Įkraunama...
Įkraunama...

Kvietimai į vestuves

QUOTE(katyteee @ 2006 04 07, 14:20)
man tai tas trecias gal..

grazu, paprtasta bet grazu!
labai grazus  thumbup.gif

o kodel nusivylei, as likau labai patenkinta ju darbu ir aptarnavimu!

Katyteee, as norejau pakalausti, kaip as zinau tai tu Londone gyveni ir is Elsteros pakvietimus kaip matau dareisi, kaip tau su jais sekasi bendradarbiauti is taip toli, nes man tai kazkaip labai jau letai viskas sprendziasi ten pas juos, emailo po kelias dienas tasakymo reikia laukti....
Papildyta:
QUOTE(Waldek @ 2006 04 11, 04:12)
Apžiūrėjome su mylimąja kelis šimtus pakvietimų. Ir tikriausiai iš Lenkijos užsakinėsime tokius:
user posted image
user posted image
user posted image
Kaip jums?

Nesuprantu kodel man nieko nerodo?
Atsakyti
Gavom pakvietimą į vestuves - kiekviena pora po tokią dėžutę bigsmile.gif nuėmus dangtelį, išsilanksto visa informacija - kas vyksta, kur, kelintą valandą... Viduje dar buvo du oranžiniai bilietukai įėjimui į pobūvio vietą. Jie ir buvo panaudoti pagal paskirtį, todėl neišliko ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Virdzinija @ 2006 04 21, 03:43)
Gavom pakvietimą į vestuves - kiekviena pora po tokią dėžutę  bigsmile.gif ..

Super ideja, labai graziai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, o tos kurios pacios darote pakvietimus, tai kaip ten viskas vyksta ty padarote kompiuteryje pora variantu, issirenkate labiausiai patikusi ir nesate juos i spaustuve ar kaip? O kaip popieriu pasirenkate, pagal gramatura ar jums pasiulo spaustuvese? O teksta pacios rasote ar nesate, kad graziai uzrasyti kitiems? Kiek visa tai kainuoja? Ar daug sutaupoma pinigeliu darydamos pacios?
O gal su spausdintuvu spausdinate?
Papasakokite, nes zalia siame reikale blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(B_Ernesta @ 2006 04 20, 23:53)
Katyteee, as norejau pakalausti, kaip as zinau tai tu Londone gyveni ir is Elsteros pakvietimus kaip matau dareisi, kaip tau su jais sekasi bendradarbiauti is taip toli, nes man tai kazkaip labai jau letai viskas sprendziasi ten pas juos, emailo po kelias dienas tasakymo reikia laukti....
Papildyta:
Nesuprantu kodel man nieko nerodo?

na siaip mes issirinkom pakvietimus kaip buvom gryze ir emailu derinom teksta (lietuviska ir angliska), atsiunte patvirtinimui kaip jau viskas buvo padaryta pakvietimus ir korteles....kazkaip jei jie man ka atsiusadvo ir as jiems atgal atrasydzvau, jie taip pat greit atrasydavo..gal kuria dienele ir reikejo ilgiau palaukt, bet ju aptarnavimu likau labai patenkinta!
QUOTE(Virdzinija @ 2006 04 21, 01:43)
Gavom pakvietimą į vestuves - kiekviena pora po tokią dėžutę  bigsmile.gif nuėmus dangtelį, išsilanksto visa informacija - kas vyksta, kur, kelintą valandą... Viduje dar buvo du oranžiniai bilietukai įėjimui į pobūvio vietą. Jie ir buvo panaudoti pagal paskirtį, todėl neišliko  ax.gif

nu labai grazus...ir idomus!
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2006 04 21, 11:05)
Merginos, o tos kurios pacios darote pakvietimus, tai kaip ten viskas vyksta ty padarote kompiuteryje pora variantu, issirenkate labiausiai patikusi ir nesate juos i spaustuve ar kaip? O kaip popieriu pasirenkate, pagal gramatura ar jums pasiulo spaustuvese? O teksta pacios rasote ar nesate, kad graziai uzrasyti kitiems? Kiek visa tai kainuoja? Ar daug sutaupoma pinigeliu darydamos pacios?
Papasakokite, nes zalia siame reikale  blush2.gif

