Įkraunama...
Įkraunama...

Kvietimai į vestuves

Apie pakvietimų turinį rašoma šioje temoje mirksiukas.gif Ten aš esu įdėjusi pora rimtų eilėraštukų. Draugams sukurto nenorėčiau dėti, nes nenoriu, kad ji kas įrašytų savam kvietime schmoll.gif Jis eiliuotas, nuo dūšios mano pačios kurtas, taikytas konkečiai mūsų draugams smile.gif
Atsakyti
is tikro tai jau maisalyne pasidare... bet po teisybei sita tema yra tekstams, o kita , kur pirkti, dabar tai jau atvirksciai padarem lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mikepodukofke @ 2006 03 23, 23:53)
is tikro tai jau maisalyne pasidare... bet po teisybei sita tema yra tekstams, o kita , kur pirkti, dabar tai jau atvirksciai padarem lotuliukas.gif

manyčiau, kad reiktų jungti tas dvi temas į vieną, kad visiems viskas būtų aišku smile.gif ir derėtų vengti nereikalingų pliurpalynių, nes tarp jų po to naudingą informaciją sunku rasti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 03 24, 10:17)
manyčiau, kad reiktų jungti tas dvi temas į vieną, kad visiems viskas būtų aišku  smile.gif ir derėtų vengti nereikalingų pliurpalynių, nes tarp jų po to naudingą informaciją sunku rasti  doh.gif

Labai sutinku drinks_cheers.gif ...Cia pastoviai snekama ne i tema.
Sioje temoje neturi buti jokiu diskusiju,o tik DEDAMI JAU JUSU SUKURTI PAKVIETIMU TEKSTAI!!!!

O visa kita prasom diskutuot temoj "kur pirkti pakvietimus"
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 03 24, 11:17)
manyčiau, kad reiktų jungti tas dvi temas į vieną, kad visiems viskas būtų aišku  smile.gif

drinks_cheers.gif Jau seniai apie tai galvojau.
Atsakyti
Klausimelis smile.gif ar uztenka pakvietimo formato 10 cm ant 10 cm??? Ar neatrodys juokingai????
Atsakyti
QUOTE(tesa20 @ 2006 04 04, 10:56)
Klausimelis smile.gif ar uztenka pakvietimo formato 10 cm ant 10 cm??? Ar neatrodys juokingai????

Mano nuomone, kuo idomesnis pakvietimas tuo geriau, ir nereik taikyt i standartus, nes tai yra atsibode, o ar uztenka, tai cia reik ziuret pagal teksta, jei tekstas telpa visas, tai to ir gana!
Sekmes!
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2006 03 22, 17:04)
Buvau "Elsteroj"  ax.gif Kaip jums šis giminėms ax.gif user posted image

Bet aš "Elsteroj" pasigedau smagių pakvietimų lens.gif O tokių man reikia draugams. Sukūriau jiems smagų eileraštuką, bet nerandu jam tinkančios pakvietimo atvirutės verysad.gif

kokia kaina šio pakvietimo?
Atsakyti
Kuris iš šių pakvietimų jums gražiausias:
[attachmentid=54424] [attachmentid=54422]
[attachmentid=54423] [attachmentid=54425]
Atsakyti
QUOTE(Artemidė @ 2006 04 05, 12:50)
Kuris iš šių pakvietimų jums gražiausias:
[attachmentid=54424] [attachmentid=54422]
[attachmentid=54423] [attachmentid=54425]

Man kažkaip pirmas arba trečias ax.gif Pirmas toks labiau klasikinis, gal labiau vyresniems tinkantis, o trečias jaunatviškesnis toks, bet abu labai thumbup.gif
Atsakyti
Man tai vis vienodai mieli. Bet nei vieno iš jų nesirinkčiau.
Man įdomu kokios pakvietimų kainos ?
Atsakyti
Sveikos visos,
gal ne viską perskaičiau, bet kur galima rasti gražių elektroninių kvietimų? Vieną porą kviesime elektroniniu būdu, tad norėtume pridėti kažką gražaus. Ačiū.
Atsakyti