Įkraunama...
Įkraunama...

Kvietimai į vestuves

QUOTE(Kachiukai @ 2006 03 17, 04:10)
Maciau keleta Anglijos lietuviu, besilankanciu sitame puslapyje. Gal nores uzsisakyti nemokamus pakvietimu pavyzdzius internetu - greita ir nemokama  mirksiukas.gif 1, 2, 3, 4 ir 5. Ar siuncia i kitas salis - nezinau, Londone sededama to nepatikrinsiu  rolleyes.gif

O man labiausiai patiko sitas variantas, kai pamaciau gyvai (atsiunte pavyzdi) tai net zada ateme - atrodo tikrai ispudingai thumbup.gif
user posted image
Papildyta:
Atsiprasau, del pakvietimu pavyzdiu turiu patikslinti: 2 nuoroda jau nebesiuncia nemokamu pavyzduku, o 4 numerio tikslesnis adresas yra  toks: http://puddycards.co.uk/id6.htm

na siaip gali juos gaut nemokamai..bet vistiek kitoje puseje bus parasyta "sample"..be to po kokiu 5-10 kvietimu suseks kad tuo paciu adresu eina...ir nebesius..kaip ir maikei buvo...
Atsakyti
QUOTE(katyteee @ 2006 03 17, 12:42)
na siaip gali juos gaut nemokamai..bet vistiek kitoje puseje bus parasyta "sample"..be to po kokiu 5-10 kvietimu suseks kad tuo paciu adresu eina...ir nebesius..kaip ir maikei buvo...

mane po 24 suseke... ir ne ant visu raso kad sample smile.gif bet siaip tu teisi smile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(katyteee @ 2006 03 17, 12:42)

QUOTE(mikepodukofke @ 2006 03 17, 13:07)
mane po 24 suseke... ir ne ant visu raso kad sample smile.gif bet siaip tu teisi smile.gif  lotuliukas.gif

Uoj tas lietuviskas charakteris lotuliukas.gif Kam moketi, jeigu galima "pasidaryti" nemokamai lotuliukas.gif
Mike, o kaip paaiskejo, kad "suseke"? Tiesiog nebeatsiunte, ar atsiunte negrazu laiska? biggrin.gif O ir siaip, juk uzsakineji is skirtingu pavyzdziu, tai pakvietimai skirtingiems zmonems gavosi skirtingi, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Kachiukai @ 2006 03 17, 17:32)
Uoj tas lietuviskas charakteris lotuliukas.gif Kam moketi, jeigu galima "pasidaryti" nemokamai lotuliukas.gif
Mike, o kaip paaiskejo, kad "suseke"? Tiesiog nebeatsiunte, ar atsiunte negrazu laiska? biggrin.gif O ir siaip, juk uzsakineji is skirtingu pavyzdziu, tai pakvietimai skirtingiems zmonems gavosi skirtingi, ar ne?

as 24 vienodus uzsakiau... ir gavau negrazu laiska blush2.gif smile.gif
user posted image
mano tokie

sitas saitas ne "sample" siuncia, o stalo korteles irgi tinkamas naudojimui, be uzrasu smile.gif
Atsakyti
Smalsute, tikrai atsiprasau, kad uzsipuoliau tave. Bet as visuomet maniau, kad kunigas teikia visus sakramentus. Todel dar karta labai atsiprasau 4u.gif ir prie to paties apsauksiu ir savo mociute su mama, kurios taip pat buvo isitikinusios, kad kunigas teikia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(karietaite @ 2006 03 20, 14:50)
Smalsute, tikrai atsiprasau, kad uzsipuoliau tave. Bet as visuomet maniau, kad kunigas teikia visus sakramentus. Todel dar karta labai atsiprasau  4u.gif ir prie to paties apsauksiu ir savo mociute su mama, kurios taip pat buvo isitikinusios, kad kunigas teikia  blush2.gif

Niekis, viskas gerai. 4u.gif Tik ant mamos ir močiutės gal geriau nešauk... unsure.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
As suku galva kaip praziai iskirpi sirdi is popieriaus g.gif , kad krastai nebutu "apkramtyti". Jau pasidarem kvietimukus, ryt leksiu popieriaus ziureti, bet vis nezinau, kaip reiks graziai viduryje lapo sirdi iskipt. Gal zinot ar yra kokios specialios priemones ar kazkas panasaus. Pleassssssss PADEKIT biggrin.gif
Atsakyti
Pasidaryk is kartono, o gal turi ka nors kieto sirdies formos ir tada bandyk su britva arba kur tokie buna astrus specialus peiliukai butent tokiems darbams, ju buna rastiniu reikmenu parduotuvese pirkti.. Gali is pradziu ir neiseiti taip kaip nori, bet pasibandyk ant paprasto lapo kol atidirbsi technika smile.gif Sekmes biggrin.gif Man patiko pakvietimai kur Rotusej dave, tokie atverciami i abi puses, per viduri.. Tokius ir uzsakinesim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(solerna @ 2006 03 21, 12:58)
Pasidaryk is kartono, o gal turi ka nors kieto sirdies formos ir tada bandyk su britva arba kur tokie buna astrus specialus peiliukai butent tokiems darbams, ju buna rastiniu reikmenu parduotuvese pirkti.. Gali is pradziu ir neiseiti taip kaip nori, bet pasibandyk ant paprasto lapo kol atidirbsi technika  smile.gif  Sekmes  biggrin.gif  Man patiko pakvietimai kur Rotusej dave, tokie atverciami i abi puses, per viduri.. Tokius ir uzsakinesim ax.gif

Aciu 4u.gif Bandysiu su kartonu, svarbiausia is kartono reikia gera forma pasidaryti tada smile.gif Nu gal kaip nors
Atsakyti
Dar gali, jei turi laiko ir noro nusipirkti kur sausainiams kepti mazu formeliu-sirduciu lotuliukas.gif
Atsakyti
Buvau "Elsteroj" ax.gif Kaip jums šis giminėms ax.gif user posted image

Bet aš "Elsteroj" pasigedau smagių pakvietimų lens.gif O tokių man reikia draugams. Sukūriau jiems smagų eileraštuką, bet nerandu jam tinkančios pakvietimo atvirutės verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2006 03 22, 17:04)
Buvau "Elsteroj"  ax.gif Kaip jums šis giminėms ax.gif user posted image

Bet aš "Elsteroj" pasigedau smagių pakvietimų lens.gif O tokių man reikia draugams. Sukūriau jiems smagų eileraštuką, bet nerandu jam tinkančios pakvietimo atvirutės verysad.gif

O gal galetum pasidalinti eilerastuku? 4u.gif nes kazkaip niekas neberaso ka rasys i vidu... blush2.gif
Atsakyti