Paziurejau kvietimus, manau, kad paklausa jie turetu, nes biski kitokie nei dauguma parduotuviu
Tai cia tik pora. As turiu daugybe ideju ir ne vien tik ranku darbo kvietimams, bet ir spausdintiems. Dabar svarstau ar verta pradeti kazka daryti? Ar atsiras norinciu isigyti originaliu kvietimu?
O mes tai nupirkom atvirutes - kvietimus. L grazus tokie sviesus su keliom gelytem ir parasyta KVIETIMAS, niu zodziu tik vienoj vietoj tokiu suradom.
Visa teksta rasem kompiuteriu ant atvirutes atspausdinau:
Mieli Teveliai,
Maloniai kviečiame į mūsų žiedų sumainymo šventę, kuri įvyks šių metų gegužės 29 dieną Kauno Rotušėje.
Pagarbiai Ramunė ir Dainius
Prašone pranešti apie savo apsisprendimą.
Ramunė xxxxxxxxx
Dainius xxxxxxxxx
O viduj idejom toki lapuka, kuriame surasem visa sventes programa:
13.00 svečių susitikimas nuotakos namuose, xxxxxxxx g. x-xx, Kaunas;
14.00 šventės įamžinimas nuotraukose fotoatelje Rotušės a.1, Kaunas;
14.50 santuokos registracija Kauno Rotušėje;
17.00 šventinė vakarienė restorano xxxxxxxx banketinėje salėje,
xxxxxxxxxxx g. xx, Kaunas;
Gegužės 30 d. 10.00 santuoka laiminama bažnyčioje xxxxxxxxx g xx Vilnius.
Vo, ir visi sveciai susiprato kad reikia praneshti, pora atsisake, o visi kiti sake kad l gerai padaryta su ta programele
Visa teksta rasem kompiuteriu ant atvirutes atspausdinau:
Mieli Teveliai,
Maloniai kviečiame į mūsų žiedų sumainymo šventę, kuri įvyks šių metų gegužės 29 dieną Kauno Rotušėje.
Pagarbiai Ramunė ir Dainius
Prašone pranešti apie savo apsisprendimą.
Ramunė xxxxxxxxx
Dainius xxxxxxxxx
O viduj idejom toki lapuka, kuriame surasem visa sventes programa:
13.00 svečių susitikimas nuotakos namuose, xxxxxxxx g. x-xx, Kaunas;
14.00 šventės įamžinimas nuotraukose fotoatelje Rotušės a.1, Kaunas;
14.50 santuokos registracija Kauno Rotušėje;
17.00 šventinė vakarienė restorano xxxxxxxx banketinėje salėje,
xxxxxxxxxxx g. xx, Kaunas;
Gegužės 30 d. 10.00 santuoka laiminama bažnyčioje xxxxxxxxx g xx Vilnius.
Vo, ir visi sveciai susiprato kad reikia praneshti, pora atsisake, o visi kiti sake kad l gerai padaryta su ta programele
QUOTE (storasmeskius @ 2004 05 13, 19:26) |
As, kvietimus dariau savo draugei. Ir rasiau kompiuteriu. Jei kam idomu juos galite pamatyti www.vestuves.lt ten taip pat rasite ir daugiau info. Norėčiau, kad parašytumėte savo nuomonę apie šiuos ranku darbo kvietimus. Jei atsirastų norinčių, norėčiau kvietimus daryti pagal individualius užsakymus, atsižvelgiant į Jūsų norus bei galimybes. Kaip manote, ar tokie kvietimai turėtų paklausą? |
Nors musu vestuves dar tik rugpjuti, bet as jau visa Vilniu isnarsiau beieskodama kvietimu. Ir nieko neradau, kas kristu i aki. Jau buvau puolus i nevilti. Tikrai norisi kazko originalesnio ir turincio stiliu. Tavo kvietimai tikrai super . Tai butent tai, ko as ir ieskojau. Butu labai idomu pamatyti ju ir daugiau, jei atsirastu tokia galimybe. Ir tuomet galima butu susitikti ir issirinkti bei aptarti kaip ir kokie tie kvietimai turetu buti. Labai laukiu ziniu!!! Likau jais suzaveta!
QUOTE (Rusnytė @ 2004 05 14, 08:22) | ||
Nors musu vestuves dar tik rugpjuti, bet as jau visa Vilniu isnarsiau beieskodama kvietimu. Ir nieko neradau, kas kristu i aki. Jau buvau puolus i nevilti. Tikrai norisi kazko originalesnio ir turincio stiliu. Tavo kvietimai tikrai super . Tai butent tai, ko as ir ieskojau. Butu labai idomu pamatyti ju ir daugiau, jei atsirastu tokia galimybe. Ir tuomet galima butu susitikti ir issirinkti bei aptarti kaip ir kokie tie kvietimai turetu buti. Labai laukiu ziniu!!! Likau jais suzaveta! |
As tau nusiunciau laiskuti i e-maila.
http://www.weddingclipart.com/
Gal kam pravers;)
Papildyta @ [mergetime]1086817501[/mergetime]
http://marriage.abou...../clipart.html
Cia kai ko yra idomaus
Gal kam pravers;)
Papildyta @ [mergetime]1086817501[/mergetime]
http://marriage.abou...../clipart.html
Cia kai ko yra idomaus
http://www.weddingclipart.com/
Cia is tiesu idomiu pavyzdeliu yra
Mes jau sia savaite nusipirkome pakvietimus, si sestadieni jau sesime rasyti tekstas kaip ir sugalvotas..., tik reikia laiko rasti prisesti... atspausdinti... suklijuoti...
Cia is tiesu idomiu pavyzdeliu yra
Mes jau sia savaite nusipirkome pakvietimus, si sestadieni jau sesime rasyti tekstas kaip ir sugalvotas..., tik reikia laiko rasti prisesti... atspausdinti... suklijuoti...
QUOTE (dzudi @ 2004 06 10, 00:04) |
http://www.weddingclipart.com/ Cia is tiesu idomiu pavyzdeliu yra Mes jau sia savaite nusipirkome pakvietimus, si sestadieni jau sesime rasyti tekstas kaip ir sugalvotas..., tik reikia laiko rasti prisesti... parasyti... |
Pati rasysi?
Ne visai pati Susirinkau ivairiu pakvietimu pavyzdelius, kai ka pataisiau, papildziau, parasiau savaip ir gerai... Dabar tik graziai ireminti noriu (rasau kompiuteriu) ir dar laukiu kada mano draugas i rusu ir anglu kalba ta tekstuka isvers...
QUOTE (dzudi @ 2004 06 10, 00:11) |
Ne visai pati Susirinkau ivairiu pakvietimu pavyzdelius, kai ka pataisiau, papildziau, parasiau savaip ir gerai... Dabar tik graziai ireminti noriu (rasau kompiuteriu) ir dar laukiu kada mano draugas i rusu ir anglu kalba ta tekstuka isvers... |
As irgi radau kai kuriu pvz.teksto,ireminau ir atspausdinau ir iskirpau ir tiek ,nes mano rastas ne tiks kvietimams.
QUOTE (Marmiska @ 2004 06 10, 00:15) |
As irgi radau kai kuriu pvz.teksto,ireminau ir atspausdinau ir iskirpau ir tiek ,nes mano rastas ne tiks kvietimams. |
Tokie pat reikalai ir su mano "dailyrasciu" Gerai, kad siais laikais kompas yra