As ir jau pasidariau kvietimu eskiziuka kompe, man gausis ant A4 2 pakvietimai, bei klausimas kaip ta lapa perkirpti, kad nebutu tokie krastai, nu vien zod, kad nesimatytu jog kirpta? nes be rysio atrodys
QUOTE(baltanosis @ 2006 02 07, 20:35)
As ir jau pasidariau kvietimu eskiziuka kompe
Nagi nagi, jei nesunku galetum ikelti parodyti
QUOTE(baltanosis @ 2006 02 07, 20:35)
As ir jau pasidariau kvietimu eskiziuka kompe, man gausis ant A4 2 pakvietimai, bei klausimas kaip ta lapa perkirpti, kad nebutu tokie krastai, nu vien zod, kad nesimatytu jog kirpta? nes be rysio atrodys
Mano kvietimai irgi bus tokie, du ant a4 popieriaus. Pjaustysiu juos su giljotina (anksciau tetis pats darydavo foto ir ju krastus pjaustydavo su ja), jei neturi tada nusipirk peiliuka popieriui pjaustyti ir graziai atpjausi
QUOTE(baltanosis @ 2006 02 07, 21:35)
Sveika
Aš irgi bandysiu daryt pati, bet reiktų minčių. Gal gali parodyt ką esi pasidarius/
PRAŠAU LABAI, LABAI
Būsu dėkinga
Busimos nuotakos, as cia naujoke, bet irgi istekanti.Tad man irgi gresia kvietimu problemele.Sauniu ideju cia pasisemiau:)
Jei kas tikrai gali tegul ikelia cia pavyzdzius.
Busiu dekinga
Jei kas tikrai gali tegul ikelia cia pavyzdzius.
Busiu dekinga
QUOTE(Ilka @ 2006 02 09, 12:37)
Mano kvietimai irgi bus tokie, du ant a4 popieriaus. Pjaustysiu juos su giljotina (anksciau tetis pats darydavo foto ir ju krastus pjaustydavo su ja), jei neturi tada nusipirk peiliuka popieriui pjaustyti ir graziai atpjausi
as irgi norejau giljotina siulyti, taciau, kai pagalvoji, cia longone pigiausia maciau 10 svaru. nu tai ir pratylejau... as pati su giljotina pjaustysiu...
As turiu toki klausimeli, nezinau, gal cia netinka, bet... Kiek zinau pirsliai pakvieciami asmeniskai, o tai kaip tada su kvietimu. Jiems po to issiusti? ar tada kai prasysim buti musu pirsliais iteikti? ir jei kvietimas po to kai jau jie sutiko buti pirsliais, tai paprasciausiai uzrasyti kaip visiem, ar kazkaip pabrezti, kad kvieciam pirsleliais pabuti?
PADEKIT!!!
Papildyta:
ACIU
PADEKIT!!!
Papildyta:
ACIU
Nagi nagi, jei nesunku galetum ikelti parodyti
Labai jau mano primityvus vidine puse balta (zodziu dar kvietimo neirasiau, dar jie galvoje) o isorine puse tai 2 sampano taures, du ziedai salia ir parasyta kvietimas, nieko ipatingo
QUOTE(baltanosis @ 2006 02 11, 21:43)
Labai jau mano primityvus vidine puse balta (zodziu dar kvietimo neirasiau, dar jie galvoje) o isorine puse tai 2 sampano taures, du ziedai salia ir parasyta kvietimas, nieko ipatingo
Niu bet vistiek smalsu ir norisi pamatyti
Sveikos mergaitės, pas mane ant kvietimo bus vienas iš šitų paveikslėlių Na kaip jums atrodo? Norėjau kažko netradiciško ir linksmo
Papildyta:
Ir šis dar labai labai man patinka
Papildyta:
Jei reikia galiu įdėti daug paveikslėlių, kurie tinka kvietimams, tai mano ilgų ieškojimų internete vaisiai...
Papildyta:
Ir šis dar labai labai man patinka
Papildyta:
Jei reikia galiu įdėti daug paveikslėlių, kurie tinka kvietimams, tai mano ilgų ieškojimų internete vaisiai...
QUOTE(xdove @ 2006 02 11, 17:19)
As turiu toki klausimeli, nezinau, gal cia netinka, bet... Kiek zinau pirsliai pakvieciami asmeniskai, o tai kaip tada su kvietimu. Jiems po to issiusti? ar tada kai prasysim buti musu pirsliais iteikti? ir jei kvietimas po to kai jau jie sutiko buti pirsliais, tai paprasciausiai uzrasyti kaip visiem, ar kazkaip pabrezti, kad kvieciam pirsleliais pabuti?
PADEKIT!!!
Papildyta:
ACIU
PADEKIT!!!
Papildyta:
ACIU
mes kviesim asmeniskai ir duosim kvietima, nes kvietime yra visa svarbiausia informacija. kvieciant pries kelis menesius kvietimas reikalingas nors ir kvieciant asmeniskai
QUOTE(xdove @ 2006 02 11, 15:19)
PADEKIT!!!
Papildyta:
ACIU
PADEKIT!!!
Papildyta:
ACIU
MANAU PRISLIUS/LIUDININKUS REIKIA PAKVIESTI ASMENISKAI, GAL NET DAUG ANKSCIAU NEI PAKVIETIMUS SIUNTINESIT...O PASKUI JIESM IR PAKVIETIMA ISIUSTI REIKIA, TOKI PATI KAIP VISIEMS KITIEMS