Įkraunama...
Įkraunama...

Kvietimai į vestuves

QUOTE(eglutep @ 2006 12 20, 06:17)
as ir labai noriu padaryti tokius kvietimus keliems zmonems, kurie ateitu tik i baznycia ,nes smagu butu juos matyti ten.bet uosviene sako, tipo kaip cia atrodys galvos ,kad kvieti juos vien del to, kad tave pasveikintu ir panasiai.bet taip nera.tai nezinau kaip cia pasiielgti  g.gif

Patarčiau mažiau uošvienės klausyti ir kvaršinti sau galvą "ką žmonės pagalvo" - nepraneši irgi galvos, kad pasikėlėt tiek, kad net į bažnyčią nepakvietėt.... cool.gif iš tų žmonių, kam aš įteikiau info apie bažnytinę santuoką - beveik visi atėjo pasveikinti ir niekas neėsižeidė (bent jau neparodė ir gandų neišgirdau biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Schneewitchen @ 2006 11 06, 16:23)

man jie labai mieli - kažko panašaus ir aš norėčiau...
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Schneewitchen, super mieloji? bet kaip suprantu ne pati darei, cia pirktiniai? bet super mieli...
Atsakyti
QUOTE(mng @ 2006 12 27, 10:05)
musu kvietimai... jau pradejom dalinti...

labai patiko ideja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gugucia @ 2007 01 08, 14:31)
Schneewitchen, super mieloji? bet kaip suprantu ne pati darei, cia pirktiniai? bet super mieli...

Gugucia, kiek supratau iš ankstesnių žinučių, tai Schneewitchen pati pakvietimus dare, netgi tas raides auksines klijavo pati - Vokietijoje tokiu pirkti yra rašė wink.gif
pasiskaitinek 11 men jos zinutes wink.gif
Atsakyti
Galvodami apie pakvietimus, nusprendeme padaryti kazka naujo, kad ne butu eilinis popieriukas su uzrasu smile.gif taigi sumasteme, kad darysime toki slide show, kur bus idetos musu mazu kelios nuotraukos, paskui kai pradejome draugauti iki dabar. Prie nuotrauku bus komentarai ir galiausiai viskas issirutulios i pakvietima i musu jungtuves smile.gif
Gal kam nors patiks si ideja, tai mielai prasome ja pasinaudoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rootelyte @ 2007 01 09, 15:10)
Galvodami apie pakvietimus, nusprendeme padaryti kazka naujo, kad ne butu eilinis popieriukas su uzrasu smile.gif taigi sumasteme, kad darysime toki slide show, kur bus idetos musu mazu kelios nuotraukos, paskui kai pradejome draugauti iki dabar. Prie nuotrauku bus komentarai ir galiausiai viskas issirutulios i pakvietima i musu jungtuves smile.gif
Gal kam nors patiks si ideja, tai mielai prasome ja pasinaudoti smile.gif

O čia popierinį slide show ar emailu siuntinėsit? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2007 01 09, 19:48)
O čia popierinį slide show ar emailu siuntinėsit?  unsure.gif

Kas turi maila, tai mailu, kas neturi, tai nuvaziuosim ir nuvesim cd, o kas isvis nesinaudoja kompiuteriu, tai nusiusim paprasta pakvietima atvirutes formatu arba padarysim laikrastuka smile.gif
Niu cia laiko truputi uztruks, bet iki vasaros dar jo turime nemazai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rootelyte @ 2007 01 11, 11:11)
Kas turi maila, tai mailu, kas neturi, tai nuvaziuosim ir nuvesim cd, o kas isvis nesinaudoja kompiuteriu, tai nusiusim paprasta pakvietima atvirutes formatu arba padarysim laikrastuka smile.gif
Niu cia laiko truputi uztruks, bet iki vasaros dar jo turime nemazai  biggrin.gif

Idėja gal ir gera, bet man atrodo nepraktiška.....
Pvz, mes kartu prie pakvietimo dėsime ir žemėlapi vietos, kur vyks šventė...
Tai ką žmonės turės patys dar printeriuotis ir pan.???.... schmoll.gif doh.gif g.gif
Na aš tai už tai, kad žmogus gautų į rankas popieriuką, kurį galėtų pasiimti su savimi ir bet kada galėtų matyti kur ir kada vyks kokia ceremonija, matytų žemėlapį ir pan.... 4u.gif
Bet čia tik mano nuomonė, jei ką blush2.gif

Atsakyti
Aš tai vis dar šlifuoju pakvietimų idėją. Jau turiu maketą pasidariusi, popierius nupirktas, tačiau su viršeliu problemos, ten reikia gražiai skylę išpjauti ir atitaikyti kad pro ją matytusi nuotrauka, kol kas sekasi sunkiai verysad.gif
Atsakyti
Merginos, reikia pagalbos. kaip manot kaip geriau sakyti apie vestuves:
1. ruošias vestuves daryti
2.nori žiedelius mainyti?
nes pakvietime bus toks smagus eilėraštukas, ir abi šios frazės rimuojasi, bet reikia tik vienos g.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2007 01 16, 15:45)
Aš tai vis dar šlifuoju pakvietimų idėją. Jau turiu maketą pasidariusi, popierius nupirktas, tačiau su viršeliu problemos, ten reikia gražiai skylę išpjauti ir atitaikyti kad pro ją matytusi nuotrauka, kol kas sekasi sunkiai verysad.gif

airv, o tu pabandyk pasidaryti juodrasti su ta nuotrauka. tada paimk virseli, uzdek ant jo ta juodrasti, ir su adata idurk visus keturis nuotraukos kampus. taip virselyje liks skylutes, pagal kurias nubresi linijas ir ispjausi mirksiukas.gif

QUOTE(balta_lelija @ 2007 01 16, 19:48)
Merginos, reikia pagalbos. kaip manot kaip geriau sakyti apie vestuves:
1. ruošias vestuves daryti
2.nori žiedelius mainyti?
nes pakvietime bus toks smagus eilėraštukas, ir abi šios frazės rimuojasi, bet reikia tik vienos  g.gif

man antrasis graziau mirksiukas.gif
Atsakyti