jei praso jusu, reiskia negali visko padaryt:) be jusu. Arba pasiulykit ,kad ji sukurtu visa scenariju ir supirktu ko reika, tai jus pravesit pagal jos norus. Na seip tai neturiu zodziu, o gal joms depresija vestuvine. g.gif
Papildyta:
QUOTE(poniav @ 2010 04 27, 15:51)
1 STALO KOMENDANTAS-ŠERIFAS(3buteliukai)-taurelė
2 STALO KOMENDANTAS - PADĖJĖJAS (2buteliukai)-taurelė
3 STALO KOMENDANTAI –2žm.(1buteliukas)- 2taurelės
4 GAISRININKAS(klizma-pompa)
5 POLICININKAS(švilpukas)
6 SPAUDOS ATSTOVAS(blonknotas, rašiklis)
7 PLETKŲ RINKĖJAS(blonknotas,rašiklis)
8 TAROS SUPIRKĖJAS(maišelis)
9 APSAUGA-3žm.(statybininku pirštinės)
10 MEDICINOS SESUO-(bintas,vaistai,kalendoriukai iš vaistinės)
11 BALETMEISTERIS(nertos šlepetės)
12 MAKARONŲ KABINTOJAS(segtukai)
13 BURĖJA(kortos)
14 SEKSOPOTOLOGAS(maži balionai)
15 SEIMO NARIAI(2močiūtės)( muilas
Tu auksas. Aciu labai

clap.gif biggrin.gif ziuriu visoms patiko mano apdovanuojimai, kaip smagu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(poniav @ 2010 04 26, 22:12)
Labai noreciau isbandyti, bet neturiu tokios programos, ir abejoju ar sugebeciau. Nors seip gaudausi kompe. O Tu ta programele is kur turi?

gavau is draugu kompakta, aš be šitos programos neišsisuku, viską darau su ja smile.gif žinau, kad paplušėjus internete galima rasti parsisiųsti smile.gif arba paklausinėk draugų, kažkas tikrai turės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(skgreta @ 2010 04 27, 18:00)
1. Pirslio juosta susitarimo reikalas, vieni nori kiti jos jau nebesideda, pasiklauskit kaip nori jaunieji, jei jie to nenori tai ir nesidekit  mirksiukas.gif
2. Seip vienur svociai puokste dovanoja jaunikis, kitur perkasi pati svocia, cia irgi susitarimo reikalas  mirksiukas.gif
3. Alkoholi dali perkasi pirsliai (mes asmeniskai nepirkom, taip sake jaunieji jie viska pirko) dali jaunieji turi ir poros. Kad poros pilstys mazai tiketina, nes dazniausiai buna toks biski balaganas, todel pirsliams reiktu imtis iniciatyvos (kalbu is patirties kiek maciau keliose vestuvese). As asmeniskai visoms pamergems buvau pries vestuves susakiusi uzduotis, vienos buvo atsakingos stoveti prie jaunuju ir imti is ju geles kai sveikins sveciai, kitos buvo atsakingos uz tauriu dalinima, dar kitos uz saldainiu dalinima, bet pradejome visa vaisinima mes su pirsliu ir i darba ijungeme poras nes kai kurie uzsimirsta
4. Puokste su keleraisciu metasi po 12 arba antra diena.

Del jaunuju noru, tai siulyciau viska derinti su jaunaisiais, na is vienos puses tai ju svente ir as pilnai juos suprantu kad kai kas jiems patinka kai kas ne ir nori kad butu viskas ka jie sugalvoja. As daug ka buvau pasakiusi jauniesiems, daug ka jiems buvau parodziusi, scenariju derinau su jais, tik keleta staigmenu buvau pasilikusi, kur buvau garantuota kad jiems patiks, na mano manymu tai jaunuju svente ir reiktu klausyti ko jie noretu, uzsimink ka esi sugalvojusi gal jiems viskas patiks.  Nepyk ant ju ir nepanikuok, tiesiog surask bendra kalba, gal but bus kas nepatiks tau asmeniskai, bet neimk i sirdi  mirksiukas.gif .

