Įkraunama...
Įkraunama...

Kvietimai į vestuves

Aš galvoju daryti tokius pakvietimus. Tik dar svarstau ar viršelį palikti juodą ar geriau kokią nors kitą spalvą imti g.gif
Atsakyti
o kaip jus tuos pakvietimus siusit, tiksliau kam? tik tiem kas ateis i baliu, ar kviesit visus pazystamus kad ateitu pasveikint prie baznycios? o jei taip tai kaip tiem zmoniem paskui jaustis kai ju i baliu nepakviesi g.gif
Atsakyti
QUOTE(juratata @ 2006 12 04, 01:25)
o kaip jus tuos pakvietimus siusit, tiksliau kam? tik tiem kas ateis i baliu, ar kviesit visus pazystamus kad ateitu pasveikint prie baznycios? o jei taip tai kaip tiem zmoniem paskui  jaustis kai ju i baliu nepakviesi  g.gif

kiek zinau, kvietimai yra siunciami tik tiems, kuriuos kvieti i baliu. jei nori kad ateitu pasveikinti i tik baznycia, ju siusti tikrai nereikia, nes jie ir patys susizinos, kad isteki ir ateis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(juratata @ 2006 12 04, 00:25)
o kaip jus tuos pakvietimus siusit, tiksliau kam? tik tiem kas ateis i baliu, ar kviesit visus pazystamus kad ateitu pasveikint prie baznycios? o jei taip tai kaip tiem zmoniem paskui  jaustis kai ju i baliu nepakviesi  g.gif

Mes pakvietimus siūsime tiems svečiams kuriuos norime matyti vestuvėse ty paštu - gyvenantiems toli, o asmeniškai įteiksime tiems su kuriais matomės dažnai. Kviesime ir į balių ir į bažnyčią ty bus parašyta, kelintą valandą ceremonija ir jei kas norės ateiti į ceremoniją bažnyčioje tai žinos valandą.
Atskirai pažystamiems, kurių nekviečiame į šventę, pakvietimų neteiksime - jiems bus pranešta žodžiu.
Šiaip draugė gavo neseniai pakvietimą į bažnytinę ceremoniją iš seniai pamirštos klasiokės, na kažkaip keistai... g.gif
Atsakyti
Tikrai nesąmonė siųsti pakvietimą kad ateitų tik pasveikinti prie bažnyčios/rotušės. Manau kad tokiems jei nori tai tik šiaip lyg tarp kitko užsiminti galima kad va - tuoksimės ir pan, jei bus kam įdomu tai paklaus ir kada ir ateis gėlytės įteikti. ax.gif Bendradarbiai tai ir taip žinos, o daugiau kam nors tai nemanau kad čia reikia pasakoti - gi tuos kurie mums rūpi kviesime į balių tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2006 12 03, 23:12)
Aš galvoju daryti tokius pakvietimus. Tik dar svarstau ar viršelį palikti juodą ar geriau kokią nors kitą spalvą imti  g.gif

Jei gu ką, tai čia tamsiai mėlyni mirksiukas.gif Dėl spalvos turi nuspręsti pati, kokia spalva vyraus tavo vestuvėse. Jei bus daug mėlynos, tai ir pakvietimai gali būti mėlyni, jei vyraus kreminė, tai manau kad pakvietimai turėtu buti taip pat kreminiai ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Schneewitchen @ 2006 12 04, 11:07)
Jei gu ką, tai čia tamsiai mėlyni mirksiukas.gif  Dėl spalvos turi nuspręsti pati, kokia spalva vyraus tavo vestuvėse. Jei bus daug mėlynos, tai ir pakvietimai gali būti mėlyni, jei vyraus kreminė, tai manau kad pakvietimai turėtu buti taip pat kreminiai ir t.t.

Gerai įsižiūrėjus tikrai tamsiai mėlyni smile.gif
O problema dėl vyraujančios spalvos, nžn dar kokia vyraus, bet pakvietimus svečiams iš užsienio jau gruodį siūsime g.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2006 12 04, 10:45)
Gerai įsižiūrėjus tikrai tamsiai mėlyni  smile.gif
O problema dėl vyraujančios spalvos, nžn dar kokia vyraus, bet pakvietimus svečiams iš užsienio jau gruodį siūsime  g.gif

Na mes tai nederinom prie sales ar kokios spalvos vyraus schmoll.gif nes saleje dominuos raudona ir melyna spalvos, o kvietimus dareme kreminius ax.gif , nes amn asmeniskai estuviniai kvietimai turi buti sviesus blush2.gif balti, kreminiai.....Cia mano nuomone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hun @ 2006 12 04, 15:35)
Na mes tai nederinom prie sales ar kokios spalvos vyraus schmoll.gif nes saleje dominuos raudona ir melyna spalvos, o kvietimus dareme kreminius ax.gif , nes amn asmeniskai estuviniai kvietimai turi buti sviesus blush2.gif balti, kreminiai.....Cia mano nuomone 4u.gif

O kokie tavo pakvietimai bus? Gal gali pavyzduką įkelti?
Man tai žiūrint į mano pakvietimus, didžiausią įspūdį palieka tas kontrastas tarp tamsios ir šviesios spalvos. Manau, kad jei bus šviesus viršelis tai nebus tokie yspūdingi g.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2006 12 04, 14:41)
O kokie tavo pakvietimai bus? Gal gali pavyzduką įkelti?
Man tai žiūrint į mano pakvietimus, didžiausią įspūdį palieka tas kontrastas tarp tamsios ir šviesios spalvos. Manau, kad jei bus šviesus viršelis tai nebus tokie yspūdingi  g.gif

Musu tokie kreminiai blush2.gif savo pavyzduko neturiu darbe, bet galiu parodyti kokie is internetinio puslapio blush2.gif

http://elstera.carta...zukaj=szafirowy
Atsakyti
QUOTE(juratata @ 2006 12 04, 00:25)

nereikia visiems pažystamiems siųsti pakvietimų, ne taip gali suprasti.
galit ir svečių nesutalpint po to doh.gif
Atsakyti
Perskaiciau visa tema ir priejeu isvada, kad planavau darytis pakvietimus butent tokius, apie kokius dauguma diskutuojate. Galvoju pirkti fakturini popieriu, tikriausiai bordo spalvos (maciau labai grazu toki kaune pirkt, ale sendinta, lamdyta), perlenkus pusiau priekinej daly, virselyje ispjauti sirdute, o i to pakvietimo vidu idesiu balta kortele, ant kurios rasysiu teksta. Tai neatvertus pakvietimo atrodys balta sirdele raudonam fone. Aiku tas spalvas galima ir kitaip sudelioti-pvz rozine sirdele auksiniam fone. g.gif
Dar galvoju ta vidini lapeli pritvirtint kokiu graziu siulu su perliukais galuose.
Na ziuresim galutiniam variante kas gausis. blush2.gif
O siaip labai didziuojuos visom supermamytem, kurios savo rankom daro kazka savo vestuvem.
Kaip kazkas parase- graziausia gyvenimo svente thumbup.gif
Atsakyti