Įkraunama...
Įkraunama...

Kvietimai į vestuves

labai faini.ar galetum pasakyt kur tas atvirutes pirko.aciu biggrin.gif
Atsakyti
as irgi niekaip nesusikaupiu pradėti kūrybos procesą blush2.gif reiktų, bet... tai ūpo trūksta, tai kūrybinės gyslelės. kažkaip parašytum, atspausdintum ir būtų ramu thumbup.gif bet vat niekaip į galvą neateina mintys, kad būtų tinkamas ir idealus variantas ax.gif na bet po velykų ir aš sėsiu rimtai rašyti 000164.gif
Atsakyti
Aš tai papratiem svečiam turiu paprastus pakvietimus, tokius eurovaistinėje nupirkau su vokai po 1,50 Lt, o pulkui ir artimiesiems darysiu pati - tik grazau popieriaus nerandu. O offise 1 - tai nieko gražaus neradau
Atsakyti
Aš irgi būčiau labai dėkinga už info ar kokį pvz. kaip pačiai pasidaryti kvietimus 4u.gif
Suprantu, kad reikia rasti popieriaus koks tau patinka... tik va niekaip nesugalvoju, kaip galima būtų gražiai tą kvietimą apipavidalinti... iš kur kokių piešinėlių ant pakvietimo viršaus gauti ir pan.
Gal galėtumėte kas nors padėti...... cry.gif
Atsakyti
QUOTE(maza:) @ 2005 03 24, 15:00)
Aš irgi būčiau labai dėkinga už info ar kokį pvz. kaip pačiai pasidaryti kvietimus 4u.gif
Suprantu, kad reikia rasti popieriaus koks tau patinka... tik va niekaip nesugalvoju, kaip galima būtų gražiai tą kvietimą apipavidalinti... iš kur kokių piešinėlių ant pakvietimo viršaus gauti ir pan.

Na pasidaryt manau nera taip sudetinga, reik idet tik truputeli laiko ir fantazijos. Jei nori koki vestuviniu graziu paveiksliuku tai patarciau ieskoti ivairiuose clipart puslapiuose, ivesk i paieska tikrai suras nemazai ax.gif
Man tai patys graziausi kvietimai su jaunuju nuotraukytem thumbup.gif As tai dariau kvietimus ant tokio senovisko popieriaus viduri klijavau nuotraukyte musu, kuria is spavotos perdariau i senovisko tipo, uzklijavau dar auksini kaspineli virsuje, atrodo thumbup.gif Na is pasakojimu manau sunku isivaizduoti 4u.gif
Jei jau visai pati ideju neturi tai pasiziurek uzsienietiskuose puslapiuose pakvietimu pavyzdiu, butent pasizvalgius man atejo ideja kokius kvietimus noriu pasidaryti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Legute @ 2005 03 24, 19:42)
Man tai patys graziausi kvietimai su jaunuju nuotraukytem  thumbup.gif  As tai dariau kvietimus ant tokio senovisko popieriaus viduri klijavau nuotraukyte musu, kuria is spavotos perdariau i senovisko tipo, uzklijavau dar auksini kaspineli virsuje, atrodo  thumbup.gif  Na is pasakojimu manau sunku isivaizduoti  4u.gif

Superinė idėja thumbup.gif thumbup.gif O kur tu gavai senoviško popieriaus???
Atsakyti
QUOTE(maza:) @ 2005 03 24, 15:00)

Jau buvau sumasčius kaip viską darysiu mirksiukas.gif Nuotraukėlę mūsų klijuosiu, tokius rėmelius gražius radau, kol perskaičiau tavo prašymą blink.gif Įvedžiau GOOGLE paieškoj "wedding invitations" doh.gif ir visos idėjos tiek persipynė, jau noriu kitokių tongue.gif Savaitgalį sėsiu, visus psl. peržiūrėsiu (anglų kalba).Ir tau patariu, jei minčių kokių nori rast mirksiukas.gif Forumiečių buvau prašius atsiųst į AŽ pavyzdukų, kaip jų kvietimai atrodo smile.gif Visų labai gražūs, bet negi kopijuosi, norisi savaip padaryt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Wajda @ 2005 03 24, 21:02)
Superinė idėja  thumbup.gif  thumbup.gif  O kur tu gavai senoviško popieriaus???

Na pirkau rastines parduotuvej bet vokietijoj, nes cia gyvenu. Bet lietuvoj ir tikrai yra, nes seses buvau prasius kainom pasidomet tai kaune kazkur rado, tiksliai kur nezinau ax.gif
Atsakyti
aš ir pati darau kvietimus
Atsakyti
QUOTE(Katrinax @ 2005 04 15, 07:22)
Mes taip pat pakvietimus darėme su savo nuotraukyte, tai mums išeina 2,65 vienas pakvietimas, bet čia nuo popieriaus kokybės priklauso, gali ir iki 2Lt padaryti. Tai laukiam irgi rezultato, šiandien jau turėtume gauti ax.gif

Ir koks rezultatas? smile.gif Gal gali atsiųsti kvietimo pavyzdį į pašto dėžutę, gal ir mes susigundysim biggrin.gif nes neįsivaizduoju, kaip ten gali atrodyti sad.gif
Atsakyti
QUOTE(ALMUŠKA @ 2005 04 17, 16:55)
Ir koks rezultatas? smile.gif Gal gali atsiųsti kvietimo pavyzdį į pašto dėžutę, gal ir mes susigundysim biggrin.gif nes neįsivaizduoju, kaip ten gali atrodyti  sad.gif

Aš irgi pamatyt norėčiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Katrinax @ 2005 04 15, 07:22)
Mes taip pat pakvietimus darėme su savo nuotraukyte, tai mums išeina 2,65 vienas pakvietimas, bet čia nuo popieriaus kokybės priklauso, gali ir iki 2Lt padaryti. Tai laukiam irgi rezultato, šiandien jau turėtume gauti ax.gif

jeigu nesunku būtų gal galėtum ir man į pašto dėžutę imesti 4u.gif
Atsakyti