QUOTE(loretita2 @ 2010 04 27, 18:07)
1- musu jaunieji nenorejo tradiciniu vestuviu su pirslio korimu, bet juosta pirsliui jaunieji pirko. Ir nuotraukos labai grazios. Jei idomu galiu atsiust, parasyk pasta.
2-man asmeniskai pirko jaunoji, as tik pasakiau kad nenoriu roziu, man patinkau lauko geles.
3-seip pas mane rupinosi pirslis, o jei nespedavo tai ir jaunieji, ir pora pirmoji
4-mano manymu tai antraja diena, o jei vestuves vienos dienos tai po 12val.
Bet jei mano jaunoji pasakytu ,kad ji viska gali padaryti geriau, as atsisakyciau. Bet jei praso jusu, reiskia negali visko padaryt:) be jusu. Arba pasiulykit ,kad ji sukurtu visa scenariju ir supirktu ko reika, tai jus pravesit pagal jos norus. Na seip tai neturiu zodziu, o gal joms depresija vestuvine. g.gif

Aciu uz atsakymus ir palaikyma 4u.gif
O mintis pasiulyti paciai jaunajai sukurti scenariju jau buvo thumbup.gif . Suprantu, kad reiktu nebegalvoti, kas man grazu ir idomu, o prisitaikyti prie jaunuju noru (tik gaila, kad jie kol kas zino tik tai, ko nenori) nedaryti jiems jokiu siurprizu ir staigmenu, manau, net dovanojama zvakide parodysiu, kad veliau problemu nebutu.
Atsakyti

O dabar pasiguosiu, pirma karta pirsliausim, tai labai norejau graziu skoningu vestuviu (juolab, kad jaunieji pareiske, kad nori netradiciniu vestuviu) , prisirinkau medziagos ACIU JUMS VISOMS  4u.gif , prisigalvojau visokiu atrakciju, idomybiu, nemazai info is skgretos (man ten super subtilus dalykeliai: ir pasaka apie 4 zvakes, ir sirdeles uzdegtos, ir balionai is dezes, ir kelione su paspirtukais)... O dabar suzinojau, kad jaunieji jaunuju valso nenori, islydetuviu is namu nenori, nesimo per tilta ir apskritai tilto nenori, gamtai suplanavo skirti apie 1-1.5val ("nes turbut lis, neidomu ir nebus ten, ka veikti"), nori visokiu keliaraisciu ir puoksciu metimo ir butinai fejerverku (nes dangaus zibintai ir balionai su bengaliskomis ugnelemis neidomu) ir t.t. Jau dabar suprantu, kad tiketis, kad mums uz darba bent padekos, butu labai naivu, bet kad isgirsim priekaistu, kad tas ar anas buvo negerai, tai jau dabar matau (jaunoji yra pareiskusi, kad tik ji viena gali viska gerai padaryti). As jau nebezinau, nei kaip toms vestuvems ruostis, nei ka daryti, rankos svyra ir tiek....  verysad.gif

šiaip viskas ištikrųjų susitarimo reikalas, juosta rišama visada pas mus, puokštę perkuosi visada pati, o maistu ir alkoholiu didžiąja dalimi rūpinasi jaunieji, iš piršlių pusės galima pridėti papildomą butelaitį, bent aš taip manau ax.gif ypač jei pulkas didelis, tai yra reikalų tokį būrį pamaitint ir pagirdyti g.gif

o dėl jaunųjų, čia turbūt tikrai kokia priešvestuvinė depresija doh.gif negalima taip šokdinti žmonių, taip sutinku, kad jaunųjų noram pirmenybė, bet ribos peržengti nereiktų verysad.gif aš su saviškiais stengiuosi ieškoti aukso viduriuko, kad jiems būtų smagu, o man kad jų norų įgyvendinimas nebūtų nepasieku tikslu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fikuse @ 2010 04 27, 19:22)
1 - mes busim liudininkais, b
3 - kas rupinasi maistu ir alkoholio pilstymu prie baznycios

