Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXIV TEMA

QUOTE(saulyte1986 @ 2010 04 25, 22:35)
kaip jums smagu, kad jaunieji tokie supratingi thumbup.gif  nors antra diena svente pajusit thumbup.gif  drinks_cheers.gif  o musu tai nori, kad ir antra diena butu labai linksma ir daug veiklos.... doh.gif  verysad.gif o juk be muzikantu labai sunku... cry.gif mums viskas liks... reikes ir sveciu kelima kazkaip patiems organizuoti... verysad.gif  net nezinom ka daryti...  cry.gif ar kokius zaidimus vesti, bet ten tokie sveciai, kad gali ir nesutikt ka nors daryt...  verysad.gif

as tai neissivaizduoju, kaip galima tokiu dalyku prasyti pas pirsliu, kad jie eitu ryte ir keltu svecius.... man cia skamba kaip visiska nesamone. cia muzikantai taip daro tik. toks jausmas, kad jaunieji nusamdo pirsliu juodam darbui......o jaunieji jusu giminaiciai? g.gif
Atsakyti
tai jie neprase, kad keltume, bet mes tik su vyru taip pasnekejom, kad daugiau nebus kam, viskas liks mums verysad.gif ne, jie musu draugai... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(rokinuke @ 2010 04 26, 00:00)
as tai neissivaizduoju, kaip galima tokiu dalyku prasyti pas pirsliu, kad jie eitu ryte ir keltu svecius.... man cia skamba kaip visiska nesamone. cia muzikantai taip daro tik. toks jausmas, kad jaunieji nusamdo pirsliu juodam darbui......o jaunieji jusu giminaiciai? g.gif

tik kaip del geru draugu sutikom blush2.gif taip tai niekada nebutume eje... schmoll.gif
Atsakyti
Labukas visoms.
Kaip manot kas turetu isekti jaunajai rutu vainikeli, jei ji nebeturi jau mamos?
Ar galetu tai padaryti tetis?
Atsakyti
sveikos.
mano savaigalis buvo labai turiningas, nusipirkau medžiagą suknelei thumbup.gif dar šiokių tokių smulkmenėlių vestuvėms.. su jaunaisiais dar apsitarėm šį tą.. bet šią savaitę nieko neišeis pasidaryti, nes ruošiamės krikštynoms ax.gif
QUOTE(AudraB @ 2010 04 26, 12:27)
Labukas visoms.
Kaip manot kas turetu isekti jaunajai rutu vainikeli, jei ji nebeturi jau mamos?

kažkur esu skaičiusi,kad net nesega mama, o tai daro pirmoji pamergė mirksiukas.gif manyčiau kad nereikia tėčio į šitą reikaliuką painioti.. kažkaip netinka man vyrams.. blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AudraB @ 2010 04 26, 12:27)
Labukas visoms.

Seip rutu vainikeli sega vyriausia pamerge, kai kur priimta kad sega mama, bet as ieskojausi info internete ir buvau radus kad sega vyriausia pamerge mirksiukas.gif
Atsakyti
Oi aciu svociutes uz info, dabar ir pati prisiminiau, kad taip maciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte1986 @ 2010 04 25, 22:35)
kaip jums smagu, kad jaunieji tokie supratingi thumbup.gif  nors antra diena svente pajusit thumbup.gif  drinks_cheers.gif  o musu tai nori, kad ir antra diena butu labai linksma ir daug veiklos.... doh.gif  verysad.gif o juk be muzikantu labai sunku... cry.gif mums viskas liks... reikes ir sveciu kelima kazkaip patiems organizuoti... verysad.gif  net nezinom ka daryti...  cry.gif ar kokius zaidimus vesti, bet ten tokie sveciai, kad gali ir nesutikt ka nors daryt...  verysad.gif

pritariu, kad nesąmonė versti kažką daryti ko nenori, manau piršliai atidirba savo pirmą dieną, aišku jeigu yra sveikatos kažką daryti daugiau antrą dieną, prašom smile.gif esu buvusi ne vienose vestuvėse, ir daugelyje iš jų muzikantų antrą dieną nebuvo, kaip ir programos didelės iš piršlių pusės, ir buvo labai smagu drinks_cheers.gif nereikia per daug lįsti žmonėm į akis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikute62: 26 balandžio 2010 - 17:42
Svociutes, o jus laikrastukus darot?
Tai kiekvienam sveciui?
O beje kur Vilniuje pigiausiai spauzdina spalvotai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AudraB @ 2010 04 26, 18:41)
Svociutes, o jus laikrastukus darot?
Tai kiekvienam sveciui?
O beje kur Vilniuje pigiausiai spauzdina spalvotai smile.gif

aš darau laikraštuką, darysiu tiek kiek bus svečių, nors galbūt tiek ir neprireiks, bet.... ax.gif tegu būna daugiau, negu per mažai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vikute62 @ 2010 04 26, 18:46)
aš darau laikraštuką, darysiu tiek kiek bus svečių, nors galbūt tiek ir neprireiks, bet....  ax.gif  tegu būna daugiau, negu per mažai smile.gif

bet as skaiciavau, tai laabai jau brangiai kainuos
Atsakyti
QUOTE(AudraB @ 2010 04 26, 19:47)
bet as skaiciavau, tai laabai jau brangiai kainuos

nespalvotai spausdink, atspausdink spalvotai tik jauniesiems ir ju teveliams, ir spausdink ne kiekvienam o porai ar seimai mirksiukas.gif
Atsakyti
As irgi darysiu, jau mazdaug susideliojau viska, bet neprisiriruosiu visko iki galo dabaigt. As tikriausiai spausdinsiu spalvotai ir kiekvienai porai duosiu po laikrastuka, o ne kiekvienam zmogui. Bet dar pati nenusprendziau g.gif
Atsakyti