Įkraunama...
Įkraunama...

Kvietimai į vestuves

QUOTE(mikepodukofke @ 2006 03 07, 17:07)
taigi niekas nezinos, kiekvienas tik po viena gaus smile.gif pas mane irgi 20 vienokiu ir po 10 skirtingu (visi 10 skirtingi) is vis vienuolika stiliu... nu ir kas... man jie nemokamai isejo, tai ir padariau taip, juk niekas nezino ka kitas gavo...

mikepodukofke gal galetum atmest keleta pavyzduku, man tai ziauriai fantazijos truksta, pasirodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Idula @ 2006 03 08, 11:42)
mikepodukofke gal galetum atmest keleta pavyzduku, man tai ziauriai fantazijos truksta, pasirodo  g.gif

nubek i kita pakvietimu tema - ten kur pirkti, prie paslaugu visu smile.gif netycia keli kurineliai ten pakliuvo, o jei vis dar reiks pagalbos - rasyk smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mikepodukofke @ 2006 03 08, 12:56)
nubek i kita pakvietimu tema - ten kur pirkti, prie paslaugu visu smile.gif netycia keli kurineliai ten pakliuvo, o jei vis dar reiks pagalbos - rasyk smile.gif

Ačiū, einu ieškot doh.gif
Atsakyti

Neatsikabinsiu nuo taves blush2.gif Perverciau visus puslapius - neradau tavo nei vieno...Tiesa, as radau kitose temose tavo prikabintas nuorodas, taciau jos man kazkodel neatsidaro, gal neturiu kokios programos g.gif Gal gali imesti man i pasta? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2006 03 03, 21:45)
g.gif Taigi jei tekstas, užtenka: copy-paste. 4u.gif
Šiaip tikrai būtų miela, jei pasidalintumėte, kokius tekstukus sukūrėt/radot, nes tema visgi: "ką ir kaip rašyti", taigi ne vien apie apipavidalinimą.  mirksiukas.gif Ar laikotės kažkokių įmantrių etiketo taisyklių?

Na stai, ikeliu savo pakvietimo teksta. Parasykite, ka manot?

2006 07 15
Neringos ir Arenijaus sutuoktuvės
13.10val. Kauno Rotušėje
14.00val. Kauno Arkikatedros bažnyčioje

Pokylio pradžia 19val.
Kavinėje “Dairidis”
Centrinė g. 21 A
Ramučiai

Jei pokylyje negalėsite dalyvauti,
būtume dėkingi jei praneštumėte iš anksto
nr 86xxxxxxx

O KITOJ LAPO DALY PARASYTAS TOKS TEKSTAS:

Ar teko gandą girdėti, kurį šarkos po visą pasaulį nešioja?
-Neringa ir Arenijus nusprendė vieną popietę tapti
jaunavedžiais.
Jei dar neteko girdėti, tai ką tik išgirdote, o jei jau gir-
dėjote, tai pakartosime ir maloniai PAKVIESIME
Standartinės vestuvės su nestandartine nuotaika.
Lietuviški papročiai, tautiški įpročiai, gal dar kas
nors (jei to nebus, tai reiškia piršlys primelavo)
Neatvyksit - nepamatysit, visą likusį gyvenimą kojų
nagus kramtysit, pavyduoliškai į atvykusius žiūresit.
Su savimi turėti:
1) Tamsius akinius, kad jaunųjų šypsena neapakintų
2) Paprastus akinius, kad jaunuosius geriau įžiūrėtumėt
3) Šlepetes, kad po trankaus šokio kojas pailsint galėtumet
4) Gerą nuotaiką- surūgėliai nepageidaujami

Ir dar:
Teko gandą girdėti, kad jaunavedžiai laukia nedūžtančių,
nesunkių, neaštrių, o telpančių į voką dovanų.

Atsakyti
labai sauniai cia sugalvota
Atsakyti
QUOTE(Idula @ 2006 03 08, 12:34)
Neatsikabinsiu nuo taves  blush2.gif  Perverciau visus puslapius - neradau tavo nei vieno...Tiesa, as radau kitose temose tavo prikabintas nuorodas, taciau jos man kazkodel neatsidaro, gal neturiu kokios programos  g.gif  Gal gali imesti man i pasta?  4u.gif

gal mes nesusikalbejom... ten tekstas turi buti... nu t.y. zodziai i pakvietima... paciam anos temos gale...

QUOTE(LABUSKA @ 2006 03 08, 16:11)
Na stai, ikeliu savo pakvietimo teksta. Parasykite, ka manot?