O dabar pasiguosiu,

1. Liudininkai nėra piršliai, piršlių atributai nebgūtini
2. Geriau pirkis pati , bus ramiau mirksiukas.gif Aš, pvz esu prieš visokias puokštes, jos mane nervina, nes amžinai jas pamirštu, nes kitų reikalų pilna biggrin.gif jaučiu darysiuos ant rankos, nes pamergės bus panašiai
3.Geriau jūs pasirūpinkit, nes bus balaganas, vieni į kitus žiūrės ir niekas nieko nesusigaudys
4. Geriausia po 24 val jaunikis dantimis numauna keliaraištį, tada jaunoji meta puokštę. Antrai dienai nebepalikit šitų dalykų- pusės smagumo neliks smile.gif
Iš esmės mergaitės jau čia parašė kai mirksiukas.gif p geriau. nepergyvenk, o paprašyk, kad jaunoji pasakytų kaip ji įsivaizduoja, kas jai gražu, arba pati tegu parengia scenarijų mirksiukas.gif Šioje vietoje nėra ko kuklintis.

Beje, jei sakai, kad tai bus DARBAS, gal geriau jo nesiimti?... Jei sutinki imti tokias pareigas, tai turi būt ir smagu, o ne prievarta 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingridastar: 27 balandžio 2010 - 21:16
Sveikutes 4u.gif na man kuo artyn vesele, tuo labiau atrodo bus smagu smile.gif

nerandu peduciu gal kas pagelbesit?paste neberandu...nors seniau maciau tikrai g.gif
Atsakyti
Labas rytas!!!!!!!

O as kavute geriu, gal ir jus noretumete, jau antra diena naktineju, tai vos rytais akis pramerkiu smile.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Kaip sekas ruostis/ man jau panika unsure.gif jau nepinos 3 savaiciukes like... vaje vaje... sian pirmasis matavimas sukneles, matysim, kaip atrodys rolleyes.gif

Scenarijus vis dar padrikas, bet jau po truputi delioju, pagaliau jau gavau zodelius islydejimui wub.gif thumbup.gif tik dar truputi reiks pakoreguot rolleyes.gif

Mergytes, gal galetumet sveciu pasizadejimus jauniesiems atsiust ar ikelt cia blush2.gif

siguciux@gmail.com

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Gal sie tiks wink.gif

Pasižadu...
...priminti jauniesiems vestuvių metines..
Pasižadu...
... kartą per metus nuvalyti pas jaunuosius langus...
Pasižadu...
...padėti nuravėti daržus...
Pasižadu...
...vykdyti remontus jaunųjų namuose...
Pasižadu...
...keisti būsimiems vaikams sauskelnes...
Pasižadu...
... nustebinti jaunuosius romantiška vakariene...
Pasižadu...
...pasirūpinti, kad jauniesiems netrūktų žvakių...
Pasižadu...
...gesinti kibiru vandens būsimus kivirčus tarp jaunųjų...
Pasižadu...
...išleisti jaunuosius atostogauti...
Pasižadu...
... pas jaunuosius periodiškai palaistyti gėles...

