Įkraunama...
Įkraunama...

Kvietimai į vestuves

reiks ir man savo nufotkint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 05 09, 23:01)

fotkink. Lauksim nuotrauku
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 05 10, 01:01)

Oi laukiam laukiam!!! mirksiukas.gif Labai smalsu pamatyt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(hamid @ 2006 05 09, 23:05)

fotkink. Lauksim nuotrauku

QUOTE(niukse @ 2006 05 09, 23:34)
Oi laukiam laukiam!!! mirksiukas.gif Labai smalsu pamatyt bigsmile.gif

bandysiu vakare g.gif bet iš toli nesimatys, o iš arti fotikas gali nepatempti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 05 10, 10:00)
bandysiu vakare  g.gif bet iš toli nesimatys, o iš arti fotikas gali nepatempti  smile.gif

Tai idek abi nuotraukas, o mes jau pasirinksim kurioj geriau matos. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(hamid @ 2006 05 10, 14:28)

Tai idek abi nuotraukas, o mes jau pasirinksim kurioj geriau matos.  mirksiukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal kas žinote parduotuvių Vilniuje, kur būtų didelis popieriaus rušių pasirinkimas ? Aš esu nusižiūrėjusi porą variantų dailės reikmenų parduotuvėje "Meno mūza" Senamiestyje Dysnos g. Ten pasirinkimas tikrai didelis, bet kieto popieriaus kvietimo viršeliui vis nerandu tokio, kokio noriu g.gif
Atsakyti
QUOTE(zippy @ 2006 05 11, 13:39)
Gal kas žinote parduotuvių Vilniuje, kur būtų didelis popieriaus rušių pasirinkimas ? Aš esu nusižiūrėjusi porą variantų dailės reikmenų parduotuvėje "Meno mūza" Senamiestyje Dysnos g. Ten pasirinkimas tikrai didelis, bet kieto popieriaus kvietimo viršeliui vis nerandu tokio, kokio noriu  g.gif

spaustuvėj gali paklaust smile.gif gal kelis lapus parduotų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 05 11, 17:11)
spaustuvėj gali paklaust  smile.gif gal kelis lapus parduotų  mirksiukas.gif

hmmm g.gif kokioj spaustuvėj ? Aš žadu kvietimo tektą (ant vidinio lapo) atsispausdint su savo lazeriniu printeriu, o kvietimo išorę papuošti karpiniu, tad jokių reikalų su spaustuvėmis neturiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(zippy @ 2006 05 11, 17:29)
hmmm  g.gif  kokioj spaustuvėj ? Aš žadu kvietimo tektą (ant vidinio lapo) atsispausdint su savo lazeriniu printeriu, o kvietimo išorę papuošti karpiniu, tad jokių reikalų su spaustuvėmis neturiu  g.gif

aš tau ir nesakau ten spausdinti tongue.gif bet jie turi įvairių popieriaus likučių, tai gal susimiltų ir parduotų tau mirksiukas.gif Vilniuj gi yra neviena spaustuvė g.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 05 09, 23:01)

Vis dar laukiam mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Devita @ 2006 05 12, 09:23)
Vis dar laukiam mirksiukas.gif

nufotkinau blush2.gif tik įdėt belieka rolleyes.gif
Atsakyti