Įkraunama...
Įkraunama...

Kvietimai į vestuves

Labai patinka gera kritika 4u.gif ir galiu pasakyti, kad is tikruju jie gan ofiacialus g.gif Todel labai aciu uz ideja, kad artimiesiems kitaip rasyti. Taigi jei bus minciu ir laiko gal ir kita varianta dar apgalvosiu ax.gif

O del santuokos sakramento, tai is tikruju esu parasiusi taip 'bus laiminama musu santuoka'. Bet poto pagalvojau, kad laiminti gali tada, kai jau yra iregistruota santuoka baznycioje, o taip dar nera....todel pataisiau i santuokos sakramento teikima.
Ir as manau, kad visgi sakramenta teikia KUNIGAS, o ne vienas kitam g.gif
Atsakyti
Nu sorry, kad ir as kabinejuos truputi, bet sitas tekstas man skamba kaip pazodinis vertimas is anglu kalbos. Gal reiketu sulietuvinti sakinio struktura mirksiukas.gif
Atsakyti
Musu draugai parase:

maloniai kvieciame buti kartu mums tariant Sventosios priesaikos zodzius.
Santuoka laiminama ...
Sventinis fursetas...

Man grazu, bet mums jau netinka tongue.gif
Atsakyti
Mes esame toki gave:

Maloniai kvieciame jus dalyvauti savo sutuoktuvese, kurios ivyks.....
Santuoka bus laiminama ....
Vestuviu pokylio pradzia...
Atsakyti
Sveikutes, gal galetumete patarti, kur internete rasti kokiu paveiksliuku, kurie tiktu atspauzdinti ant kvietimu. Buciau labai dekinga. Landzioju visur bet niekur nerandu. Nuo kvietimu pavyzdziu nukirpti irgi neina blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(driuska @ 2006 03 12, 16:29)
Sveikutes, gal galetumete patarti, kur internete rasti kokiu paveiksliuku, kurie tiktu atspauzdinti ant kvietimu. Buciau labai dekinga. Landzioju visur bet niekur nerandu. Nuo kvietimu pavyzdziu nukirpti irgi neina  blush2.gif

o ko nori? Roziu, ar ko, ziedu?
Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Noreciau kokiu ziedu su balanzdiais, ar tai kokiu gelyciu, man reikia, kad tiktu i viena kvietimo kampa. Aciu schmoll.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
QUOTE(driuska @ 2006 03 12, 17:44)
Noreciau kokiu ziedu su balanzdiais, ar tai kokiu gelyciu, man reikia, kad tiktu i viena kvietimo kampa. Aciu schmoll.gif

tikiuosi, kad netycia toki veiduka uzdejai...
Atsakyti
Nu jo netycia zinai kai nauja, tai ir dirbu nesamones. Tokius tik ziedus tai turiu, jie bus vienam kampe kvietimo, o kitam kampe noreciau kokiu pauksteliu, gelyciu ar ornamento. Tos rozytes irgi grazios tik dideles labai. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(karietaite @ 2006 03 11, 12:38)
Ir as manau, kad visgi sakramenta teikia KUNIGAS, o ne vienas kitam  g.gif

Neįsižeisk, bet jei jau nusprendėt tuoktis bažnyčioje, vertėtų bent jau pasidomėti, kokia viso to esmė. Santuoka yra vienintelis sakramentas, kurį teikia NE kunigas, o būtent būsimieji vyras ir žmona vienas kitam. 4u.gif Kunigas tik palaimina.
Atsakyti

Na o mano tekstas toks:

… ir …,

Norime Jums pranesti, kad mes, Neringa ir Saulius, liepos dvidesimt pirma diena, 17 val. Vytauto baznycioje sumainysim vestuvinius ziedus.

Prisijungkite prie musu vestuviu ceremonijos, o veliau ir pobuvio “Sfinkso” viesbutyje Aukstaiciu/Kudirkos gatve 55/19 a.

Apie dalyvavima prasome pranesti : ...@...info

Papildyta:
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2006 03 03, 19:45)
g.gif Taigi jei tekstas, užtenka: copy-paste. 4u.gif
Šiaip tikrai būtų miela, jei pasidalintumėte, kokius tekstukus sukūrėt/radot, nes tema visgi: "ką ir kaip rašyti", taigi ne vien apie apipavidalinimą.  mirksiukas.gif Ar laikotės kažkokių įmantrių etiketo taisyklių?

Skaiciau kad pakvietimuose negalima data ar valandas rasyti skaiciais,isskyrus kai rasomas adresas.
Atsakyti