Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXIV TEMA

QUOTE(Minnra @ 2010 04 24, 14:08)
aš pati dariausi su photoshop prorama, jei naudoji šią programą, tai tikrai nesudėtinga, o kas svarbiausia kaip malonu žiūrėti į savo darbus  blush2.gif

nu megstu as uzsiimti "rankdarbiais", tikrai smagu i savo darbelius paziuret, ale kad net nenutuokiu, nuo ko siuo atveju pradeti doh.gif
su hotoshop'u nedirbu, gal imanoma su paprastesne programa? pvz. paint'u??? g.gif
ir kokiu matmenu daryti? unsure.gif
Atsakyti
Sveikutes svociutes,
Gal galit pasidalinti patirtimi, gal kuri patart gali kokius dar puotos komendantus galima butu isrinkti ir ka jiems simboliskai padovanoti?
Kolkas susirasiau GAISRININKA, SVEIKATOS MINISTRA, ir du SINKORIUS. Gal turit minciu ka dar galeciau isrinkt?
Dar pas jus turiu klausima, tikiu kad esat dariusios pas ka nors saldainiu popieriuku ar buteliu etikeciu maketukus, gal galit ka rekomenduoti? Nemazai turiu minciu tai ir islaidu nemazai bus, vis norisi pigiau. Labai lauksiu pasiulymu.
Aciu visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(poniav @ 2010 04 26, 21:50)
Sveikutes svociutes,
Gal galit pasidalinti patirtimi, gal kuri patart gali kokius dar puotos komendantus galima butu isrinkti ir ka jiems simboliskai padovanoti?
Kolkas susirasiau GAISRININKA, SVEIKATOS MINISTRA, ir du SINKORIUS. Gal turit minciu ka dar galeciau isrinkt?
Dar pas jus turiu klausima, tikiu kad esat dariusios pas ka nors saldainiu popieriuku ar buteliu etikeciu maketukus, gal galit ka rekomenduoti? Nemazai turiu minciu tai ir islaidu nemazai bus, vis norisi pigiau. Labai lauksiu pasiulymu.
Aciu visoms 4u.gif

as viską dariau pati su corel programa, nenori pasibandyti? tikrai nera sudėtinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vikute62 @ 2010 04 26, 21:56)
as viską dariau pati su corel programa, nenori pasibandyti? tikrai nera sudėtinga smile.gif

Labai noreciau isbandyti, bet neturiu tokios programos, ir abejoju ar sugebeciau. Nors seip gaudausi kompe. O Tu ta programele is kur turi?
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Jei laikraštukas bus poroms- pagalvokit ar visos poros yra tikros? ką daryt žmonėms, kurie susiėjo į porą tik per šventę, o po vestuvių- vėl savais keliais? Kuris ims laikraštuką? na, gal norės ir vienas , ir kitas atminčiai turėt smile.gif O svečiai taigi irgi norės pasiskaityti, tad verta pagalvoti- gražu, kad ir nespalvoti, bet nors pavartymui, kad būtų vienas- du laikraštukai. Žiūrint kiek svečių smile.gif

Atsakyti
o kur Vilniuj pigiausiai spauzdina spalvotai?
Atsakyti
QUOTE(AudraB @ 2010 04 26, 22:32)
o kur Vilniuj pigiausiai spauzdina spalvotai?

Man irgi aktualus klausimas. Siandien AKROPOLYJE uzejau i OFFICE 1 pasidaryti kopiju, ir suzinojau kad viena kopija kainuoja -3 lt doh.gif
Kur tai matyta schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte1986 @ 2010 04 25, 22:35)
bet ten tokie sveciai, kad gali ir nesutikt ka nors daryt...  verysad.gif

Šluotų jiems
ir po kibirą šalto vandens - antrą dieną, o dar šiltu metų laiku, manau, galima mirksiukas.gif
Papildyta:
mudu su vyru irgi tapom pakviesti piršliauti liepos pradžioj blink.gif Pirmas kartas - baisus. Nuo dabar jau dažnai čia lankysiuos ir įkyrėsiu tongue.gif Perskaičiau paskutinę temą ir minčių jau randasi 4u.gif Ačiūūūūū didelis visoms, kas negaili dalintis patirtim ir kitu geru 4u.gif

Tik man klausimėlis kilo - kas ten per jaunųjų bankas buvo minimas ir niekas apie jį dorai nepaaiškino. Aš apie tokį daiktą pirmą kart girdžiu g.gif mūsų krašte tokio nebuvo, gal kitaip vadino, gal ... Paaiškinkit, prašau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 26 balandžio 2010 - 23:38
Labas rytas.
Vietoj laikraštuko pagaminkit lanstinuką, A4 į tris dalis lankstykit, pvz. paieškokit savo pašto dėžutėse,kur dažnai gaunam visokių pasiūlymų. Bus nauja, pigu ir visiem pagaminsit. mirksiukas.gif

