Mes žadam užsisakyti iš Elsteros. Mačiau ten labai gražių kvietimų.
Jei kas darysis pakvietimus patys, šis paveiksliukas Jums galėtų tikti. Gal kas atrasit kur panaudoti.
QUOTE(Austėja @ 2005 05 19, 14:33)
Mes žadam užsisakyti iš Elsteros. Mačiau ten labai gražių kvietimų.
Taip, elsteroj gražūs pakvietimai
Dar šis paveikslėlis galėtų tikti kvietimui.
dabar su kvietimais kankinuosi o kaip jus ta kalkini popiereli tvirtinat atvirutes vidui? ar toki palaida paliekat?
ta kalkini popieriu galima su pieštukiniais klijais vienoj vietoj, kur nor per viduriuką patepti, jis ir prilips. aš taip kalėdines atvirutes dariau
QUOTE(vvandene @ 2005 06 10, 14:42)
dabar su kvietimais kankinuosi o kaip jus ta kalkini popiereli tvirtinat atvirutes vidui? ar toki palaida paliekat?
Mes (tiksliau, aš ) tai tą popierių pritvirtinom panašiais į pieštukinius klijais. Dėjau po visai mažiuką taškiuką klijų kiekvienam kampelyje. Tai kadangi klijai tokie skystoki, pradžioj toj vietoj, kur taškiuką dėjau, truputį "pasibangavo", bet kai po stora knyga viską buvau padėjus kokiom 10 minučių, viskas kuo puikiausiai išdžiuvo ir išsitiesino. Ir labai normaliai atrodo. Bent jau visiems, kam jau išdalinome, patiko galutinis variantas
aš tai sugalvojau su siauru bantuku pririšti bet tada jis toks plevėsuojantis gautųsi..net nežinau...
QUOTE(vvandene @ 2005 06 10, 23:03)
aš tai sugalvojau su siauru bantuku pririšti bet tada jis toks plevėsuojantis gautųsi..net nežinau...
atrodys... Gerai sugalvojai
Gal galit kas nors parašyti kur galima gauti Vilniuje to "sviestinio popieriaus" kvietimams rašyti?Nes kiek parduotuvių perėjau,niekur neradau
bučiau labai labai dėkinga...
bučiau labai labai dėkinga...