zivjana, didelis aciu uz info
QUOTE(Devita @ 2006 02 22, 22:44)
Nėra už ką Tikiuosi rasi
QUOTE(Zanulka @ 2006 02 21, 23:43)
Sveikos, man vienoje spaustuveje pasiule toki varianta, popierius baltas su atlasinemis juostelemis, ant virselio mano ir vyro pirmos vardo raides. As noriu daryti auksines raides ir perristi auksiniu kaspineliu. Kaip jum?
Papildyta:
Atrisus:
Papildyta:
Atrisus:
Manau super vieni is grazesniu, kokius esu macius
QUOTE(zivjana @ 2006 02 22, 20:21)
dar mačiau Daukanto gatvėje, kur šalia Merkurijaus yra raštinės prekių parduotuvė (jos kaip ir antrame aukšte yra rėminimo centras ar kažkas pan., nežinau ar supratai, kur )
Siandien ten buvau.. Sake kalkinio neturi is vis
Sveikutės mielosios,
Norėjau pasiteirauti,gal kas žinote prieš kiek laiko reikia išsiuntinėti kvietimus svečiams???
labai ačiūūū už pagalba
Norėjau pasiteirauti,gal kas žinote prieš kiek laiko reikia išsiuntinėti kvietimus svečiams???
labai ačiūūū už pagalba
QUOTE(Astule_ @ 2006 02 24, 07:17)
Sveikutės mielosios,
labai ačiūūū už pagalba
labai ačiūūū už pagalba
LABAS.Na bent pries 2men.tai tikrai
QUOTE(Devita @ 2006 02 23, 21:31)
Siandien ten buvau.. Sake kalkinio neturi is vis
Ne nu negali būti Gi aš pati būtent iš ten šios savaitės pirmadienį pirkau Gal jis kaip nors ne taip vadinasi iš tikrųjų. Jis buvo taip kaip įeini, po kaire puse stovėjo stendas su įvairiu popieriumi, lygtais ir marmurinio kažkokio šalia ten buvo ir to "kalkinio" tikrai buvo. Gal sakau, jo pavadinimas kitoks, gali bandyti sakyti, ko maždaug tau reikia, gal paaiškės, kad turi, tik kitaip vadina
QUOTE(zivjana @ 2006 02 24, 11:05)
Gal jis kaip nors ne taip vadinasi iš tikrųjų.
Niu gal Gal ir kvaila, bet gal gali ikelti foto to popieriuko, kuri nuspirkai
QUOTE(Waldek @ 2006 02 23, 08:14)
Gal kas žino kur Vilniuje galima gauti panašių pakvietimų ar bent jau popieriaus panašaus į pergamentą? Lenkijoje yra, bet labai jau nesinorėtų dėl to į Varšuvą važiuoti...
cia tai super....
norit pasakyti, kad 7 lt uz kvietimus nedaug? ar ten i 7 lt iejo ir korteles stalui? nes man nemazai kvietimu reikia ir jei bus po 7 lt, tai gausis o ho ho
QUOTE(mikepodukofke @ 2006 02 24, 20:17)
cia tai super....
Labas,
7 litus sumokejau : savo isgalvota pakvietima - grazus sendintas popierius, vokelis, spauda, lakuotas antspaudas su ziedeliais. Aisku yra ir pigesniu graziu variantu: ir po 3 litus maciau ir po 4 lt.
Kadangi man reikejo tik 20 kvietimu - manau kad 140 Lt uz mano issvajotus pakvietimus tikrai nedaug.