Maya, "sviestinio popierio" yra Vilniuje, Vienuolio g. esančioje "Office 1" parduotuvėje. 100 % užtikrinu, nes vakar pirkau
Gal kas galit parašyti kur galima gauti Vilniuje "sviestinio popieriaus" kvietimams užrašyti?Ilgai ieskau ir nerandu:(
Busiu labai dėkinga
Busiu labai dėkinga
Ačiū Mirame
Butinai ten apsilankysiu, turbut pražiopsojau, nes ten irgi buvau...
p.s. Nepastebejau atsakymo todėl pakartojau žinute.Nepykit,nes dar tik mokausi čia rašyti
Butinai ten apsilankysiu, turbut pražiopsojau, nes ten irgi buvau...
p.s. Nepastebejau atsakymo todėl pakartojau žinute.Nepykit,nes dar tik mokausi čia rašyti
o pas mus pakvietimai buvo retro stiliaus.. pacio pakvietimo rudai nespalvotas virselis su nuotrauka - tai senoviniai jaunikio rubai sudeti ant vienos kedes, o jaunosios ant kitos.. Tokie senu laiku vestuviniai rubai.. O viduj, pakvietimo tekstas ir programele ideta ant sviestinio popieriaus...
O pats pakvietimas idetas i musu paciu daryta vokeli.. Vokelis yra tekstas (laikrastinio dizaino) apie mus su nespalvotom musu nuotraukom.. Na, tekstas tai toks... pvz... "Ji nemegsta grikiu koses. Jis pradeda skaityti "Lietuvos ryta" nuo sporto arenos. Jie myli vienas kita. Jai patinka..." ir tt. ir pan. Ir mums, ir draugams jie labai patiko !
O pats pakvietimas idetas i musu paciu daryta vokeli.. Vokelis yra tekstas (laikrastinio dizaino) apie mus su nespalvotom musu nuotraukom.. Na, tekstas tai toks... pvz... "Ji nemegsta grikiu koses. Jis pradeda skaityti "Lietuvos ryta" nuo sporto arenos. Jie myli vienas kita. Jai patinka..." ir tt. ir pan. Ir mums, ir draugams jie labai patiko !
QUOTE(GPM @ 2005 06 16, 15:51)
o pas mus pakvietimai buvo retro stiliaus.. pacio pakvietimo rudai nespalvotas virselis su nuotrauka - tai senoviniai jaunikio rubai sudeti ant vienos kedes, o jaunosios ant kitos.. Tokie senu laiku vestuviniai rubai.. O viduj, pakvietimo tekstas ir programele ideta ant sviestinio popieriaus...
Labai originalu!!!
gal kas galit patart, kur Kaune rasti graziu, originaliu kvietimu? buvo mineta, kad floristikos centre Kreves pr. uz Sauletekio, bet vakar ten uzsukom, sake neturi ir greitu laiku netures:( Kur dar ieshkoti?
QUOTE(elinguce @ 2005 06 28, 14:58)
mergaitės, mane domina kvietimų tekstai... gal ka patartumėte
Paskaityk sios temos ankstesnias nuomones. tikrai rasi. as pati radau ir pasinaudojau.
o musu stai tokie pakvietimai. (jau kazkurioj temoj buvau idejus)
apie kvietimus dar prie paslaugų ir pirkinių temos parašyta
QUOTE(estella @ 2005 06 17, 08:33)
gal kas galit patart, kur Kaune rasti graziu, originaliu kvietimu? buvo mineta, kad floristikos centre Kreves pr. uz Sauletekio, bet vakar ten uzsukom, sake neturi ir greitu laiku netures:( Kur dar ieshkoti?
Centriniame knygyne yra, nepasakyčiau, kad orginalūs, bet gal ka išsirinksi.Ten reikia pas pardavėjas klausti, nes jie neišdėlioti.
QUOTE(zuika/puika @ 2005 06 28, 15:49)
o musu stai tokie pakvietimai. (jau kazkurioj temoj buvau idejus)
man labai gražūs!!! patys darėt, ar pirkot?