Įkraunama...
Įkraunama...

Kvietimai į vestuves

QUOTE(zuika/puika @ 2005 06 28, 15:49)
o musu stai tokie pakvietimai. (jau kazkurioj temoj buvau idejus)

Gražūs ir originalūs 4u.gif
Atsakyti
gal galit man paaiskint kas tas sviestinis popierius? kaip jis atrodo ir kuo ypatingas?
Atsakyti
QUOTE(elinguce @ 2005 06 28, 14:58)
mergaitės, mane domina kvietimų tekstai... gal ka patartumėte smile.gif

..................................

maloniai kviečiame į mūsų vestuves XXXX m. ________ mėn. XX d.
Ceremonijos pradžia XX val. __________ bažnyčioje (____________g.)

Linksmai nusiteikusius, nuo XX val. kviečiame į "Elniakampio" sodybą (atvykimo planą proidedame). Jūsų nakvyne jau pasirūpinome.

Apie dalyvavimą prašome pranešti iki XX d. (GERIAUSIA-likus 3 sav.) Tel. XXXXXXX (Janina).

Jaunųjų vardai

prie atvykimo plano (ant kalkinio popieriaus) prirašėme: dovanas ketiname išsirinkti patys, tad jos galėtų tilpti į vokelį

ARBA: šaukštų ir puodų turime pakankamai, tad galėtume pašerti mūsų kiaulę-taupyklę
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovė: 08 liepos 2005 - 15:52
Dove, zinai nuostabios nuotraukos is Kretos - toookie vaizdai!!! biggrin.gif Beje ir vestuviu nuotraukos labai grazios smile.gif Zinai mes kaip tik dabar renkames povestuvine kelione, tai galiu pasakyti kad Kreta mane is tavo nuotrauku jau suzavejo mirksiukas.gif Per ka jus ten vykot (turiu galvoje kelioniu agentura ar pan.) ir kiek tai kainavo?
Beje, kaip jus ant zemelapio pazymejot kelia? Gal yra kokia spec programa tam?
Atsakyti
QUOTE(Juratux @ 2005 07 11, 09:32)
Dove, zinai nuostabios nuotraukos is Kretos - toookie vaizdai!!!  biggrin.gif Beje ir vestuviu nuotraukos labai grazios  smile.gif  Zinai mes kaip tik dabar renkames povestuvine kelione, tai galiu pasakyti kad Kreta mane is tavo nuotrauku jau suzavejo  mirksiukas.gif Per ka jus ten vykot (turiu galvoje kelioniu agentura ar pan.) ir kiek tai kainavo?
Beje, kaip jus ant zemelapio pazymejot kelia? Gal yra kokia spec programa tam?

tongue.gif
Žemėlapį iš žurnaliuko VESTUVĖS skanavau, o kelias pieštas Photoshop programa.

Vykom su NOVATURU (buvo pirgiau, nes gegužės mėn., su nuolaida 1 žm. 9d. 3* viešb. Chernisos miest. - 1280 Lt (su o.uosto mokesčiais), patarčiau į Ana Maria ar Anastasia viešbučius- jie vieni pigesnių, bet atsiliepimai kartu skridusių thumbup.gif Sėkmės!
Atsakyti
mes tai patys bandysim darytis kvietimus. Idesim savo nuotraukas, paskui atspausdinsim, bus labai originalu, be to pas mus printeris spalvotas-spaudinantis nuotraukas (labai geros kokybes), taigi, paskui jei pavyks idesiu cia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2005 07 12, 10:05)
mes tai patys bandysim darytis kvietimus. Idesim savo nuotraukas, paskui atspausdinsim, bus labai originalu, be to pas mus printeris spalvotas-spaudinantis nuotraukas (labai geros kokybes), taigi, paskui jei pavyks idesiu cia  g.gif

Būtinai įdėk, juk visoms įdomu pasižiūrėt. Gali ir neatspausdintą variantą dėti, tik sumaketuotą smile.gif. Nes į forumą neduoda popierinių variantų dėti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugnisss @ 2005 07 08, 16:38)
gal galit man paaiskint kas tas sviestinis popierius? kaip jis atrodo ir kuo ypatingas?

Sviestinis - reiškias prisiperki paprasto sviesto (pvz. "Saulutė"), sunaudoji jį, o popieriuko neišmeti ir naudoji kvietimams biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif . Tik nesumaišyk su margarinu biggrin.gif, nes gali ne taip žiūrėtis biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif.

