Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXIV TEMA

Dar as dariau toki dalyka per vestuves, kai issipirko jau nuotaka jaunikis, pristatytos buvo poros-pabroliai ir pamerges- pries einant puosti masinas daviau kaspino rite ir zirkles, tuomet kiekviena pamerge galejo atsikirpti tiek kaspino kiek tik nori. Kai jau visos atsikirpo, reikejo palyginti pas kuria trumpiausias kaspinas- pas ta greiciausiai pirsliai atvaziuos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintaryte @ 2010 04 22, 17:36)
Liudininkais busim birzelio men, vestuves bus viena diena ir ves muzikantai su vedanciuoju musm reiks isleisti is namu ir atvaziavus i sale pranest apie nauja seima, norisi kazka dar sugalvoti kad butu malonu jiem bet nzn ka o ir nzn ka planuoja tie muzikantai  g.gif  norisi kazkokia staigmena padaryti, gal galit patarti ka nors

Piršliai nei vedėjui, nei muzikantams netrukdo, tikrai mirksiukas.gif Viską galima suderint, tik vedėjui (arba susisieki, arba prieš pat aptari viską ką nori savo daryt) ir bus suderinta mirksiukas.gif
man asmeniškai yra buvę kietai pasiruošę piršliai, tai labai fainiai viskas gaunasi. tiesą sakant muzikantui net nelabai buvo ką veikt biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif tik po 1 val biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas, svociutes drinks_cheers.gif vaisinu visas rytine kavyte tongue.gif

ar galetumte man paaiskinti kaip ten su tuo gandro laisku?kur jis issiunciamas, kada gaunamas atsakymas ir kas ten dezej buna? jei kas netingi ir zinote tai (pas mus kraste tai sitos tradicijos nebudavo), atsiuskite prasau i pasta wink.gif

Atsakyti
QUOTE(LaurackaJ @ 2010 04 23, 00:30)
Dar as dariau toki dalyka per vestuves, kai issipirko jau nuotaka jaunikis, pristatytos buvo poros-pabroliai ir pamerges- pries einant puosti masinas daviau kaspino rite ir zirkles, tuomet kiekviena pamerge galejo atsikirpti tiek kaspino kiek tik nori. Kai jau visos atsikirpo, reikejo palyginti pas kuria trumpiausias kaspinas- pas ta greiciausiai pirsliai atvaziuos thumbup.gif

Liuks thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Bet kaip zinot, kad neper daug ir ne per mazai pasiruosei ?
As delioju scenariju ir man jau sukasi galva, klausykit kurioje vietoje seimos banka pristatot?
Atsakyti
smile.gif
QUOTE(Giedre.K. @ 2010 04 22, 17:25)
tai dabar pasisakyk ką nors.. nes manau ant visų neis spauzdinti.. gal yra jo kokie duomenys  g.gif  koks storumas ar kažkas tokio..  g.gif  kokia maždaug kaina, ir kur pirkote  4u.gif

Ieškokit kur pigiausi rusiški tapetai,(6,90lt 10 metrų)gal senukuose bus,(ar kokioj ūkinių prekių parduotuvėj,nes pas mus tokia parduotuvė,kad tokios nėra kituose miestuose biggrin.gif turi būt kuo plonesnis,kaip paprastu printeriu atsispausdins nežinau,pabandysiu,tik formatas ribotas, o darbe turiu plačiaformatį,tai ima beveik viską ir dydis nesvarbu.

Dar reikia pasibandyt ''torto'' gabalėlius su tvirtesniu popierium. Vakar apžiūrėjau lipdukus kur dabar populiaru vaikų tarpe kolekcionuot,tokių gražių gėlių radau, jų yra knygynuose, ir beveik visose didelėse parduotuvėse. Galima panaudot,puošiant dėžutes,vokus,prizus. (15 metų dirbu reklamos versle,tai ax.gif )
Papildyta:
QUOTE(LaurackaJ @ 2010 04 22, 23:30)
ir zirkles, tuomet kiekviena pamerge galejo atsikirpti tiek kaspino kiek tik nori. Kai jau visos atsikirpo, reikejo palyginti pas kuria trumpiausias kaspinas- pas ta greiciausiai pirsliai atvaziuos thumbup.gif

bigsmile.gif kaip įdomiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliuga: 23 balandžio 2010 - 08:33
Labas rytas, ir aš jungiuosi su kavyte pas jus 4u.gif
QUOTE(Minosa @ 2010 04 22, 20:21)
Saunuole, super atrodo... thumbup.gif
na mes su vyru kibsim ir abu piesim sakem... nezinau kaip gausis...is darbo sakiau parsinesiu puses metro medine liniuote penklinei...labiausiai bijau kaip reiks ta smuiko rakta nupiesti...pirma ko geros reiks su piestuku bandyti...

