Įkraunama...
Įkraunama...

Kvietimai į vestuves

QUOTE(tinaa @ 2005 11 04, 10:52)
paziurek anksteniame puslapyje, kazkas jau siule si saita

net susigedau blush2.gif

visai jau man protelis nuo nedarbo vaziuoja...taigi as ir siuliau ta internetini puslapi...matyt kazko atmintis slubuoja! blink.gif
Atsakyti
O pavyzdziui galima kaip nors pakvietimuose rasyti kad "Pageidaujame dovanu nesti pinigus" rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kriauklyte55 @ 2005 11 04, 18:45)
O pavyzdziui galima kaip nors pakvietimuose rasyti kad "Pageidaujame dovanu nesti pinigus"  rolleyes.gif

Galima visa tai parasyti daug subtiliau - kazkur anksciau cia buvo, bent jau as tirkai esu maciusi.
Tarkim buvo tokiu siulymu, kad "Butume dekingi jeigu dovana tilptu vokelyje" arba "Kadangi mes ruosiames i povestuvine kelione, prasytume, kad dovana neduztu, neplystu ir butu lengvai konvertuojama Europoje"

Pasizvalgyk ankstesnius psl - ne anksciau 2005 balandzio men. mirksiukas.gif
Atsakyti
Puikiai cia isisisukta is tiesaus sakymo del pinigu.
Atsakyti
QUOTE(katyteee @ 2005 11 04, 14:57)
net susigedau blush2.gif

visai jau man protelis nuo nedarbo vaziuoja...taigi as ir siuliau ta internetini puslapi...matyt kazko atmintis slubuoja!  blink.gif

laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
[attachmentid=39620]
[attachmentid=39619]
[attachmentid=39618]
[attachmentid=39617]
Atsakyti
[attachmentid=39650]
[attachmentid=39648]
Atsakyti
QUOTE(mikepodukofke @ 2005 11 20, 18:41)
[attachmentid=39650]
[attachmentid=39648]

siti labai thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif 4u.gif
Atsakyti
tie paskutiniai Mikepodukofkes ikelti su drugeliais thumbup.gif bet ciuju kad jei paciam daryti tai daug laikelio uzimtu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alaina @ 2005 12 03, 00:37)
tie paskutiniai Mikepodukofkes ikelti su drugeliais thumbup.gif bet ciuju kad jei paciam daryti tai daug laikelio uzimtu g.gif

jie pvz. tuos kur katyteei patiko, tai nemanau, kad labai daug laiko... tik piesti kirpti ir lankstyti, taciau ten jie su iskilumais, jei supranti ka turiu omeny, tai be tam skirtu priemoniu nepadarysi...
Atsakyti
QUOTE(Alaina @ 2005 12 02, 23:36)

ir siti labai faini, kur tu juos radai? ypac tie su ramunem!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katyteee: 06 gruodžio 2005 - 14:46