Įkraunama...
Įkraunama...

Kvietimai į vestuves

QUOTE(Helianta @ 2005 08 23, 15:59)
Manau, pirmiausia reiktų su jais pasikalbėti.
O kvietimus būtinai teikite, mes ir tėvams, ir sesei, ir maniškio broliui teikėm, tai visi pasidėjo garbingiausiose vietose į lentynas. Taigi neabejoju, kad ir tavo dėdę su teta įteiktas kvietimas tikrai labai pamalonintų thumbup.gif

O pakvietimo tekstas turetu buti toks pat kaip ir kitiems sveciams, ar koks nors kitoks? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Devita @ 2005 08 23, 16:15)
O pakvietimo tekstas turetu buti toks pat kaip ir kitiems sveciams, ar koks nors kitoks? g.gif

Pabandyk pagalvoti, kaip geriau būtų g.gif
Mes tai darėm dviejų tipų pakvietimų tekstus, nes senelius kviečiam tokiai kaip ir antrai dienai pas mus į sodą, kadangi jie jau ne to amžiaus, kad vakare ilgai švęstų.
Tačiau tiek tėvams, tiek pulkui rašėm vienodą tekstą, nes jau anksčiau buvom pakvietę pabroliais/pamergėm, įteikiant tik pasakėm, kad kviečiam į poras, ir viskas, tekste neišskyriau, nors irgi galima buvo.
Taigi čia jau kaip sugalvosi, taip blogai nebus, manau 4u.gif
Atsakyti
Vat kai užsiminėt, kad kažkas yra daręs pakvietimų su jumoru, skaičiau visur, bet neradau.. blink.gif

Aš pati buvau vestuvėse, tiesa ne lietuviškose, tai ten pakvietimuose jaunasis buvo persirengęs James'u Bondu, o jaunoji James'o Bondo mergina tongue.gif Dar ir siandien, kai paimu kvietimą į rankas, labai juokas ima biggrin.gif Jau nekalbu, kad ir pačios vestuvės buvo mirk iš juoko thumbup.gif
Atsakyti
o gal žinot kur gražiai užrašo vilniuje ir kiek kainuoja? labai reikia.
Atsakyti
Pas mane kvietimai su cinkeliu ir be jokiu rožyčių, labai faini, man juos sugalvojo darbe dizainerė, ir vokus pasidarėm... O pakvietimo viduje-šone parašyta tipo kaip pasaka ir kas jau gavo kvietimą visis isižioja liko:)
Atsakyti
Kaune labai graziai uzraso Takiosios Neries viesbucio galerijoj (bromo gale)
Atsakyti
o mes ten daug nieko nerasem blush2.gif kvietimus dariau pati. teksta printeriu isspausdinau paemus grazia srifta worde. laaabai aciu merginoms forume, daug ka is cia panaudojau rasydama teksta. 4u.gif 4u.gif 4u.gif

o kvietimu norejome paprastu, kad butu ne perdaug visko. nu va idedu parodyti mano darba: kvietimas ir stalo korteles. tiesa gal nufotkinti graziau atrodytu, o tai cia nuskanuota mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Administratore @ 2005 08 25, 16:37)
Pas mane kvietimai su cinkeliu ir be jokiu rožyčių, labai faini, man juos sugalvojo darbe dizainerė, ir vokus pasidarėm... O pakvietimo viduje-šone parašyta tipo kaip pasaka ir kas jau gavo kvietimą visis isižioja liko:)

Aha, uždegei mano smalsumą biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Gal nuotraukytę įmestum?
O pasaką kūrėt patys, ar interpretavot kurią nors? Nors kai gražūs santykiai, argi ne pasaka?! Tik perkelt ant popieriaus lieka, kad ir kiti pasidžiaugtų biggrin.gif

Ar naudojot kokį spec. popierių (pvz.. foto ar tokį, kur kanc. prekėse galima gaut), spausdinot kompu? Labai įdomu g.gif
Atsakyti
Mes tai sugalvojom, kad pas vienus svecius vaziuosim ir kviesim juos asmeniskai, o pas kuriuos negalim nuvaziuoti del laiko ir atstumo, issiusim pakvietimus. Man biski kvailoka siusti pakvietimus tiems, ka Asmeniskai pakvieti. unsure.gif Nzn... bet tevams ir draugams, kuriuos matai beveik kasdien nesiruosiam siusti. blink.gif Ar kaip cia daryt? Iki svadbu liko nepilnai 2 menesiai, reikia greiciau mastyt... smoke.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2005 09 13, 11:18)
Mes tai sugalvojom, kad pas vienus svecius vaziuosim ir kviesim juos asmeniskai, o pas kuriuos negalim nuvaziuoti del laiko ir atstumo, issiusim pakvietimus. Man biski kvailoka siusti pakvietimus tiems, ka Asmeniskai pakvieti.  unsure.gif Nzn... bet tevams ir draugams, kuriuos matai beveik kasdien nesiruosiam siusti. blink.gif Ar kaip cia daryt? Iki svadbu liko nepilnai 2 menesiai, reikia greiciau mastyt... smoke.gif

Tiems, kuriuos kviesite asmeniškai - asmeniškai į rankas ir pakvietimus įteikite. O pas ką nuvažiuoti negalite - siųskite paštu.

Rašytinis pakvietimas bet kokiu atveju yra labai gerai - pakviestieji visada galės pasitikslinti kurią dieną, kelintą valandą, kurioje vietoje jie turi būti.
Atsakyti
QUOTE(Administratore @ 2005 08 25, 14:37)

o gal gali placiau kaip ten tie tavo kvietimai buvo, na turiu omenyje apie ta pasaka?
Atsakyti
mano pakvietimas... niu nemoko ideti , kas norit pavyzdžio parašykit elektroninį paštą persiūsiu
Atsakyti