man su linijuotėm sunkiai sekės.. tai žinok kaip gerai pavyko su plaukiojančio parketo ta viena juosta thumbup.gif tik uždedi ir brauki, per visą ilgį biggrin.gif o tą raktą, tai amn vyras paėmė ir nupiešė.. pasibandęs porą kartų .. o šiaip tai ruošiausi išsikirpti ir apvedžioti.. taip su natų burbuliukais dariau

QUOTE(skgreta @ 2010 04 22, 22:08)
As ant tapeto dariau pirslio testamenta, tai ji is krastu apdeginau, pati teksta atspausdinau ant paprasto popieriaus, turejau panasaus atspalvio ir uzklijavau ant tapeto tuos lapus.

aha, aš irgi darysiu piršlio testamentą, tik manau rašysiu ranka.. AČIŪ LELIUGA už info apie tapetą 4u.gif

QUOTE(AudraB @ 2010 04 23, 08:16)
Labas rytas.
As delioju scenariju ir man jau sukasi galva, klausykit kurioje vietoje seimos banka pristatot?

aš tai bandau dėliotis su valandom.. tarkim grįžtam 19 val. tėvų pasitikimas truks apytiksliai 10min., tada ... truks 15min... ir t.t. nu ir primetu maždaug viską, kad būtų ir kada pavalgyt, ir padainuot, ir palinguot biggrin.gif
dėl šeimos banko tai jei bus kada, gal net padarysiu gamtoj, jei ne, prie stalo, jei irgi nebus kada tai antrą dieną.. ax.gif šiaip jis būna prie stalo, pirmą dieną, po karšto, po valdžios rinkimų, prieš pirmąjį atsistojimą.. lyg ir rolleyes.gif
Atsakyti
Na pas mane turbut trys uzsedimai. Manau daryti taip:

1 uzsedimas:

Pasisveikinimas
Papasakojam kur buvom ir ka gavom smile.gif
Tostas jauniesiems
(karsta valgom)
Valdzios rinkimas

Valsas jaunuju

2 Uzsedimas:
Sveciu prisistatymas
Bankas

3 uzsedimas:
seimos zidinys
padeka tevams
tostas tevams
ilgiausiu metu

Po 12 val. ka iseiles daryt ? ( torta reiks paustyt, puokste mest)
?
?

islydet miegot.

1.Kaip manot ar gerai bus, ar reik kada zaidimus iterpt?
2.Kada geriausiai pradet zidini?kelinta?
3.Kaip jaunuosius pakviest i lauka 12 valadai?
4.o po 12 jau iskart gryzus i sale mes puokste, o tai tortas? hmmmmm?
5.O miegot kada varyt smile.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AudraB @ 2010 04 23, 11:25)
Na pas mane turbut trys uzsedimai. Manau daryti taip:

1 uzsedimas:

Pasisveikinimas
Papasakojam kur buvom ir ka gavom smile.gif
Tostas jauniesiems
(karsta valgom)
Valdzios rinkimas

Valsas jaunuju
2 Uzsedimas:
Sveciu prisistatymas
Bankas
3 uzsedimas:
seimos zidinys
padeka tevams
tostas tevams
ilgiausiu metu
Po 12 val. ka iseiles daryt ? ( torta reiks paustyt, puokste mest)
?
?