Na, o jei rimtai, tai kaip suprantu, toks popierius yra plonesnis už paprastą lapą. Ir ne toks paprastai baltas, o toks šiek tiek skaidrus. Ta prasme skiriasi nuo paprasto balto lapo. Gal net šiek tiek gelsvas. Kažkaip sunku net nupasakoti. Tarybiniais laikais mano močiutė tokio popieriaus didžiuliais rulonais turėdavo... Šiaip tai kokioj nors rimtoj, t.y. didesnėj, kanceliarinių prekių parduotuvėj gali paieškoti tokio popieriaus (pvz. kokiam nors "Office1"), tikrai rasi. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AsIrTu: 12 liepos 2005 - 15:03
Kas del "sviestinio" popieriaus,tai ju tikrai yra kanceliariniu prekiu parduotuvese. Buna ivairiu spalvu, atspalviu, perlamutro bei su ivairiais rastais. Pati pirkau Kaune vienoje kanceliariniu prekiu parduotuveje. Zodziu pasirinkimas yra ir tikrai neblogas.
Mes patys taip pat darem kvietimus. Buvau nupirkusi storesni, siek tiek nelygiu pavirsiumi, popieriu, kaip kvietimo virseli, ant jo uzdejom savo nuotrauka, pilies, korioje bus vestuves, nuotrauka ir uzrasem KVIETIMAS (pastaba: geriau pirkit popieriu lygiu pavirsiumi, bus ryskesnis vaizdas). O viduje iklijavom ta vadinama "sviestini" popieriu su pakvietimo tekstu. Dar pridesim zemelapi kad butu aiskiau kaip pasiekti sventes vieta. Beliko tik visiems kvietimus iteikti ar issiusti biggrin.gif
Atsakyti
Turiu problemele.. Savo vestuviu muzikantais noreciau kviesti dede su teta.. O nezinau kaip tai reiketu padaryti doh.gif Ar dabar su jais akis i aki apie tai pakalbeti, o veliau kvietimus iteikti.. Ar jiems is vis kvietimu neteikti g.gif Net nezinau.. Labai lauksiu jusu patarimu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Devita: 16 rugpjūčio 2005 - 16:01
O kodėl jūsų visų pakvietimai tokie rimti? Negi niekas nedarėt šmaikščių? rolleyes.gif
Kažkaip norisi pokštų ir geros nuotaikos nuo pat planavimo pradžios... biggrin.gif
Gal jaunųjų nuotraukos pakvietimui galėtų būti "su cinkeliu", o ne žiedai žiedai, balandžių balandžiai...
Ar datėt kas ką nors linksmiau? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Devita @ 2005 08 16, 17:00)
Turiu problemele.. Savo vestuviu muzikantais noreciau kviesti dede su teta.. O nezinau kaip tai reiketu padaryti doh.gif  Ar dabar su jais akis i aki apie tai pakalbeti, o veliau kvietimus iteikti.. Ar jiems is vis kvietimu neteikti g.gif Net nezinau.. Labai lauksiu jusu patarimu  4u.gif

Manau, pirmiausia reiktų su jais pasikalbėti.
O kvietimus būtinai teikite, mes ir tėvams, ir sesei, ir maniškio broliui teikėm, tai visi pasidėjo garbingiausiose vietose į lentynas. Taigi neabejoju, kad ir tavo dėdę su teta įteiktas kvietimas tikrai labai pamalonintų thumbup.gif

QUOTE(Bruknishka @ 2005 08 23, 00:13)
O kodėl jūsų visų pakvietimai tokie rimti? Negi niekas nedarėt šmaikščių?  rolleyes.gif
Kažkaip norisi pokštų ir geros nuotaikos nuo pat planavimo pradžios...  biggrin.gif
Gal jaunųjų nuotraukos pakvietimui galėtų būti "su cinkeliu", o ne žiedai žiedai, balandžių balandžiai...
Ar datėt kas ką nors linksmiau?  mirksiukas.gif

Tai kad yra keletas ir originalesnių, nors ir vyrauja vestuvinė simbolika bei rimtesni tekstai. Aš pati dariau kvietimus, bet irgi dariau klasikinius - su rožėm bei aukso žiedais. blush2.gif
Atsakyti