Dar, galima raiščius ant riešo pasiūt,pvz. su raudonu kryžiuku seselei ar alkoholio pilstytojam su stikliuko forma biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliuga: 27 balandžio 2010 - 08:33
QUOTE(rassske @ 2010 04 26, 20:24)
As irgi darysiu, jau mazdaug susideliojau viska, bet neprisiriruosiu visko iki galo dabaigt. As tikriausiai spausdinsiu spalvotai ir kiekvienai porai duosiu po laikrastuka, o ne kiekvienam zmogui. Bet dar pati nenusprendziau  g.gif

as taip pat darau mazdaug porai po viena ir dar 10 uzmesiu ,,ant virsaus'' smile.gif darysiu spalvotai, nes turiu kas spausdina man nemokamai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(pašnekutė @ 2010 04 27, 00:36)
Šluotų jiems
ir po kibirą šalto vandens - antrą dieną, o dar šiltu metų laiku, manau, galima  mirksiukas.gif
Papildyta:
mudu su vyru irgi tapom pakviesti piršliauti liepos pradžioj blink.gif  Pirmas kartas - baisus.  Nuo dabar jau dažnai čia lankysiuos ir įkyrėsiu  tongue.gif  Perskaičiau paskutinę temą ir minčių jau randasi  4u.gif  Ačiūūūūū didelis visoms, kas negaili dalintis patirtim ir kitu geru  4u.gif

Tik man klausimėlis kilo - kas ten per jaunųjų bankas buvo minimas ir niekas apie jį dorai nepaaiškino. Aš apie tokį daiktą pirmą kart girdžiu  g.gif mūsų krašte tokio nebuvo, gal kitaip vadino, gal ...  Paaiškinkit, prašau  ax.gif

man ir su tuo banku klausimas, kaip ten kas, ka sakyti rekia, kokia jo esme? nors banka jau nupirkau, bet ka prie jo sakysiu dar nzn biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
labas rytas visoms 4u.gif
QUOTE(AudraB @ 2010 04 26, 18:41)
Svociutes, o jus laikrastukus darot?
Tai kiekvienam sveciui?
O beje kur Vilniuje pigiausiai spauzdina spalvotai smile.gif

Aš tai tikrai darysiu porai po vieną, ir nespalvotą.. nes tas laikraštukas tai tarnauja kažkur valandą laiko, kol visi susirenka, kol jaunuosius pasveikina, tai kiti skaito laikraštuką smile.gif o paskui tai vargei ar kas jį skaitys..

QUOTE(poniav @ 2010 04 26, 21:50)
Sveikutes svociutes,
Aciu visoms 4u.gif

1 STALO KOMENDANTAS-ŠERIFAS(3buteliukai)-taurelė
2 STALO KOMENDANTAS - PADĖJĖJAS (2buteliukai)-taurelė
3 STALO KOMENDANTAI –2žm.(1buteliukas)- 2taurelės
4 GAISRININKAS(klizma-pompa)
5 POLICININKAS(švilpukas)
6 SPAUDOS ATSTOVAS(blonknotas, rašiklis)
7 PLETKŲ RINKĖJAS(blonknotas,rašiklis)
8 TAROS SUPIRKĖJAS(maišelis)
9 APSAUGA-3žm.(statybininku pirštinės)
10 MEDICINOS SESUO-(bintas,vaistai,kalendoriukai iš vaistinės)
11 BALETMEISTERIS(nertos šlepetės)
12 MAKARONŲ KABINTOJAS(segtukai)
13 BURĖJA(kortos)
14 SEKSOPOTOLOGAS(maži balionai)
15 SEIMO NARIAI(2močiūtės)( muilas

QUOTE(pašnekutė @ 2010 04 27, 00:36)

Tik man klausimėlis kilo - kas ten per jaunųjų bankas buvo minimas ir niekas apie jį dorai nepaaiškino. Aš apie tokį daiktą pirmą kart girdžiu  g.gif mūsų krašte tokio nebuvo, gal kitaip vadino, gal ...  Paaiškinkit, prašau  ax.gif

jaunųjų dankas=šeimos bankas. Tai paprastai duoda žaidimuką. Inde kokiam sudėti pinigėliai (monetomis), ir kokių kruopų (žirnių, ryžių, dribsnių..). Tada liepiama jauniesiems išrinkti pinigėlius. Kuris išrenka daugiausiai gauna šeimos banką. O kuris surenka didžiausią sumą, valdys šeimos finansus. va ir visas žaidimukas, bent jau pas mumis taip bus 4u.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif norejau paklaust gal kuri turit lovos akto teksta? blush2.gif
Atsakyti