Įkraunama...
Įkraunama...

Kvietimai į vestuves

QUOTE(tesa20 @ 2006 03 03, 13:48)
O ar yra to vadinamo kalkinio popieriau????? smile.gif

Manau turetu butu g.gif Siaip jo tikrai yra Daily (buvusiame Office 1) Savanoriu ir Petrausko sankryzoj mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Devita @ 2006 03 03, 13:53)
Manau turetu butu g.gif  Siaip jo tikrai yra Daily (buvusiame Office 1) Savanoriu ir Petrausko sankryzoj mirksiukas.gif

Devita, o tu jau nusipirkai tokio kokio norejai popieriaus kvietimams, o gal jau ir pasidariai kvietimus??? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(tesa20 @ 2006 03 03, 14:48)
O ar yra to vadinamo kalkinio popieriau????? smile.gif

Yra, ir ne tik šiaip lygaus kalkinio, bet ir įvairesnio kalkinio su papuošimais mirksiukas.gif
Atsakyti
As tai po ilgu kanciu pagaliau sukuriau savo pakvietimus. Laisvej yra tokia popieriaus parduotuve, ten nusipirkom tokio faino popieriaus auksinio ir ant jo padarem kvietimus.
Truputi pasiskolinau dali teksto, kur ankstesniuose puslapiuose radau ir sukuriau toki tekstuka, bet nemoku jo ikelt is kompo cia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LABUSKA @ 2006 03 03, 19:01)
Truputi pasiskolinau dali teksto, kur ankstesniuose puslapiuose radau ir sukuriau toki tekstuka, bet nemoku jo ikelt is kompo cia ax.gif

g.gif Taigi jei tekstas, užtenka: copy-paste. 4u.gif
Šiaip tikrai būtų miela, jei pasidalintumėte, kokius tekstukus sukūrėt/radot, nes tema visgi: "ką ir kaip rašyti", taigi ne vien apie apipavidalinimą. mirksiukas.gif Ar laikotės kažkokių įmantrių etiketo taisyklių?
Atsakyti
Naudinga tema thumbup.gif
Ar kuri iš jūsų mėgino maketuoti kvietimą pati, o paskui užsakyti jo gamybą kur nors spaustuvėje g.gif Tiesiog abejoju savo galimybėm ir sugebėjimu pačiai pasidaryti kvietimą.
Ir dar, kaip jūs iš visų kvietimų išsirenkat "tą pačiausią" arba sugeneruojat geriausią idėją pasigamint pačios unsure.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tesa20 @ 2006 03 03, 14:00)
Devita, o tu jau nusipirkai tokio kokio norejai popieriaus kvietimams, o gal jau ir pasidariai kvietimus???  bigsmile.gif

Kur seniau norejau darytis, tai niekur neradau verysad.gif Dabar apie kitus galvoju, tai kalkinio jau nusipirkau kelis pabandymui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LABUSKA @ 2006 03 04, 04:01)
As tai po ilgu kanciu pagaliau sukuriau savo pakvietimus. Laisvej yra tokia popieriaus parduotuve, ten nusipirkom tokio faino popieriaus auksinio ir ant jo padarem kvietimus.

BUTU MIELA PAMATYTI JUOS wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2006 03 03, 22:48)
Naudinga tema thumbup.gif
Ar kuri iš jūsų mėgino maketuoti kvietimą pati, o paskui užsakyti jo gamybą kur nors spaustuvėje g.gif Tiesiog abejoju savo galimybėm ir sugebėjimu pačiai pasidaryti kvietimą.
Ir dar, kaip jūs iš visų kvietimų išsirenkat "tą pačiausią" arba sugeneruojat geriausią idėją pasigamint pačios unsure.gif  smile.gif

Man vyras maketavo - ideja buvo mano, o jis su kompu padare, nunesem i spaustuve ir atspausdino. Spausdinimas kainavo 70 lt - 40 kvietimu, plius dar pirkom kaspineli uz 25 lt. Viso gavosi apie 100 lt.
Ikelciau jei tik tureciau su savim.
Atsakyti
QUOTE(Smailiukas @ 2006 03 06, 16:48)
Man vyras maketavo - ideja buvo mano, o jis su kompu padare, nunesem i spaustuve ir atspausdino. Spausdinimas kainavo 70 lt - 40 kvietimu, plius dar pirkom kaspineli uz 25 lt. Viso gavosi apie 100 lt.
Ikelciau jei tik tureciau su savim.

Labai norėčiau pamatyt bigsmile.gif

Patarkit help.gif
Galvoju giminėms parinkti paprastą, rimtą tekstą kvietimui, o draugams kažką smagaus, juokingo blush2.gif Ar nieko, kad kvietimų tekstai (o gal ir patys kvietimai) skirsis g.gif Ar nedurnai atrodys ir bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2006 03 07, 08:31)

Patarkit help.gif
Galvoju giminėms parinkti paprastą, rimtą tekstą kvietimui, o draugams kažką smagaus, juokingo blush2.gif Ar nieko, kad kvietimų tekstai (o gal ir patys kvietimai) skirsis g.gif Ar nedurnai atrodys ir bus g.gif

Manau, kad nedurnai, jei tik draugai supras tavo linksma teksta wink.gif
Parasyk maila - atsiusiu savo kvietima pdf formate.
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2006 03 07, 07:31)

Patarkit help.gif

taigi niekas nezinos, kiekvienas tik po viena gaus smile.gif pas mane irgi 20 vienokiu ir po 10 skirtingu (visi 10 skirtingi) is vis vienuolika stiliu... nu ir kas... man jie nemokamai isejo, tai ir padariau taip, juk niekas nezino ka kitas gavo...
Atsakyti