labai faini.ar galetum pasakyt kur tas atvirutes pirko.aciu
as irgi niekaip nesusikaupiu pradėti kūrybos procesą reiktų, bet... tai ūpo trūksta, tai kūrybinės gyslelės. kažkaip parašytum, atspausdintum ir būtų ramu bet vat niekaip į galvą neateina mintys, kad būtų tinkamas ir idealus variantas na bet po velykų ir aš sėsiu rimtai rašyti
Aš irgi būčiau labai dėkinga už info ar kokį pvz. kaip pačiai pasidaryti kvietimus
Suprantu, kad reikia rasti popieriaus koks tau patinka... tik va niekaip nesugalvoju, kaip galima būtų gražiai tą kvietimą apipavidalinti... iš kur kokių piešinėlių ant pakvietimo viršaus gauti ir pan.
Gal galėtumėte kas nors padėti......
Suprantu, kad reikia rasti popieriaus koks tau patinka... tik va niekaip nesugalvoju, kaip galima būtų gražiai tą kvietimą apipavidalinti... iš kur kokių piešinėlių ant pakvietimo viršaus gauti ir pan.
QUOTE(maza:) @ 2005 03 24, 15:00)
Aš irgi būčiau labai dėkinga už info ar kokį pvz. kaip pačiai pasidaryti kvietimus
Na pasidaryt manau nera taip sudetinga, reik idet tik truputeli laiko ir fantazijos. Jei nori koki vestuviniu graziu paveiksliuku tai patarciau ieskoti ivairiuose clipart puslapiuose, ivesk i paieska tikrai suras nemazai
Man tai patys graziausi kvietimai su jaunuju nuotraukytem As tai dariau kvietimus ant tokio senovisko popieriaus viduri klijavau nuotraukyte musu, kuria is spavotos perdariau i senovisko tipo, uzklijavau dar auksini kaspineli virsuje, atrodo Na is pasakojimu manau sunku isivaizduoti
Jei jau visai pati ideju neturi tai pasiziurek uzsienietiskuose puslapiuose pakvietimu pavyzdiu, butent pasizvalgius man atejo ideja kokius kvietimus noriu pasidaryti
QUOTE(Legute @ 2005 03 24, 19:42)
Man tai patys graziausi kvietimai su jaunuju nuotraukytem As tai dariau kvietimus ant tokio senovisko popieriaus viduri klijavau nuotraukyte musu, kuria is spavotos perdariau i senovisko tipo, uzklijavau dar auksini kaspineli virsuje, atrodo Na is pasakojimu manau sunku isivaizduoti
Superinė idėja O kur tu gavai senoviško popieriaus???
QUOTE(maza:) @ 2005 03 24, 15:00)
Jau buvau sumasčius kaip viską darysiu Nuotraukėlę mūsų klijuosiu, tokius rėmelius gražius radau, kol perskaičiau tavo prašymą Įvedžiau GOOGLE paieškoj "wedding invitations" ir visos idėjos tiek persipynė, jau noriu kitokių Savaitgalį sėsiu, visus psl. peržiūrėsiu (anglų kalba).Ir tau patariu, jei minčių kokių nori rast Forumiečių buvau prašius atsiųst į AŽ pavyzdukų, kaip jų kvietimai atrodo Visų labai gražūs, bet negi kopijuosi, norisi savaip padaryt
QUOTE(Wajda @ 2005 03 24, 21:02)
Superinė idėja O kur tu gavai senoviško popieriaus???
Na pirkau rastines parduotuvej bet vokietijoj, nes cia gyvenu. Bet lietuvoj ir tikrai yra, nes seses buvau prasius kainom pasidomet tai kaune kazkur rado, tiksliai kur nezinau
aš ir pati darau kvietimus
QUOTE(Katrinax @ 2005 04 15, 07:22)
Mes taip pat pakvietimus darėme su savo nuotraukyte, tai mums išeina 2,65 vienas pakvietimas, bet čia nuo popieriaus kokybės priklauso, gali ir iki 2Lt padaryti. Tai laukiam irgi rezultato, šiandien jau turėtume gauti
Ir koks rezultatas? Gal gali atsiųsti kvietimo pavyzdį į pašto dėžutę, gal ir mes susigundysim nes neįsivaizduoju, kaip ten gali atrodyti
QUOTE(ALMUŠKA @ 2005 04 17, 16:55)
Ir koks rezultatas? Gal gali atsiųsti kvietimo pavyzdį į pašto dėžutę, gal ir mes susigundysim nes neįsivaizduoju, kaip ten gali atrodyti
Aš irgi pamatyt norėčiau
QUOTE(Katrinax @ 2005 04 15, 07:22)
Mes taip pat pakvietimus darėme su savo nuotraukyte, tai mums išeina 2,65 vienas pakvietimas, bet čia nuo popieriaus kokybės priklauso, gali ir iki 2Lt padaryti. Tai laukiam irgi rezultato, šiandien jau turėtume gauti
jeigu nesunku būtų gal galėtum ir man į pašto dėžutę imesti