Įkraunama...
Įkraunama...

Kvietimai į vestuves

As ir jau pasidariau kvietimu eskiziuka kompe, man gausis ant A4 2 pakvietimai, bei klausimas g.gif kaip ta lapa perkirpti, kad nebutu tokie krastai, nu vien zod, kad nesimatytu jog kirpta? g.gif nes be rysio atrodys
Atsakyti
QUOTE(baltanosis @ 2006 02 07, 20:35)
As ir jau pasidariau kvietimu eskiziuka kompe

Nagi nagi, jei nesunku galetum ikelti parodyti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Devita: 07 vasario 2006 - 21:03
QUOTE(baltanosis @ 2006 02 07, 20:35)
As ir jau pasidariau kvietimu eskiziuka kompe, man gausis ant A4 2 pakvietimai, bei klausimas  g.gif kaip ta lapa perkirpti, kad nebutu tokie krastai, nu vien zod, kad nesimatytu jog kirpta? g.gif nes be rysio atrodys

Mano kvietimai irgi bus tokie, du ant a4 popieriaus. Pjaustysiu juos su giljotina (anksciau tetis pats darydavo foto ir ju krastus pjaustydavo su ja), jei neturi tada nusipirk peiliuka popieriui pjaustyti ir graziai atpjausi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(baltanosis @ 2006 02 07, 21:35)
As ir jau pasidariau kvietimu eskiziuka kompe, man gausis ant A4 2 pakvietimai, bei klausimas  g.gif kaip ta lapa perkirpti, kad nebutu tokie krastai, nu vien zod, kad nesimatytu jog kirpta? g.gif nes be rysio atrodys

Sveika

Aš irgi bandysiu daryt pati, bet reiktų minčių. Gal gali parodyt ką esi pasidarius/
PRAŠAU LABAI, LABAI
Būsu dėkinga 4u.gif
Atsakyti
Busimos nuotakos, as cia naujoke, bet irgi istekanti.Tad man irgi gresia kvietimu problemele.Sauniu ideju cia pasisemiau:)
Jei kas tikrai gali tegul ikelia cia pavyzdzius.
Busiu dekinga 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilka @ 2006 02 09, 12:37)
Mano kvietimai irgi bus tokie, du ant a4 popieriaus. Pjaustysiu juos su giljotina (anksciau tetis pats darydavo foto ir ju krastus pjaustydavo su ja), jei neturi tada nusipirk peiliuka popieriui pjaustyti ir graziai atpjausi mirksiukas.gif

as irgi norejau giljotina siulyti, taciau, kai pagalvoji, cia longone pigiausia maciau 10 svaru. nu tai ir pratylejau... as pati su giljotina pjaustysiu... ax.gif
Atsakyti
As turiu toki klausimeli, nezinau, gal cia netinka, bet... Kiek zinau pirsliai pakvieciami asmeniskai, o tai kaip tada su kvietimu. Jiems po to issiusti? ar tada kai prasysim buti musu pirsliais iteikti? g.gif ir jei kvietimas po to kai jau jie sutiko buti pirsliais, tai paprasciausiai uzrasyti kaip visiem, ar kazkaip pabrezti, kad kvieciam pirsleliais pabuti?
PADEKIT!!! unsure.gif
Papildyta:
smile.gif ACIU smile.gif smile.gif
Atsakyti
Nagi nagi, jei nesunku galetum ikelti parodyti

Labai jau mano primityvus blush2.gif vidine puse balta (zodziu dar kvietimo neirasiau, dar jie galvoje) o isorine puse tai 2 sampano taures, du ziedai salia ir parasyta kvietimas, nieko ipatingo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(baltanosis @ 2006 02 11, 21:43)
Labai jau mano primityvus  blush2.gif vidine puse balta (zodziu dar kvietimo neirasiau, dar jie galvoje) o isorine puse tai 2 sampano taures, du ziedai salia ir parasyta kvietimas, nieko ipatingo  blush2.gif

Niu bet vistiek smalsu ir norisi pamatyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės, pas mane ant kvietimo bus vienas iš šitų paveikslėlių thumbup.gif Na kaip jums atrodo? Norėjau kažko netradiciško ir linksmo 4u.gif
Papildyta:
Ir šis dar labai labai man patinka thumbup.gif
Papildyta:
Jei reikia galiu įdėti daug paveikslėlių, kurie tinka kvietimams, tai mano ilgų ieškojimų internete vaisiai... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(xdove @ 2006 02 11, 17:19)
As turiu toki klausimeli, nezinau, gal cia netinka, bet... Kiek zinau pirsliai pakvieciami asmeniskai, o tai kaip tada su kvietimu. Jiems po to issiusti? ar tada kai prasysim buti musu pirsliais iteikti?  g.gif  ir jei kvietimas po to kai jau jie sutiko buti pirsliais, tai paprasciausiai uzrasyti kaip visiem, ar kazkaip pabrezti, kad kvieciam pirsleliais pabuti?
PADEKIT!!!  unsure.gif
Papildyta:
smile.gif ACIU  smile.gif  smile.gif

mes kviesim asmeniskai ir duosim kvietima, nes kvietime yra visa svarbiausia informacija. kvieciant pries kelis menesius kvietimas reikalingas nors ir kvieciant asmeniskai
Atsakyti
QUOTE(xdove @ 2006 02 11, 15:19)
As turiu toki klausimeli, nezinau, gal cia netinka, bet... Kiek zinau pirsliai pakvieciami asmeniskai, o tai kaip tada su kvietimu. Jiems po to issiusti? ar tada kai prasysim buti musu pirsliais iteikti?  g.gif  ir jei kvietimas po to kai jau jie sutiko buti pirsliais, tai paprasciausiai uzrasyti kaip visiem, ar kazkaip pabrezti, kad kvieciam pirsleliais pabuti?
PADEKIT!!!  unsure.gif
Papildyta:
smile.gif ACIU  smile.gif  smile.gif

MANAU PRISLIUS/LIUDININKUS REIKIA PAKVIESTI ASMENISKAI, GAL NET DAUG ANKSCIAU NEI PAKVIETIMUS SIUNTINESIT...O PASKUI JIESM IR PAKVIETIMA ISIUSTI REIKIA, TOKI PATI KAIP VISIEMS KITIEMS
Atsakyti