Įkraunama...
Įkraunama...

Kvietimai į vestuves

QUOTE(mikepodukofke @ 2005 09 26, 17:37)
mano kvietimai

[attachmentid=32695]

o as radau panasius i tavo lietuviskam puslapi ir pigesni, vat!

cia ma patiko mikespodukofke pakvietimai!
http://elstera.carta...szukaj=mityczny
Atsakyti
QUOTE(katyteee @ 2005 10 26, 14:50)
o as radau panasius i tavo lietuviskam puslapi ir pigesni, vat!

cia ma patiko mikespodukofke pakvietimai!
http://elstera.carta...szukaj=mityczny

nu man mano daug grazesni... tongue.gif ir pigiau nerasi, neieskok, nes mano uz dyka tongue.gif
Atsakyti
kazkaip niekada nepirkau nete blush2.gif man butinai reikia paciupineti biggrin.gif
labai grazus kvietimai, taciau gal kiek brangoki g.gif knigyne radau fainu nuo 1.30 iki 1.50....
Atsakyti
As tai galvoju darytis kazka panasaus i tai.. ax.gif

user posted image user posted image

Atsakyti
Dar neieskojau, bet tikiuosi, kad kur nors rasiu tokio (ar panasaus) grazaus popieriaus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Devita: 27 spalio 2005 - 13:47
as tai tingiu pati darytis rolleyes.gif
klausykit, o ta rekomenduota pakvietimu svetaine neveikia? ko tais prisiregistruoti neleidzia g.gif
Atsakyti
QUOTE(tinaa @ 2005 10 27, 14:14)
as tai tingiu pati darytis rolleyes.gif
klausykit, o ta rekomenduota pakvietimu svetaine neveikia? ko tais prisiregistruoti neleidzia g.gif

cia tu apie kuria svetaine kalbi?
Atsakyti
QUOTE(mikepodukofke @ 2005 10 26, 16:39)
nu man mano daug grazesni... tongue.gif ir pigiau nerasi, neieskok, nes mano uz dyka tongue.gif

na tai aisku tavo grazesni...

as vakar irgi sample pakvietimus kelis uzsisakiau...sake jau siandien atejo...tai vakare ziuresiu kas kaip ten...
bet zinaika, tam saite, jie dauguma su anglisku uzrasu ant prieko..tai man kazkaip ne taip...na tas tavo tai be, bet dauguma tai su...
o tu skirtingus siuntinesi?
Atsakyti
QUOTE(katyteee @ 2005 10 27, 18:10)
na tai aisku tavo grazesni...

as vakar irgi sample pakvietimus kelis uzsisakiau...sake jau siandien atejo...tai vakare ziuresiu kas kaip ten...
bet zinaika, tam saite, jie dauguma su anglisku uzrasu ant prieko..tai man kazkaip ne taip...na tas tavo tai be, bet dauguma tai su...
o tu skirtingus siuntinesi?

visokiu buvau uzsisakius ir is kitu saitu ir t.t. bet naudosiu tik tuos, nes daugumoj kitu saitu deda antspauda kad sampleas, o sitam saite tai daug kur vidinis lapas su uzrasais neissiima arba kai issiima tai vaido nelieka, dar matei, ten galima korteles vardams irgi uzsisamplint...
Atsakyti
as susisiekiau su www.puseplus.lt, eisiu po svenciu i ju parduotuve ir pasidomesiu kas kaip ir uz kiek, nes man jau labai ju patiko biggrin.gif gal dar ka pagal mane gales sumaketuoti... biggrin.gif

kalbejau apie elstera cartalia puslapi, ten man per brangus, o puseplus ir fainesni ir dar paciupineti galesiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tinaa @ 2005 10 31, 08:19)
as susisiekiau su www.puseplus.lt, eisiu po svenciu i ju parduotuve ir pasidomesiu kas kaip ir uz kiek, nes man jau labai ju patiko biggrin.gif gal dar ka pagal mane gales sumaketuoti... biggrin.gif

kalbejau apie elstera cartalia puslapi, ten man per brangus, o puseplus ir fainesni ir dar paciupineti galesiu biggrin.gif

o kas cia per puslapis tas elstera cartalia? kaip ji rasti internete?
Atsakyti
paziurek anksteniame puslapyje, kazkas jau siule si saita
Atsakyti