Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXIV TEMA

QUOTE(Gintare07 @ 2010 04 27, 10:15)
sveikutes 4u.gif  norejau paklaust gal kuri turit lovos akto teksta? blush2.gif

Papildyta:
O dėl šeimos banko, tai mes stojome parduotuvėje, daviau po 5 lt ir liepiau nupirkti ką nors šeimos vakarienei. Po to pirkinius parodėme svečiams ir kartu nusprendėme, kuriam patikėti šeimos banką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tere @ 2010 04 27, 11:27)
Papildyta:
O dėl šeimos banko, tai mes stojome parduotuvėje, daviau po 5 lt ir liepiau nupirkti ką nors šeimos vakarienei. Po to pirkinius parodėme svečiams ir kartu nusprendėme, kuriam patikėti šeimos banką smile.gif

o cia tai liuks mintis drinks_cheers.gif kazkur buvau girdejus, tik pamirsus drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Minnra @ 2010 04 24, 14:08)
aš pati dariausi su photoshop prorama, jei naudoji šią programą, tai tikrai nesudėtinga, o kas svarbiausia kaip malonu žiūrėti į savo darbus  blush2.gif

g.gif o jei neturi sitos programos, ka daryti?
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2010 04 27, 13:48)
g.gif o jei neturi sitos programos, ka daryti?

pabandykit pasiziureti temoj mamos kompiuteris mirksiukas.gif , ten yra ivairiausiu patarimu, programeliu paprastu internete kur galima paprastai pasidaryti saldainiu popiereliu ir etikeciu net sablonu yra i kuriuos tereikia tik ikelti foto, as kazkada ieskojau, ten buvau radusi, tik dabar neturiu issisaugojusi nuorodu kur galima paprastai pasidaryti
Atsakyti
Aciu Tau labai tere drinks_cheers.gif 4u.gif o gal dar kas turit ******,esu kelis kartus maciusi vestuvese,kaip antra diena rodo,kai vyras buna ant virsaus,o meteris apacioje,tai buna dideles pedos virsuj ir mazesnes apacioj,nu kazkas panasaus ax.gif tikiuosi supratot ka turiu galvoje biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
sveikos,norejau paklausti jusu patarimo;gal kam teko dalyvaut vestuvese kai jaunoji su trumpa suknele ar ir man tada reikia trumpos(poru nebus) blush2.gif ir dar del pirmu zodziu,noreciau kazko naujo apart to banalaus liudijimo paskaitymo doh.gif gal kas galit pasidalint pirmuoju tostu? blush2.gif aciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roksi25: 27 balandžio 2010 - 14:28
Sveikutes... esu naujoke siame superiniu mamyciu forume.... kai prispire gyvenimas, tik tada sumastai, kad reikia registruotis cia ir bendrauti...

labai idomus ir issamus scenarijus, tikrai juo pasinaudosiu savo sesers vestuvese, kurios ivyks rugpjuti...

dar labai noreciau padekoti jums jau buvusioms svociutems, kurios negaili savo jau padarytu darbeliu, savo patirti suraso cia mums busimoms svociutems... aciu jums brangiosios...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LinaStukiene: 27 balandžio 2010 - 14:54

1 STALO KOMENDANTAS-ŠERIFAS(3buteliukai)-taurelė
2 STALO KOMENDANTAS - PADĖJĖJAS (2buteliukai)-taurelė
3 STALO KOMENDANTAI –2žm.(1buteliukas)- 2taurelės
4 GAISRININKAS(klizma-pompa)
5 POLICININKAS(švilpukas)
6 SPAUDOS ATSTOVAS(blonknotas, rašiklis)
7 PLETKŲ RINKĖJAS(blonknotas,rašiklis)
8 TAROS SUPIRKĖJAS(maišelis)
9 APSAUGA-3žm.(statybininku pirštinės)
10 MEDICINOS SESUO-(bintas,vaistai,kalendoriukai iš vaistinės)
11 BALETMEISTERIS(nertos šlepetės)
12 MAKARONŲ KABINTOJAS(segtukai)
13 BURĖJA(kortos)
14 SEKSOPOTOLOGAS(maži balionai)
15 SEIMO NARIAI(2močiūtės)( muilas
Tu auksas. Aciu labai
Atsakyti
Labai aciu visoms uz patarimus rolleyes.gif drinks_cheers.gif reikes dar su jaunaisiais susitikt ir susiderinti ax.gif
Giedre.K. paklode atrodo nuostabiai thumbup.gif ideja labai gera thumbup.gif
Papildyta:
ar kas zadat daryti vandens degancius balionus ar oro? ax.gif nezinau kaip tiksliai vadinasi blush2.gif kada zadat paliesti? su kokia mintim? kokius zodzius sakysit? help.gif help.gif help.gif mes su vyru norim taip padaryt, bet nelabai sumastom kaip cia pateikti g.gif
Atsakyti
QUOTE(roksi25 @ 2010 04 27, 15:28)
sveikos,norejau paklausti jusu patarimo;gal kam teko dalyvaut vestuvese kai jaunoji su trumpa suknele ar ir man tada reikia trumpos(poru nebus) blush2.gif ir dar del pirmu zodziu,noreciau kazko naujo apart to banalaus liudijimo paskaitymo doh.gif gal kas galit pasidalint pirmuoju tostu? blush2.gif aciu

