Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXIV TEMA

QUOTE(Daluze 2 @ 2010 04 23, 12:16)
Na, zinokit, vakar buvau susitikusi su jaunaisiais ir vienu is muzikantu. Labai daug kas paaiskejo, net lengviau pasidare. Pasirodo, muzikantai turi toookia modernia programa, kad jaunoji jau beveik nebenori tradiciniu uzduociu (pareigu pasiskirstymo ir pan.) Jie apsiima visa vakara vesti, organizuoti konkursus, sekti pasakas ir dar patys prizais pasirupins. Musu pagrindinis darbas - islydejimas, gamtoje, pirmas tostas ir dar po 12 siek tiek simboliskai.
Tai noriu visosm patarti - butinai pasikalbekite su muzikantais.

Ir tiesa sakant, abejoju, ar tiek daug visko reikia, ka Audra,B. ruosiesi daryti. Juk jei dar muzikantai su savo programa bus, tai tikrai per daug....

Na bandysiu mazinti darbus savo smile.gif, na del visa ko pasirasysiu, o paskui muzikantams dar pasiskambinsiu
Atsakyti
Laba,
QUOTE(Allur @ 2010 04 22, 12:47)
O ka jaunieji galvoja apie pinigu rinkima is sveciu?  unsure.gif

Nieko nera baisiau, kaip per vestuves pinigai is zmoniu surinkinejami... doh.gif

įkišiu ir aš savo trigrašį wub.gif Man taip pat nepatinka pinigų rinkimas iš svečių, todėl vaikelio lyties spėjimui buvau pririnkusi 5 cnt. monetų maišiuką (nes buvo vyresnių svečių, o jos didžiausios) tai kartu su kojinytėmis siunčiau ir tą monetų maišiuką. Viskas gavos thumbup.gif dar kiek skaičiau merginos mažus saldainiukus duoda mest į kojinytes, kelnytes ar panašiai. Žodžiu, visai nebūtina į svečių pinigines landžiot. O laikraščius galima kaip prizus duot už puikius pasirodymus žaidimuose ar kaip paguodos prizus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(joreta @ 2010 04 23, 15:08)
Laba,
O laikraščius galima kaip prizus duot už puikius pasirodymus žaidimuose ar kaip paguodos prizus  mirksiukas.gif

Na bent as dovanojau laikrastukus prisiminimui apie jaunuosius, jei buvo seima, vienas laikrastis. Ir dar ,nemaciau ,kad kas ji butu numetes ar palikes. O dabar kai toks sunkmetis, tai galima padaryti dideli viena laikrasti( na kaip stenda) ir sveciai kol lauks jaunuju gryztanciu, paskaitys. Taip bus visiems idomu ir laikas greiciau eis.
Atsakyti

sveikos, mergaites, jungiuos ir as i jusu saunu gausu buri 4u.gif

vestuves mums birzelio pabaigoje, bet jau koks menesiukas esu patapusi etatine sitos temukes skaitytoja biggrin.gif

zinokit, is pradziu del saldainiu popieriuku buvau nusiteikusi skeptiskai, bet dabar apsigalvojau - deja, neissisaugojau info apie tai, nors temu perskaiciau tikrai nemazai. gal patarsit, kaip padaryti saldainiu popieriuku maketuka? ar labai ten sudetinga? gal geriau nevargti, o sumoketi tuo dazniau uzsiimancioms? g.gif
tik kad internete pasiskaiciau, kad maketuko kaina 5-7lt - ketinu daryti maksimum pora skirtingu maketu, tai ka, 15lt pavedima daryt??? patarkit, brangiosios, nes visai pasimeciau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ariwom @ 2010 04 23, 19:59)
sveikos, mergaites,  jungiuos ir as i jusu saunu gausu buri  4u.gif

vestuves mums birzelio pabaigoje, bet jau koks menesiukas esu patapusi etatine sitos temukes skaitytoja  biggrin.gif

zinokit, is pradziu del saldainiu popieriuku buvau nusiteikusi skeptiskai, bet dabar apsigalvojau - deja, neissisaugojau info apie tai, nors temu perskaiciau tikrai nemazai. gal patarsit, kaip padaryti saldainiu popieriuku maketuka? ar labai ten sudetinga? gal geriau nevargti, o sumoketi tuo dazniau uzsiimancioms?  g.gif 
tik kad internete pasiskaiciau, kad maketuko kaina 5-7lt - ketinu daryti maksimum pora skirtingu maketu, tai ka, 15lt pavedima daryt??? patarkit, brangiosios, nes visai pasimeciau  doh.gif

Sveika prisijungus mirksiukas.gif
Na taip kitos sumoka uz maketuku padaryma, bet paciai pasidaryt tikrai nera sudetinga, ir daug fainiau kai pats pasidarai, kazkaip mieliau viskas buna 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
Man cia kazkaip nelabai aisku su tuo "banku". Ka jis simbolizuoja? kada iteikiamas? kas sakoma ir pan... Man cia negirdeta, todel labai idomu.
Atsakyti
QUOTE(Ariwom @ 2010 04 23, 19:59)
sveikos, mergaites,  jungiuos ir as i jusu saunu gausu buri  4u.gif

vestuves mums birzelio pabaigoje, bet jau koks menesiukas esu patapusi etatine sitos temukes skaitytoja  biggrin.gif