Pasižadu...
... atvažiuoti švęsti gimtadienių ir vardadienių...
Pasižadu...
...pasirūpinti, kad jaunųjų šaldytuve visada būtų šalto alaus...
Pasižadu...
...pakviesti visus vestuvių dalyvius į cepelinų balių...
Pasižadu...
...paremti jaunuosius mano ūkyje atliekamais daiktais...
Pasižadu...
...padovanoti jauniesiems naminį gyvūnėlį...
Pasižadu...
...padaryti jaunųjų namuose generalinę tvarką prieš didžiąsias šventes...
Pasižadu...
...parūpinti vantų pirčiai...
Pasižadu...
...taupyti būsimiems jaunųjų vaikų mokslams...
Pasižadu...
... jauniesiems padovanoti kelionę į Egiptą...
Pasižadu...
...pasiųsti sveikinimą jauniesiems per „Sveikinimų koncertą“...
Pasižadu...
...išlyginti susikaupusį kalną skalbinių...
Pasižadu...
...rinkti paskalas apie jaunuosius ir informuoti visus gimines...
Pasižadu...
...Kalėdoms jauniesiems atvežti iš miško eglutę...
Pasižadu...
...kaupti kraitį jaunųjų vaikučiams...
Pasižadu...
...primarginti už jaunuosius kiaušinių Velykoms...
Pasižadu...
...sukaupti sauskelnių atsargas...
Pasižadu...
…pravesti vaikų priežiūros kursus...
Pasižadu...
…periodiškai atnaujinti jaunųjų interjero detales...
Pasižadu...
...nuolat jaunuosius konsultuoti šeimos gausinimo klausimais...
Pasižadu...
...informuoti jaunuosius apie visas akcijas ir nuolaidas...
Pasižadu...
...su Simona po parduotuves palakstyti...
Pasižadu...
...su Paulium retkarčiais kabake apsilankyti...
Pasižadu...
…išmokyti Jaunuosius susitaikymo lovoje meno...
Pasižadu...
...padėti išrinkti vardą trečiam vaikui ...
Pasižadu...
...dirbti nemokama vaikų aukle... Pasižadu...
...aprūpinti jaunuosius pasakų knygomis...
Pasižadu...
...padovanoti Simonai kalną receptų knygų...
Pasižadu...
...paremti būsimus vaikelius žaisliukais...
Pasižadu...
...rudenį išspausti obuolių sultis, kad jaunieji turėtų žaliavos vynui...
Pasižadu...
...rūpintis medaus atsargomis, kad niekada nepritrūktų...
Pasižadu...
...suorganizuoti būsimas vaikelių krikštynas...
Pasižadu...
...konsultuoti jaunuosius intymiais ir ne tik klausimais...
Pasižadu...
...padėti susiruošti malkas žiemai...
Pasižadu...
...prigrybauti ir priuogauti Lietuvos miškų turtų...
Pasižadu...
...padėti remontuoti jaunųjų mašinų parką...
Pasižadu...
...pripirkti vitaminų, kad jaunieji visada būtų sveiki...
Pasižadu...
...į metus padovanoti po knygą (jei jaunieji jas skaitys)...
Pasižadu...
...suorganizuoti katinų koncertą prie jaunųjų langų...
Pasižadu...
... nupirkti daug žvakių ilgiems žiemos vakarams...
Pasižadu...
... atvažiavus ant kugelio nusiskusti bulves...
Atsakyti
Labas rytas mielosios biggrin.gif gal ir velyvas, bet ..... gal kavos????gardesne ne vienai geriant rolleyes.gif
vakar visa vakara rinkausi visokius rastukus, tai siunciausi is neto.... bet niekaip nerandu normalaus laikrastuko, na bent jau kokiu 5-6psl. yra aisku, bet ten jau verslininkai, viskas mokama...
o Jus brangiosios svociutes gal turite kur uzsilikui laikrastuko maketa 4u.gif 4u.gif 4u.gif
vestuves tik rugpjuti, bet taip norisi svarbiausius pasidaryti kuo anksciau ax.gif smile.gif smile.gif
Papildyta:
[quote=AudraB,2010 04 28, 11:41]
Gal sie tiks wink.gif

Pasižadu...
...priminti jauniesiems vestuvių metines..
Pasižadu...
... kartą per metus nuvalyti pas jaunuosius langus...
........................................................................

labai geri pasizadejimai..... aciu, nors ne as prasiau, bet ir man praverte 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, gal žinote, kr galima pasidaryti, "tikro" laikraštinio popiepiaus vestuvinius laikraštukus? g.gif
Visoms smadios dieneles!
Atsakyti