As kompa tai tik tekstui atprintint naudojau. Pati kvietima pati padariau. Nuejau i kanceliariniu prekiu parduotuve ir issirinkau grazu popieriu: toki blizgu kartona kvietimo pagrindui ir plonesni auksini kvietimo vidui. Tada is audiniu parduotuves nusipirkau tokiu medziaginiu gelyciu - jas klijavau ant to kartono. Taip pat pirkau ir plona juostele - juo perrisau kiekviena kvietima. Is to blizgaus kartono dariau keleta dekoraciju, su auksiniu tusinuku ziedus nupiesiau ir visks. Puikiai atrode thumbup.gif Kiekvienas kvietimas vis kitoks, kuo sveciai labai dziaugesi ir labai pagerbti jautes bigsmile.gif
Parasyk savo email, galiu atsiusti kelis pavyzdzius mirksiukas.gif
Atsakyti
Na as ilgai galvojau, kokių noriu, tai nuvariau į kancelerines prisipirkau įvairiausio popieriaus ir prisidriau ivariiausių variantų su įvairiais tekstais ir t.t. na ir su milimuoju ir draugės pagalba išsirinkau vieną smile.gif tada prisipirkau popieriaus, nusipirkau kaspiniuka, buvau visai kita parinkusi, bet paskutine minute nusipirkau ant bajerio balta ir žiūriu, kad daug gražiau, kad butu gyviau nupirkau tokias raudonas medines mažytes širdeles, na ir sumoj man gavaosi apie 1,15, na čia panašiai priečiau su visais spausdinimais su viskuo, su nesigavusiais smile.gif nes viska dariausi namuose, tik nešiau, kad supjaustytu, bet neėmė pinigėliu, sakė čia mažytė vestuvių dovana smile.gif tai va tiek, o žėjau parduotuvėj kvietimas kainuojantis 1,20-1,50 na tokie maximiniai, na jei nėra negražus, bet.. o šiaip tuos pakvietimus įvertino labai gerai, ir sako kam jūs taip išlaidavot, juk vienas kainavo apie kokiu 5 lt, nes panašius mano pamergėlė matė elsteroj, na tai tiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2006 04 21, 11:05)
Papasakokite, nes zalia siame reikale  blush2.gif

as tai parasiau teksta su kompu. Poto atprinteriuosiu namuose ant permatomo popieriaus ir idesiu i pakvietima.

Pakvietimus pirkau, bet jie buvo be papuosimu(paprastas popierius idetas i voka)
tai iskirpau sirdute ir dar juostele per ta sirdute.

Atrodo tai thumbup.gif thumbup.gif

Papildyta:
Cia mano pakvietimai(tik kokybe nuotraukos nekokia blush2.gif blush2.gif )
Atsakyti
Sveikutes, as kvietimus dariausi irgi pati tekstuka nusikopijavau is forumo, kazkuri buvo idejusi pavyzdi ir man visai patiko.
Papildyta:
Tai kokio dydzio failus cia leidzia ikelti, kad man neleidzia ikelti 40kb nuotraukos?
Atsakyti
QUOTE(storasmeskius @ 2004 05 13, 20:26)
As, kvietimus dariau savo draugei.  Ir rasiau kompiuteriu. Jei kam idomu juos galite pamatyti www.vestuves.lt  ten taip pat rasite ir daugiau info. 
Norėčiau, kad parašytumėte savo nuomonę apie šiuos ranku darbo kvietimus.  Jei atsirastų norinčių, norėčiau kvietimus daryti pagal individualius užsakymus, atsižvelgiant į  Jūsų norus bei galimybes. Kaip manote, ar tokie kvietimai turėtų paklausą?

Labux, nors ir senoka info, bet gal gali ranku darbo kvietimus permesti man i e-maila?
violetabutkute@yahoo.de
Aciukas
Atsakyti
QUOTE(driuska @ 2006 04 29, 19:39)
Sveikutes, as kvietimus dariausi irgi pati tekstuka nusikopijavau is forumo, kazkuri buvo idejusi pavyzdi ir man visai patiko.
Papildyta:
Tai kokio dydzio failus cia leidzia ikelti, kad man neleidzia ikelti 40kb nuotraukos?

iki 30kb
Atsakyti
O stai ir mano pakvietimai yahoo.gif yahoo.gif
Jau keleta ir isdalinom rolleyes.gif
Papildyta:
O cia atrisus kaspineli rolleyes.gif
Atsakyti