islydet miegot.
1.Kaip manot ar gerai bus, ar reik kada zaidimus iterpt?
2.Kada geriausiai pradet zidini?kelinta?
3.Kaip jaunuosius pakviest i lauka 12 valadai?
4.o po 12 jau iskart gryzus i sale mes puokste, o tai tortas? hmmmmm?
5.O miegot kada varyt smile.gif lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

ooo.. trys užsėdimai.. bigsmile.gif thumbup.gif kelintą renkatės į šventimo vietą?
1. manau žaidimus galėsi ekspromtu įterpti, jei manysi kad kažko trūksta.., ir šiaip palik dar ką veikti muzikantams, nes jau viską padarysi bigsmile.gif
2. mes darysime antro užsėdimo metu, iškart grįžus po šokių pokių, jaunųjų valso. pas mus apie 23val.
3. pas mus kvies muzikantai, dar kartą sakau, palik ir jiems darbo 4u.gif
4. pas mus po 12val., po šampano, seks tortas, tada po kokio šokelio vieno kito, mesim puokštę.. jei nesugalvosim išvis į antrą dieną nukelti metimo..
5. Miegot sakaiu varysim, oficialiai, apie 2-3val. tada baigsis mūsų, kaip piršlių darbelis, galėsim ir mes atsipūsti iki ryto. O jaunųjų reikalas, ar jie eis miegoti, ar dar linksminsis.. rolleyes.gif
Atsakyti
Na nezinau kaip pas kitas, bet pas mus viskas anksti bus
11val santuoku rumai
15val sale, bet tikrai veluosim na 16.3-17 val

O kaip pas jus?, beje antra diena pas mus tik iki 12val sad.gif tai nezinau kaip spet viska
Atsakyti
QUOTE(AudraB @ 2010 04 23, 08:16)
Labas rytas.

Na, zinokit, vakar buvau susitikusi su jaunaisiais ir vienu is muzikantu. Labai daug kas paaiskejo, net lengviau pasidare. Pasirodo, muzikantai turi toookia modernia programa, kad jaunoji jau beveik nebenori tradiciniu uzduociu (pareigu pasiskirstymo ir pan.) Jie apsiima visa vakara vesti, organizuoti konkursus, sekti pasakas ir dar patys prizais pasirupins. Musu pagrindinis darbas - islydejimas, gamtoje, pirmas tostas ir dar po 12 siek tiek simboliskai.
Tai noriu visosm patarti - butinai pasikalbekite su muzikantais.

Ir tiesa sakant, abejoju, ar tiek daug visko reikia, ka Audra,B. ruosiesi daryti. Juk jei dar muzikantai su savo programa bus, tai tikrai per daug....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daluze 2: 23 balandžio 2010 - 11:25
QUOTE(AudraB @ 2010 04 23, 12:15)
Na nezinau kaip pas kitas, bet pas mus viskas anksti bus
11val santuoku rumai
15val sale, bet tikrai veluosim na 16.3-17 val

O kaip pas jus?, beje antra diena pas mus tik iki 12val sad.gif tai nezinau kaip spet viska

ai, tai taip, pas jus tikrai anksti.. mes tik 19val. grįšime į salę.. bandysim nevėluoti .. nes nespėsim tada nieko.. doh.gif

QUOTE(Daluze 2 @ 2010 04 23, 12:16)
Na, zinokit, vakar buvau susitikusi su jaunaisiais ir vienu is muzikantu. Labai daug kas paaiskejo, net lengviau pasidare. Pasirodo, muzikantai turi toookia modernia programa, kad jaunoji jau beveik nebenori tradiciniu uzduociu (pareigu pasiskirstymo ir pan.) Jie apsiima visa vakara vesti, organizuoti konkursus, sekti pasakas ir dar patys prizais pasirupins. Musu pagrindinis darbas - islydejimas, gamtoje, pirmas tostas ir dar po 12 siek tiek simboliskai.
Tai noriu visosm patarti - butinai pasikalbekite su muzikantais.

Ir tiesa sakant, abejoju, ar tiek daug visko reikia, ka Audra,B. ruosiesi daryti. Juk jei dar muzikantai su savo programa bus, tai tikrai per daug....

iš dalies pritariu .. nes šiaip muzikantams ir pinigai mokami, kad ne tik tralialiūškes trauktų bet ir šiek tiek pravestų vakarą.. aš pvz. jokių žaidimų nesiruošiu daryti prie stalo, ar šokių salėje, nebent jau muzikantai nieko nesuorganizuos, tada imsiuos aš biggrin.gif bet.. visus darbų pasiskirstymus, šeimos banką, įsipareigojimus .. ax.gif
Atsakyti