2006 07 15                                                                                                                           
Neringos ir Arenijaus sutuoktuvės                                                 
13.10val. Kauno Rotušėje                                                               
14.00val. Kauno Arkikatedros bažnyčioje                                     

Pokylio pradžia 19val.                                                                   
Kavinėje  “Dairidis”                                                                       
Centrinė g. 21 A                                                                                                                                                         
        Ramučiai                                                                               
Jei pokylyje negalėsite dalyvauti,                                                                 
būtume dėkingi jei praneštumėte iš anksto                                       
nr 86xxxxxxx
O KITOJ LAPO DALY PARASYTAS TOKS TEKSTAS:

Ar teko gandą girdėti, kurį šarkos po visą pasaulį nešioja?                                       
-Neringa ir Arenijus nusprendė vieną popietę tapti
jaunavedžiais.
Jei dar neteko girdėti, tai ką tik išgirdote, o jei jau gir-
dėjote, tai pakartosime ir maloniai PAKVIESIME
                                                                                                        Standartinės vestuvės su nestandartine nuotaika.
  Lietuviški papročiai, tautiški įpročiai, gal dar kas
nors (jei to nebus, tai reiškia piršlys primelavo)
Neatvyksit - nepamatysit, visą likusį gyvenimą kojų
nagus kramtysit, pavyduoliškai į atvykusius žiūresit.
Su savimi turėti:                                                                             
  1) Tamsius akinius, kad jaunųjų šypsena neapakintų               
  2) Paprastus akinius, kad jaunuosius geriau įžiūrėtumėt
  3) Šlepetes, kad po trankaus šokio kojas pailsint galėtumet
  4) Gerą nuotaiką- surūgėliai nepageidaujami
Ir dar:
Teko gandą girdėti, kad jaunavedžiai laukia nedūžtančių,
  nesunkių, neaštrių, o telpančių į voką dovanų.

manau kad saunus, biski nusikopijuotas blush-anim-cl.gif: bet fainas man jis smile.gif
blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mikepodukofke @ 2006 03 08, 17:47)
gal mes nesusikalbejom... ten tekstas turi buti... nu t.y. zodziai i pakvietima... paciam anos temos gale...
manau kad saunus, biski nusikopijuotas blush-anim-cl.gif: bet fainas man jis smile.gif
blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

labai smagus:)keleta minciu pavogsiu:)
Atsakyti

Tai aš ir parašiau anksčiau kad truputį nukopintas nuo vieno tekstuko kur šiame forume radau, truputį pakeičiau ir toks gavosi savotiškas.
Dėkui kad nenupeikėt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mikepodukofke @ 2006 03 08, 17:47)
blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

ACIUUU SUPERINIAI:)
Atsakyti
Pirmame lapelyje toks tekstas

Vardas pavarde,

Mums labai malonu butu Jus matyti 2006 metu geguzes 19 diena, kuomet Aukstadvario Kristaus Atsimainymo baznycioje bus suteikiamas mums santuokos sakramentas.

Tikimes, kad sia diena galesite buti kartu su mumis.

Kitas pakvietimo lapas:

Mišios, kurias laikys kleb. mons. Vytautas Kazimieras Sudavičius,
prasidės
17 valandą,
Aukstadvario medinėje bažnytėlėje,
Pušyno g. 2a, Aukštadvaris, Trakų rajonas.

(Toliau iterpta baznycios nuoraukele)

Furšetinis stalas bus paserviruotas V. ir A. Bielinio sodyboje nuo
18 iki 22 valandos.

(Iterpta sodybos nuotrauka)

Sodyba įsikūrusi Aukštadvario miestelio pakraštyje prie Narvos ežero,
Pušyno g. 6, Aukštadvaris, Trakų rajonas.

ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karietaite: 10 kovo 2006 - 18:16
QUOTE(karietaite @ 2006 03 10, 18:14)
Pirmame lapelyje toks tekstas

Vardas pavarde,

Mums labai malonu butu Jus matyti 2006 metu geguzes 19 diena, kuomet Aukstadvario Kristaus Atsimainymo baznycioje bus suteikiamas mums santuokos sakramentas.

Labai oficialus tekstas. Ar visiems tokie patys kvietimai? Mano asmenine nuomone, tėvams, broliams/seserims ir geriausioms draugėms geriau ne taip formaliai rašyti. ax.gif

Iškart atsiprašau, kad kabinėjuosi prie žodžių (tokia natūra blush2.gif ), bet jei jau visai tiksliai, tai Santuokos sakramento jauniesiems neteikia, jie jį teikia vienas kitam 4u.gif

O šiaip tai man malonu būtų gauti tokį pakvietimą: kad ir oficialus, bet labai pagarbiai parašytas, ir viskas aišku 4u.gif
Atsakyti