reiks ir man savo nufotkint
QUOTE(lijo @ 2006 05 09, 23:01)
fotkink. Lauksim nuotrauku
QUOTE(lijo @ 2006 05 10, 01:01)
Oi laukiam laukiam!!! Labai smalsu pamatyt
QUOTE(hamid @ 2006 05 09, 23:05)
QUOTE(niukse @ 2006 05 09, 23:34)
Oi laukiam laukiam!!! Labai smalsu pamatyt
bandysiu vakare bet iš toli nesimatys, o iš arti fotikas gali nepatempti
QUOTE(lijo @ 2006 05 10, 10:00)
bandysiu vakare bet iš toli nesimatys, o iš arti fotikas gali nepatempti
Tai idek abi nuotraukas, o mes jau pasirinksim kurioj geriau matos.
QUOTE(hamid @ 2006 05 10, 14:28)
Gal kas žinote parduotuvių Vilniuje, kur būtų didelis popieriaus rušių pasirinkimas ? Aš esu nusižiūrėjusi porą variantų dailės reikmenų parduotuvėje "Meno mūza" Senamiestyje Dysnos g. Ten pasirinkimas tikrai didelis, bet kieto popieriaus kvietimo viršeliui vis nerandu tokio, kokio noriu
QUOTE(zippy @ 2006 05 11, 13:39)
Gal kas žinote parduotuvių Vilniuje, kur būtų didelis popieriaus rušių pasirinkimas ? Aš esu nusižiūrėjusi porą variantų dailės reikmenų parduotuvėje "Meno mūza" Senamiestyje Dysnos g. Ten pasirinkimas tikrai didelis, bet kieto popieriaus kvietimo viršeliui vis nerandu tokio, kokio noriu
spaustuvėj gali paklaust gal kelis lapus parduotų
QUOTE(lijo @ 2006 05 11, 17:11)
spaustuvėj gali paklaust gal kelis lapus parduotų
hmmm kokioj spaustuvėj ? Aš žadu kvietimo tektą (ant vidinio lapo) atsispausdint su savo lazeriniu printeriu, o kvietimo išorę papuošti karpiniu, tad jokių reikalų su spaustuvėmis neturiu
QUOTE(zippy @ 2006 05 11, 17:29)
hmmm kokioj spaustuvėj ? Aš žadu kvietimo tektą (ant vidinio lapo) atsispausdint su savo lazeriniu printeriu, o kvietimo išorę papuošti karpiniu, tad jokių reikalų su spaustuvėmis neturiu
aš tau ir nesakau ten spausdinti bet jie turi įvairių popieriaus likučių, tai gal susimiltų ir parduotų tau Vilniuj gi yra neviena spaustuvė