is tikro tai jau maisalyne pasidare... bet po teisybei sita tema yra tekstams, o kita , kur pirkti, dabar tai jau atvirksciai padarem
QUOTE(mikepodukofke @ 2006 03 23, 23:53)
is tikro tai jau maisalyne pasidare... bet po teisybei sita tema yra tekstams, o kita , kur pirkti, dabar tai jau atvirksciai padarem
manyčiau, kad reiktų jungti tas dvi temas į vieną, kad visiems viskas būtų aišku ir derėtų vengti nereikalingų pliurpalynių, nes tarp jų po to naudingą informaciją sunku rasti
QUOTE(lijo @ 2006 03 24, 10:17)
manyčiau, kad reiktų jungti tas dvi temas į vieną, kad visiems viskas būtų aišku ir derėtų vengti nereikalingų pliurpalynių, nes tarp jų po to naudingą informaciją sunku rasti
Labai sutinku ...Cia pastoviai snekama ne i tema.
Sioje temoje neturi buti jokiu diskusiju,o tik DEDAMI JAU JUSU SUKURTI PAKVIETIMU TEKSTAI!!!!
O visa kita prasom diskutuot temoj "kur pirkti pakvietimus"
QUOTE(lijo @ 2006 03 24, 11:17)
manyčiau, kad reiktų jungti tas dvi temas į vieną, kad visiems viskas būtų aišku
Jau seniai apie tai galvojau.
Klausimelis ar uztenka pakvietimo formato 10 cm ant 10 cm??? Ar neatrodys juokingai????
QUOTE(tesa20 @ 2006 04 04, 10:56)
Klausimelis ar uztenka pakvietimo formato 10 cm ant 10 cm??? Ar neatrodys juokingai????
Mano nuomone, kuo idomesnis pakvietimas tuo geriau, ir nereik taikyt i standartus, nes tai yra atsibode, o ar uztenka, tai cia reik ziuret pagal teksta, jei tekstas telpa visas, tai to ir gana!
Sekmes!
QUOTE(Žydraakė @ 2006 03 22, 17:04)
Buvau "Elsteroj" Kaip jums šis giminėms
Bet aš "Elsteroj" pasigedau smagių pakvietimų O tokių man reikia draugams. Sukūriau jiems smagų eileraštuką, bet nerandu jam tinkančios pakvietimo atvirutės
Bet aš "Elsteroj" pasigedau smagių pakvietimų O tokių man reikia draugams. Sukūriau jiems smagų eileraštuką, bet nerandu jam tinkančios pakvietimo atvirutės
kokia kaina šio pakvietimo?
Kuris iš šių pakvietimų jums gražiausias:
[attachmentid=54424] [attachmentid=54422]
[attachmentid=54423] [attachmentid=54425]
QUOTE(Artemidė @ 2006 04 05, 12:50)
Kuris iš šių pakvietimų jums gražiausias:
Man kažkaip pirmas arba trečias Pirmas toks labiau klasikinis, gal labiau vyresniems tinkantis, o trečias jaunatviškesnis toks, bet abu labai
Man tai vis vienodai mieli. Bet nei vieno iš jų nesirinkčiau.
Man įdomu kokios pakvietimų kainos ?
Man įdomu kokios pakvietimų kainos ?
Sveikos visos,
gal ne viską perskaičiau, bet kur galima rasti gražių elektroninių kvietimų? Vieną porą kviesime elektroniniu būdu, tad norėtume pridėti kažką gražaus. Ačiū.
gal ne viską perskaičiau, bet kur galima rasti gražių elektroninių kvietimų? Vieną porą kviesime elektroniniu būdu, tad norėtume pridėti kažką gražaus. Ačiū.