mes darysime taip, banaliai 4u.gif

QUOTE(LinaStukiene @ 2010 04 27, 15:48)
Sveikutes...

sveika prisijungus mirksiukas.gif

QUOTE(saulyte1986 @ 2010 04 27, 15:59)
Labai aciu visoms uz patarimus rolleyes.gif  drinks_cheers.gif  reikes dar su jaunaisiais susitikt ir susiderinti ax.gif
Giedre.K. paklode atrodo nuostabiai thumbup.gif  ideja labai gera thumbup.gif
Papildyta:
ar kas zadat daryti vandens degancius balionus ar oro? ax.gif  nezinau kaip tiksliai vadinasi blush2.gif  kada zadat paliesti? su kokia mintim? kokius zodzius sakysit? help.gif  help.gif  help.gif mes su vyru norim taip padaryt, bet nelabai sumastom kaip cia pateikti g.gif

pas mumis nebus jų, bet šiaip manau juos leidžia kaip ir fejerverkus, 12val. mes žodžių jokių nesakysim, tiesiog muzikantai (arba mes) pakvies į lauką išgerti šampano ir pasižiūrėti fejerverkų 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, noriu jusu patarimo:
1 - mes busim liudininkais, bet kadangi bus pulkas, tai turbut jau nori nenori tapsim pirsliaus, ane? Tai klausimas, kaip jus darote su juosta pirsliui? Ar tai jau "atgyvenes" vestuvinis atributas, ar jos vis dar naudojamos? Supratau, kad MB lyg ir noretu tos juostos, bet jaunoji labai suabejojo, ar jai ta juosta, kaip "senamadiskas" daiktas, nesugadins nuotrauku doh.gif
2 - kas svociai perka puokste: ji pati ar jaunoji?
3 - kas rupinasi maistu ir alkoholio pilstymu prie baznycios (i CMB neis), vaisinant sveikintojus, ir gamtoje: pirsliai ar vyriausia pora?
4 - kuriuo vestuviu momentu metamas keliaraistis ir puokste?

O dabar pasiguosiu, pirma karta pirsliausim, tai labai norejau graziu skoningu vestuviu (juolab, kad jaunieji pareiske, kad nori netradiciniu vestuviu) , prisirinkau medziagos ACIU JUMS VISOMS 4u.gif , prisigalvojau visokiu atrakciju, idomybiu, nemazai info is skgretos (man ten super subtilus dalykeliai: ir pasaka apie 4 zvakes, ir sirdeles uzdegtos, ir balionai is dezes, ir kelione su paspirtukais)... O dabar suzinojau, kad jaunieji jaunuju valso nenori, islydetuviu is namu nenori, nesimo per tilta ir apskritai tilto nenori, gamtai suplanavo skirti apie 1-1.5val ("nes turbut lis, neidomu ir nebus ten, ka veikti"), nori visokiu keliaraisciu ir puoksciu metimo ir butinai fejerverku (nes dangaus zibintai ir balionai su bengaliskomis ugnelemis neidomu) ir t.t. Jau dabar suprantu, kad tiketis, kad mums uz darba bent padekos, butu labai naivu, bet kad isgirsim priekaistu, kad tas ar anas buvo negerai, tai jau dabar matau (jaunoji yra pareiskusi, kad tik ji viena gali viska gerai padaryti). As jau nebezinau, nei kaip toms vestuvems ruostis, nei ka daryti, rankos svyra ir tiek.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintare07 @ 2010 04 27, 14:52)
Aciu Tau labai tere drinks_cheers.gif  4u.gif o gal dar kas turit ******,esu kelis kartus maciusi vestuvese,kaip antra diena rodo,kai vyras buna ant virsaus,o meteris apacioje,tai buna dideles pedos virsuj ir mazesnes apacioj,nu kazkas panasaus ax.gif tikiuosi supratot ka turiu galvoje biggrin.gif  biggrin.gif

pedu foto esu nusiuntusi i musu pastuka svociutems
Atsakyti