Įkraunama...
Įkraunama...

Kvietimai į vestuves

QUOTE(Devita @ 2006 02 21, 18:49)
O ten tik vienspalvis popierius, ar ir margo yra?

Žiūrint ką vadini margu. g.gif Su gėlytėm ar pan. tai nėra. Nebent šiaip šešėliuoto kokio, bet daugiausiai vienspalvis.
Atsakyti
Sveikos, man vienoje spaustuveje pasiule toki varianta, popierius baltas su atlasinemis juostelemis, ant virselio mano ir vyro pirmos vardo raides. As noriu daryti auksines raides ir perristi auksiniu kaspineliu. Kaip jum?

Papildyta:
Atrisus:
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2006 02 21, 20:50)
Žiūrint ką vadini margu. g.gif  Su gėlytėm ar pan. tai nėra. Nebent šiaip šešėliuoto kokio, bet daugiausiai vienspalvis.

Su smulkiom gelytem. Gaila, kad nera verysad.gif

QUOTE(Zanulka @ 2006 02 21, 22:43)
Sveikos, man vienoje spaustuveje pasiule toki varianta, popierius baltas su atlasinemis juostelemis, ant virselio mano ir vyro pirmos vardo raides. As noriu daryti auksines raides ir perristi auksiniu kaspineliu. Kaip jum?

Papildyta:
Atrisus:

Kokia kaina? ax.gif
Atsakyti
[quote=Zanulka,2006 02 21, 23:43]

o kur ta spaustuve randasi?kokiame mieste?kokia kaina?man labai patiko tas pakvietimas. 4u.gif [FONT=Times][SIZE=1][COLOR=blue]
Atsakyti
Aš tai ketvirtadienį kulniuosiu į CMB pažiūrėti kvietimų.
Dar žinau kad TADO VĖBROS dailės dirbtuvėse daro kvietimus tik nežinau kiek kainuoja. Galit pasiskambint pasiklaust tel.:2740777 smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo majami: 22 vasario 2006 - 10:50
Sveikos smile.gif Susidūriau ir aš su gražesnio popieriaus kvietimams problema. Pačius kvietimus lyg ir susikūriau, beveik galėčiau pradėti spausdinti, pjaustyti ir pan. laiko turėdama, bet va nerandu popieriaus kokio norėčiau g.gif Gyvenu Kaune, tai ieškojau Office1, Daily (ar kažkaip pan.), Office1 turėjo labai gražaus tokio kaip balto, kaip sidabrinio (labai gražiai blizgančio ax.gif ), bet tik 10 lapu A4 formato, o tiek negana verysad.gif Į vidų dėsiu kalkinį popierių, tai šito net keliose vietose buvo, be problemų gavau, o va viršeliui nėra cray.gif
Atsakyti
devita buvo rekomendavus Kaune dailininku parduotuve prie rotuses a. salia medziotoju uzeigos. ten teko matyti grazaus ir kietesnio popieriaus, tinkancio virseliams, uzsuk , gal issirinkti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zivjana @ 2006 02 22, 13:18)
Į vidų dėsiu kalkinį popierių, tai šito net keliose vietose buvo, be problemų gavau, o va viršeliui nėra cray.gif

Pasakok kur matei, man tokio reikia 4u.gif
QUOTE(tinaa @ 2006 02 22, 14:25)
devita buvo rekomendavus Kaune dailininku parduotuve prie rotuses a. salia medziotoju uzeigos. ten teko matyti grazaus ir kietesnio popieriaus, tinkancio virseliams, uzsuk , gal issirinkti smile.gif

Taip taip taip, ten grazaus tikrai yra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zanulka @ 2006 02 21, 23:43)

Papildyta:
Atrisus:

Sakyčiau, gražu. smile.gif Tik ir viduj gal tos rožinės raidės nelabai. g.gif (Nors čia jau skonio reikalas, žinoma angel.gif )
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2006 02 22, 17:36)
Sakyčiau, gražu. smile.gif Tik ir viduj gal tos rožinės raidės nelabai. g.gif (Nors čia jau skonio reikalas, žinoma angel.gif )

Rozines man irgi be rysio, as darysiu auksines tiek viduje tiek isoreje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zanulka @ 2006 02 22, 19:31)
Rozines man irgi be rysio, as darysiu auksines tiek viduje tiek isoreje ax.gif

Zanulka, tai taip ir neisduosi spaustuves? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Devita @ 2006 02 22, 17:19)
Pasakok kur matei, man tokio reikia 4u.gif

Mačiau ir tame, kur minėjau Daily (čia prie Utenos troleibuso stotelės netoli, kitaip tariant, Savanorių ir K. Petrausko g. kampas), dar mačiau Daukanto gatvėje, kur šalia Merkurijaus yra raštinės prekių parduotuvė (jos kaip ir antrame aukšte yra rėminimo centras ar kažkas pan., nežinau ar supratai, kur g.gif ), dar lygtais mačiau Donelaičio 62 (čia kur BLC verslo centras, pirmame aukšte yra kažkokia raštinės prekių pardtuotuvė). Tai šiose visose parduotuvėse mačiau to kalkinio popieriaus A4 formatuose, o dar tame Daily mačiau lygtais ir didesniu ritinius to popieriaus, bet man tai tiek nereikėjo blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(tinaa @ 2006 02 22, 15:25)

Ačiū labai labai, ten dar tikrai nebuvau, bet būtinai pabandysiu 4u.gif
Atsakyti