Įkraunama...
Įkraunama...

Kvietimai į vestuves

QUOTE(shrekiuke @ 2006 04 12, 10:41)
štai ir mano.. Norėjau kitokių, bet tiesog negavau popieriaus kokios norėjau, o jau nebeturiu laiko žaisti, nes per vėlykas reikia vežti kvietimus, bet šiaip rezultate patentkinta smile.gif

tokie paprasti bet grazus thumbup.gif
Atsakyti
na va galutinis smile.gif šiaip man jie patinka, aišku yra 1000 kartų gražesnių, bet jų ir kainos, o man jų reikia daug apie 50, tai geriau aš čia pataupysiu, o kitur pvz. ant savo grožios išleisiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(shrekiuke @ 2006 04 12, 12:41)
štai ir mano..

O su kokiomis zirklemis karpete popieriu? Paprastomis, ar spec kokiomis? g.gif
Atsakyti
siandien nusesiau, kad supjaustytu smile.gif ir man labai maloni moterite supjauste smile.gif
Atsakyti
QUOTE(driuska @ 2006 04 09, 19:52)
Dikse tai gal gali ideti nuotraukyte savo busimojo mena.Labai idomu kaip vyras padaro kvietimus. Saunuolis

Na mūsų tai jau tikrai ne tokie "šikarni" (kaip čia kažkuri įvardinote) pakvietimai, kaip jūsų.. smile.gif Bet vis dėlto mūsų (t.y. mano berniuko) darytos.. smile.gif Paprastos, ir kas svarbiausia MUMS patinkančios atvirutės.. ax.gif Na tiesa.. mūsų gi ir vestuvės nebus diiiidelės ir prabangios.. smile.gif Tai ir atvirukų mandrų su kaspinais ir kvietkom nereik.. laugh.gif

user posted image
Atsakyti
Merginos visu pakvietimai nuostabus ir turit jus kantrybes ir darbsciu ranku tokiems padaryti, man taip neisieitu ir prie geriausio noro Saunuoles mergaites thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
labai grazus visu pakvietimai.smile.gif
Atsakyti
QUOTE(shrekiuke @ 2006 04 12, 20:47)
na va galutinis smile.gif šiaip man jie patinka, aišku yra 1000 kartų gražesnių, bet jų ir kainos, o man jų reikia daug apie 50, tai geriau aš čia pataupysiu, o kitur pvz. ant savo grožios išleisiu smile.gif

labai grazu thumbup.gif kiek kainavo , jei ne paslaptis??
Atsakyti
As tiek daug demesio kreipiau i tai kokie kvietimai turetu buti, nes kazkodel sugalvojau, kad koki kvietima sveciai gaus taip ir nusiteike i vestuves ateis. Taigi norejau labai dailiu. Pirkt tokiu kokiu noriu neradau, arba buvo per brangu. Vistik 90 zmoniu but atsieje nepigiai. Tai zinokit padariau pati. Ir kaip thumbup.gif pavyko, net pati nustebau, kad ale meninike galiu vadintis ax.gif
Taigi patarimas: jei turit siek tiek laiko, pabandykit pasigaminti pacios. Svarbu, kad tik popierius geras butu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(katyteee @ 2006 04 07, 18:20)
man tai tas trecias gal..

grazu, paprtasta bet grazu!
labai grazus  thumbup.gif

o kodel nusivylei, as likau labai patenkinta ju darbu ir aptarnavimu!

Super, as ir is Elsteros pakvietimus uzsakinejau...

Popiriu nusipirkau toki vos ne skaidru ir pati padariau...

Elstera- jega, visiems patariu kas zada ten pirkti:)
Atsakyti
QUOTE(Diksė @ 2006 04 13, 21:19)
Na mūsų tai jau tikrai ne tokie "šikarni" (kaip čia kažkuri įvardinote) pakvietimai, kaip jūsų.. smile.gif Bet vis dėlto mūsų (t.y. mano berniuko) darytos.. smile.gif Paprastos, ir kas svarbiausia MUMS patinkančios atvirutės..  ax.gif  Na tiesa.. mūsų gi ir vestuvės nebus diiiidelės ir prabangios.. smile.gif Tai ir atvirukų mandrų su kaspinais ir kvietkom nereik..  laugh.gif

user posted image

Dikse. kvietimai thumb_yello.gif Nepyk, bet turiu minti sia ideja pasisavinti ir pritaikyti savi vestuvems blush2.gif
Atsakyti
Aš tai pirkau kvietimus Elsteroje. Kadangi pas mus vetuvėse bus nedaug žmonių, tik patys artimiausi, tai ir 4Lt už kvietimą buvo negaila.
Jau kur kur, bet Elsteroj galima tikrai rasti gražių pakvietimų.
Siūlau visoms! thumbup.gif
Atsakyti