štai ir mano.. Norėjau kitokių, bet tiesog negavau popieriaus kokios norėjau, o jau nebeturiu laiko žaisti, nes per vėlykas reikia vežti kvietimus, bet šiaip rezultate patentkinta
na va galutinis šiaip man jie patinka, aišku yra 1000 kartų gražesnių, bet jų ir kainos, o man jų reikia daug apie 50, tai geriau aš čia pataupysiu, o kitur pvz. ant savo grožios išleisiu
Na mūsų tai jau tikrai ne tokie "šikarni" (kaip čia kažkuri įvardinote) pakvietimai, kaip jūsų.. Bet vis dėlto mūsų (t.y. mano berniuko) darytos.. Paprastos, ir kas svarbiausia MUMS patinkančios atvirutės.. Na tiesa.. mūsų gi ir vestuvės nebus diiiidelės ir prabangios.. Tai ir atvirukų mandrų su kaspinais ir kvietkom nereik..
Merginos visu pakvietimai nuostabus ir turit jus kantrybes ir darbsciu ranku tokiems padaryti, man taip neisieitu ir prie geriausio noro Saunuoles mergaites
na va galutinis šiaip man jie patinka, aišku yra 1000 kartų gražesnių, bet jų ir kainos, o man jų reikia daug apie 50, tai geriau aš čia pataupysiu, o kitur pvz. ant savo grožios išleisiu
As tiek daug demesio kreipiau i tai kokie kvietimai turetu buti, nes kazkodel sugalvojau, kad koki kvietima sveciai gaus taip ir nusiteike i vestuves ateis. Taigi norejau labai dailiu. Pirkt tokiu kokiu noriu neradau, arba buvo per brangu. Vistik 90 zmoniu but atsieje nepigiai. Tai zinokit padariau pati. Ir kaip pavyko, net pati nustebau, kad ale meninike galiu vadintis Taigi patarimas: jei turit siek tiek laiko, pabandykit pasigaminti pacios. Svarbu, kad tik popierius geras butu
Na mūsų tai jau tikrai ne tokie "šikarni" (kaip čia kažkuri įvardinote) pakvietimai, kaip jūsų.. Bet vis dėlto mūsų (t.y. mano berniuko) darytos.. Paprastos, ir kas svarbiausia MUMS patinkančios atvirutės.. Na tiesa.. mūsų gi ir vestuvės nebus diiiidelės ir prabangios.. Tai ir atvirukų mandrų su kaspinais ir kvietkom nereik..
Aš tai pirkau kvietimus Elsteroje. Kadangi pas mus vetuvėse bus nedaug žmonių, tik patys artimiausi, tai ir 4Lt už kvietimą buvo negaila. Jau kur kur, bet Elsteroj galima tikrai rasti gražių pakvietimų. Siūlau visoms!