Įkraunama...
Įkraunama...

Kvietimai į vestuves

QUOTE(katyteee @ 2006 04 07, 18:20)
o kodel nusivylei, as likau labai patenkinta ju darbu ir aptarnavimu!

Taigi parašiau, kad nenusivyliau mirksiukas.gif Šiandien atsiėmiau ir pakvietimus giminei, tai super duper thumbup.gif
Atsakyti
as prisipirkau ppopieriaus, bandysiu ka nors kurti. jeei poppieriaus grazesnio kam reikia, tai vilniaus senamiesty dysnos gatveje yra tokia menininku parduotuve, meno ... (kazkas:) ) tai ten visokio yra, ir permatomo, ir blizgancio ir su fakturiniu pavirsiumi...
Atsakyti
Mano berniukas pats kažkaip padarė pakvietimus.. g.gif Mes taip greit tuo klausimu susisukome, kad nebuvo kada daug galvoti.. KOOOOKIUS pirkt.. ar kokius ten daryt.. ar kąąąą ten daug rašyt.. biggrin.gif smile.gif Žodžiu dalis jau įteikta.. kiti laukia savo eilės.. smile.gif Tai bent jau tas klausimas nei nespėjo užkankinti su visom smulkmenom.. doh.gif biggrin.gif smile.gif
Atsakyti
Dikse tai gal gali ideti nuotraukyte savo busimojo mena.Labai idomu kaip vyras padaro kvietimus. Saunuolis
Atsakyti
QUOTE(spinka @ 2006 03 16, 13:03)
o kiek laiko reikėjo laukti, kad atsiųstų? :)

Sese sake kad gavo per savaite, ketvirtadieni uzsake ir kita treciadieni jau galejo atsiimti:)
Atsakyti
Gal kam pravers:
http://kristis.multi...photos/album/10
rolleyes.gif
Atsakyti
Apžiūrėjome su mylimąja kelis šimtus pakvietimų. Ir tikriausiai iš Lenkijos užsakinėsime tokius:
user posted image
user posted image
user posted image
Kaip jums?
Atsakyti
Nu jau sikarni bigsmile.gif o kodel is Lenkijos?
Atsakyti
Nes ten mažutė firmelė juos gamina. Be to kaina super. Su spausdinimu kainuos apie 3,15Lt. už vnt. (be pašto išlaidų)
Atsakyti
QUOTE(Waldek @ 2006 04 11, 11:49)
Nes ten mažutė firmelė juos gamina. Be to kaina super. Su spausdinimu kainuos apie 3,15Lt. už vnt. (be pašto išlaidų)

o tai kaip su uzrasymu??? jie turi lietuviska alfabeta?
Atsakyti
Tai kad man kaip tik nereikia lietuviško smile.gif Bet blogiausiu atveju galima būtų jiems šriftus nusiūsti (aš asmeniškai rošiuosi pats susirasti šriftą ir prašyti, kad tokiu atspausdintų)
Atsakyti
štai ir mano.. Norėjau kitokių, bet tiesog negavau popieriaus kokios norėjau, o jau nebeturiu laiko žaisti, nes per vėlykas reikia vežti kvietimus, bet šiaip rezultate patentkinta smile.gif
Atsakyti