Įkraunama...
Įkraunama...

Kvietimai į vestuves

zivjana, didelis aciu uz info 4u.gif
Atsakyti
Gal kas žino kur Vilniuje galima gauti panašių pakvietimų ar bent jau popieriaus panašaus į pergamentą? Lenkijoje yra, bet labai jau nesinorėtų dėl to į Varšuvą važiuoti... tongue.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Waldek: 23 vasario 2006 - 08:15
QUOTE(Devita @ 2006 02 22, 22:44)
zivjana, didelis aciu uz info 4u.gif

Nėra už ką blush2.gif Tikiuosi rasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zanulka @ 2006 02 21, 23:43)
Sveikos, man vienoje spaustuveje pasiule toki varianta, popierius baltas su atlasinemis juostelemis, ant virselio mano ir vyro pirmos vardo raides. As noriu daryti auksines raides ir perristi auksiniu kaspineliu. Kaip jum?

Papildyta:
Atrisus:

Manau super thumbup.gif vieni is grazesniu, kokius esu macius wink.gif
Atsakyti
QUOTE(zivjana @ 2006 02 22, 20:21)
dar mačiau Daukanto gatvėje, kur šalia Merkurijaus yra raštinės prekių parduotuvė (jos kaip ir antrame aukšte yra rėminimo centras ar kažkas pan., nežinau ar supratai, kur g.gif  )

Siandien ten buvau.. Sake kalkinio neturi is vis g.gif
Atsakyti
Sveikutės mielosios, biggrin.gif

Norėjau pasiteirauti,gal kas žinote prieš kiek laiko reikia išsiuntinėti kvietimus svečiams???

labai ačiūūū už pagalba ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Astule_ @ 2006 02 24, 07:17)
Sveikutės mielosios,  biggrin.gif

Norėjau pasiteirauti,gal kas žinote prieš kiek laiko reikia išsiuntinėti kvietimus svečiams???

labai ačiūūū už pagalba  ax.gif

LABAS.Na bent pries 2men.tai tikrai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Devita @ 2006 02 23, 21:31)
Siandien ten buvau.. Sake kalkinio neturi is vis g.gif

Ne nu negali būti unsure.gif Gi aš pati būtent iš ten šios savaitės pirmadienį pirkau g.gif Gal jis kaip nors ne taip vadinasi iš tikrųjų. Jis buvo taip kaip įeini, po kaire puse stovėjo stendas su įvairiu popieriumi, lygtais ir marmurinio kažkokio šalia ten buvo ir to "kalkinio" tikrai buvo. Gal sakau, jo pavadinimas kitoks, gali bandyti sakyti, ko maždaug tau reikia, gal paaiškės, kad turi, tik kitaip vadina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zivjana @ 2006 02 24, 11:05)
Gal jis kaip nors ne taip vadinasi iš tikrųjų.

Niu gal g.gif Gal ir kvaila, bet gal gali ikelti foto to popieriuko, kuri nuspirkai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Waldek @ 2006 02 23, 08:14)
Gal kas žino kur Vilniuje galima gauti panašių pakvietimų ar bent jau popieriaus panašaus į pergamentą? Lenkijoje yra, bet labai jau nesinorėtų dėl to į Varšuvą važiuoti...  tongue.gif
user posted image
user posted image
user posted image

cia tai super.... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
norit pasakyti, kad 7 lt uz kvietimus nedaug? ar ten i 7 lt iejo ir korteles stalui? nes man nemazai kvietimu reikia ir jei bus po 7 lt, tai gausis o ho ho smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mikepodukofke @ 2006 02 24, 20:17)
cia tai super.... thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Labas,
7 litus sumokejau : savo isgalvota pakvietima - grazus sendintas popierius, vokelis, spauda, lakuotas antspaudas su ziedeliais. Aisku yra ir pigesniu graziu variantu: ir po 3 litus maciau ir po 4 lt.
Kadangi man reikejo tik 20 kvietimu - manau kad 140 Lt uz mano issvajotus pakvietimus tikrai nedaug.

Atsakyti