labas rytas visoms
QUOTE(AudraB @ 2010 04 26, 18:41)
Svociutes, o jus laikrastukus darot?
Tai kiekvienam sveciui?
O beje kur Vilniuje pigiausiai spauzdina spalvotai
Aš tai tikrai darysiu porai po vieną, ir nespalvotą.. nes tas laikraštukas tai tarnauja kažkur valandą laiko, kol visi susirenka, kol jaunuosius pasveikina, tai kiti skaito laikraštuką
o paskui tai vargei ar kas jį skaitys..
QUOTE(poniav @ 2010 04 26, 21:50)
Sveikutes svociutes,
Gal galit pasidalinti patirtimi, gal kuri patart gali kokius dar puotos komendantus galima butu isrinkti ir ka jiems simboliskai padovanoti?
Kolkas susirasiau GAISRININKA, SVEIKATOS MINISTRA, ir du SINKORIUS. Gal turit minciu ka dar galeciau isrinkt?
Dar pas jus turiu klausima, tikiu kad esat dariusios pas ka nors saldainiu popieriuku ar buteliu etikeciu maketukus, gal galit ka rekomenduoti? Nemazai turiu minciu tai ir islaidu nemazai bus, vis norisi pigiau. Labai lauksiu pasiulymu.
Aciu visoms
1 STALO KOMENDANTAS-ŠERIFAS(3buteliukai)-taurelė
2 STALO KOMENDANTAS - PADĖJĖJAS (2buteliukai)-taurelė
3 STALO KOMENDANTAI 2žm.(1buteliukas)- 2taurelės
4 GAISRININKAS(klizma-pompa)
5 POLICININKAS(švilpukas)
6 SPAUDOS ATSTOVAS(blonknotas, rašiklis)
7 PLETKŲ RINKĖJAS(blonknotas,rašiklis)
8 TAROS SUPIRKĖJAS(maišelis)
9 APSAUGA-3žm.(statybininku pirštinės)
10 MEDICINOS SESUO-(bintas,vaistai,kalendoriukai iš vaistinės)
11 BALETMEISTERIS(nertos šlepetės)
12 MAKARONŲ KABINTOJAS(segtukai)
13 BURĖJA(kortos)
14 SEKSOPOTOLOGAS(maži balionai)
15 SEIMO NARIAI(2močiūtės)( muilas
QUOTE(pašnekutė @ 2010 04 27, 00:36)
Tik man klausimėlis kilo - kas ten per jaunųjų bankas buvo minimas ir niekas apie jį dorai nepaaiškino. Aš apie tokį daiktą pirmą kart girdžiu
mūsų krašte tokio nebuvo, gal kitaip vadino, gal ... Paaiškinkit, prašau
jaunųjų dankas=šeimos bankas. Tai paprastai duoda žaidimuką. Inde kokiam sudėti pinigėliai (monetomis), ir kokių kruopų (žirnių, ryžių, dribsnių..). Tada liepiama jauniesiems išrinkti pinigėlius. Kuris išrenka daugiausiai gauna šeimos banką. O kuris surenka didžiausią sumą, valdys šeimos finansus. va ir visas žaidimukas, bent jau pas mumis taip bus