Mes darėme pakvietimus svečiams - tekste nurodyta bažnytinės ceremonijos vieta ir laika (jei nori ateiti) ir vita ir laikas, kur vyks banketas.
Analogiški kvietimai tik su bažnytinės ceremonijos vieta ir laiku buvau padariusi "kolektyvams" - t.y. savo darbui, buvusiam darbui. Gal ir nereikėjo, bet aš nenorėjau, kad po to būtų "o mes nežinojom, kodėl slėpėt". Žinoma, buvo juokinga, kai mano kvietimas-informacija buvo stende pastatytas
Dar kvietimus tik su bažnyčia įteikiau kelioms draugėms ir kelioms vaikystės tetoms man norėjosi tuos žmones informuoti ir kartu parodyti, kad aš juos informuoju tikrai ne iš pareigos, o todėl, kad man norėtųsi juos matyti savo šventėje.
Žinoma, galima tikėtis, kad žmonės iš kur nors sužinos ir ateis, bet aš nematau problemos, jei kviečiu tik į bažnyčią.
QUOTE(draugė_lija @ 2006 12 20, 15:38)
Mes darėme pakvietimus svečiams - tekste nurodyta bažnytinės ceremonijos vieta ir laika (jei nori ateiti) ir vita ir laikas, kur vyks banketas.
Analogiški kvietimai tik su bažnytinės ceremonijos vieta ir laiku buvau padariusi "kolektyvams" - t.y. savo darbui, buvusiam darbui. Gal ir nereikėjo, bet aš nenorėjau, kad po to būtų "o mes nežinojom, kodėl slėpėt". Žinoma, buvo juokinga, kai mano kvietimas-informacija buvo stende pastatytas
Dar kvietimus tik su bažnyčia įteikiau kelioms draugėms ir kelioms vaikystės tetoms man norėjosi tuos žmones informuoti ir kartu parodyti, kad aš juos informuoju tikrai ne iš pareigos, o todėl, kad man norėtųsi juos matyti savo šventėje.
Žinoma, galima tikėtis, kad žmonės iš kur nors sužinos ir ateis, bet aš nematau problemos, jei kviečiu tik į bažnyčią.
as ir labai noriu padaryti tokius kvietimus keliems zmonems, kurie ateitu tik i baznycia ,nes smagu butu juos matyti ten.bet uosviene sako, tipo kaip cia atrodys galvos ,kad kvieti juos vien del to, kad tave pasveikintu ir panasiai.bet taip nera.tai nezinau kaip cia pasiielgti
Mes neseniai gavome pakvietima is danu poros, tai matosi, kad kvietimas ranka darytas. Tiesiog ant kreminio fono uzklijuotas mazesni plota uzimantis tamsiai raudono popierio gabalelis, o ant jo dar 2 baltos ranka kirptos sirdeles. Per viduri rudas siulas persiutas, tekstas kompiuteriu atspausdintas.. Siaip, puse bedos atrodo, bet lietuvaites tikrai graziau padarytu..
Gaila, kol kas nufotkint negaliu.
Gaila, kol kas nufotkint negaliu.
QUOTE(mng @ 2006 12 27, 09:05)
musu kvietimai... jau pradejom dalinti...
Super ideja, tikrai tokia originali ir labai silta, miela...
Musu bus pagal toki sablona
QUOTE(welkom1 @ 2006 12 27, 15:46)
Musu bus pagal toki sablona
man tai sitas toks truputi per ryskus ir per margas man patinka tokie labiau subtilesni, bet aisku, kiekvienas daro pagal savo skoni
QUOTE(ASARe @ 2006 12 27, 15:53)
man tai sitas toks truputi per ryskus ir per margas man patinka tokie labiau subtilesni, bet aisku, kiekvienas daro pagal savo skoni
Mes tai darysime nuotraukos tipo 10x15 dydzio.
O kaip kreipsitės pakvietimuose į būsimus svečius?
Mes kviesdami visą šeimą tai rašysime "Kviečiame Jus", o jei tik pusę šeimos, tai kaip užrašyti? Kviečiame Jus, Antanai ir Maryte?...
Ir dar domina ar kvietimo apačioje pasirašinėdavote Pvz Stefa ir Juozas, ar ir pavardes pridėdavome Pvz Stefa Stefonaitė ir Juozas Juozaitis?
Mes kviesdami visą šeimą tai rašysime "Kviečiame Jus", o jei tik pusę šeimos, tai kaip užrašyti? Kviečiame Jus, Antanai ir Maryte?...
Ir dar domina ar kvietimo apačioje pasirašinėdavote Pvz Stefa ir Juozas, ar ir pavardes pridėdavome Pvz Stefa Stefonaitė ir Juozas Juozaitis?
QUOTE(airv @ 2007 01 01, 23:35)
O kaip kreipsitės pakvietimuose į būsimus svečius?
Nu jei seimynai , tai rasyciau pvz. Gerb. Kniezams,
.....kvieciu visa jusu grazia seimyna....
Jei vaikinukai ir panelei, tai tarkim Vaivai ir Jam
O gale tai rasyciau
...Pagarbia Jis ir Ji
QUOTE(mng @ 2006 12 27, 11:05)
musu kvietimai... jau pradejom dalinti...
patys daret ar pirkot? Labai grazus
QUOTE(vivir @ 2007 01 03, 00:18)
patys daret ar pirkot? Labai grazus
virvir, pati dariau...visi suzaveti, kas jau gavo...