zinokit, is pradziu del saldainiu popieriuku buvau nusiteikusi skeptiskai, bet dabar apsigalvojau - deja, neissisaugojau info apie tai, nors temu perskaiciau tikrai nemazai. gal patarsit, kaip padaryti saldainiu popieriuku maketuka? ar labai ten sudetinga? gal geriau nevargti, o sumoketi tuo dazniau uzsiimancioms?  g.gif 
tik kad internete pasiskaiciau, kad maketuko kaina 5-7lt - ketinu daryti maksimum pora skirtingu maketu, tai ka, 15lt pavedima daryt??? patarkit, brangiosios, nes visai pasimeciau  doh.gif

aš pati dariausi su photoshop prorama, jei naudoji šią programą, tai tikrai nesudėtinga, o kas svarbiausia kaip malonu žiūrėti į savo darbus blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes mielos svociutes,
Klijuojuosi prie Jusu.
Esat nerealiai isradingos tai nemazai ideju "vogsiu" is Jusu.
Esu pakviesta i seses vestuves svociauti, bet gal ne tikra svocia busiu nes nebus pas mus korimo, pamergiu. Svente bus nemaza bet be nuolatiniu tradiciju. Pasiskaicius scenariju issirinkau tik tai kas butiniausia ir labiausia patiktu sveciams.
Gavosi taip kad organizuoju svente nuo A-Z, limuzina uzsakiau, filmuotoja taippat, vedejas jau irgi isrinktas. Pakvietimai jau beveik padaryti ir dar visokiu visokiu graziu ideju turiu. Kaip malonu viska daryti, ruosti. Seses prasau kad tik vestuvese sudalyvautu o seip viskas bus atlikta ir be jos biggrin.gif
Susitiksim dabar kasdiena sitoj temelej, labai faina paskaityti Jusu pasikalbejimus, patarimus ir t.t.

Atsakyti
sveikutes smile.gif noriu prisijungti ir as smile.gif i pirslius su vyru esam pakviesti pirma karta ax.gif tai labai daug klausimu visokiu iskyla g.gif noreciau jusu paklausti ka daryti kai antra diena nebebuna muzikantu?... verysad.gif jaunieji nenori vienos dienos vestuviu, o mes su vyru nelabai zinom kaip jas pravesti, kad butu visiems linksma ir antra diena.... help.gif cry.gif gal kas galit ka patarti?
P.S jus labai saunios ir labai originalios thumbup.gif 4u.gif labai fainos jusu idejos clap.gif good.gif aciu, kad dalinates 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(poniav @ 2010 04 24, 18:10)

Sveika 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(saulyte1986 @ 2010 04 24, 18:28)
sveikutes smile.gif  noriu prisijungti ir as smile.gif  i pirslius su vyru esam pakviesti pirma karta  ax.gif  tai labai daug klausimu visokiu iskyla g.gif  noreciau jusu paklausti ka daryti kai antra diena nebebuna muzikantu?... verysad.gif  jaunieji nenori vienos dienos vestuviu, o mes su vyru nelabai zinom kaip jas pravesti, kad butu visiems linksma ir antra diena.... help.gif  cry.gif gal kas galit ka patarti?
P.S jus labai saunios ir labai originalios thumbup.gif  4u.gif  labai fainos jusu idejos clap.gif  good.gif  aciu, kad dalinates  4u.gif

Sveika 4u.gif

Pas mus taip pat nebus antra diena muzikantu(jei jaunoji dar nepersigalvos),bet mums leido antrai dienai nieko nesiruost ax.gif Sako,kad ir pirsliams leis atsipalaiduot biggrin.gif Tad del antros dienos,kol kas nesuku galvos.Bet jei tektu-tai daryciau viska pagal scenariju(o scenariju cia galima rast ivairiu) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte1986 @ 2010 04 24, 17:28)
sveikutes smile.gif  noriu prisijungti ir as smile.gif  i pirslius su vyru esam pakviesti pirma karta  ax.gif  tai labai daug klausimu visokiu iskyla g.gif  noreciau jusu paklausti ka daryti kai antra diena nebebuna muzikantu?... verysad.gif  jaunieji nenori vienos dienos vestuviu, o mes su vyru nelabai zinom kaip jas pravesti, kad butu visiems linksma ir antra diena.... help.gif  cry.gif gal kas galit ka patarti?
P.S jus labai saunios ir labai originalios thumbup.gif  4u.gif  labai fainos jusu idejos clap.gif  good.gif  aciu, kad dalinates  4u.gif

Sveikos, brangiosios, nu atrodo ką tik temoj diskutavau, o jau galo nematyti išradingųjų svočių pašnekesiam smile.gif nespėju skaityti visko ax.gif

pas mus antrą dieną nebus labai jokų programų,muzikantų taip pat nebus, apdovanosim šauniausius dalyvius, užkąsim, paskui bus kubilas, šašlykai, tai su jaunaisiais sutarėm, kad tada galėsim atsipalaiduoti visi nuo programų ir vedimų 4u.gif
Atsakyti
kaip jums smagu, kad jaunieji tokie supratingi thumbup.gif nors antra diena svente pajusit thumbup.gif drinks_cheers.gif o musu tai nori, kad ir antra diena butu labai linksma ir daug veiklos.... doh.gif verysad.gif o juk be muzikantu labai sunku... cry.gif mums viskas liks... reikes ir sveciu kelima kazkaip patiems organizuoti... verysad.gif net nezinom ka daryti... cry.gif ar kokius zaidimus vesti, bet ten tokie sveciai, kad gali ir nesutikt ka nors daryt... verysad.gif
Atsakyti