Įkraunama...
Įkraunama...

Kvietimai į vestuves

as spausdinau su savo lazeriniu printeriu, kokios ten funkcijos tai nezinau, bet popierius nebuvo tas blizgus tik toks storestis ir svelnus, bet ne atvirutinis, na anemoku tau pasakyt koks, na toks matinis svelnus. o balandzius gali tokius rinktis ir dar ziedukus imeciau kokius buvau radus gal kam pravers. o as savo kvietimui dejau tuos balandzisu kur su melynu kaspinuku
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo toja: 20 balandžio 2005 - 13:06
QUOTE(toja @ 2005 04 20, 14:05)
as spausdinau su savo lazeriniu printeriu, kokios ten funkcijos tai nezinau, bet popierius nebuvo tas blizgus tik toks storestis ir svelnus, bet ne atvirutinis, na anemoku tau pasakyt koks, na toks matinis svelnus. o balandzius gali tokius rinktis ir dar ziedukus imeciau kokius buvau radus gal kam pravers. o as savo kvietimui dejau tuos balandzisu kur su melynu kaspinuku

jei dar nepabodau blush2.gif - tai tu visa A4 formato lapa kisai, paskui tik tuos pakvitimus pjaustei?
Atsakyti
As ir pati bandysiu daryt pakvietimus. Nusipirkau popieriaus tokio marmurinio, jis toks is vienos puses, kitoj pusei baltas. Tai toj pusei kur tas marmurinis spausdinsiu paveiksliuka, o kitoj pusei rasysiu. As tai paveiksliukus desiu su ziedais. Jei iseis idet parodysiu kokius. ax.gif
Atsakyti
Gaila bet netelpa tas mano paveikslelis, kitaip nemoku idet.
Atsakyti
QUOTE(inore @ 2005 04 20, 17:24)
Gaila bet netelpa tas mano paveikslelis, kitaip nemoku idet.

o gal man gali atsiusti blush2.gif ? monicutte@hotmail.com paprasaika as cia kazkokia tapau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(monicutte @ 2005 04 20, 17:02)
jei dar nepabodau  blush2.gif - tai tu visa A4 formato lapa kisai, paskui tik tuos pakvitimus pjaustei?

monicutte, atsakysiu ir aš smile.gif. Mes tai darėme ant A4 lapo, bet paskui tas kvietimas lenkėsi pusiau, tai ne toks jau ir didelis gavosi. Aišku, galima ir mažesnius daryti, o paskui gražiai išpjaustyti. Čia jau skonio dalykas:) . Aš tai susimaketavau su Photoshop'u A4 formato "atvyruką", o paskui su spalvotu lazeriniu spausdintuvu atsispausdinome. Ir kas jau matė mūsų kvietimukus, visi sako, kad thumbup.gif smile.gif.
Atsakyti
o gal man gali atsiusti  ? monicutte@hotmail.com paprasaika as cia kazkokia tapau

Jau gali pasitikrinti pasta isiunciau keleta pavyzdeliu. 4u.gif
Atsakyti
Ech o man mūsų kwietimai jau kažkokie negražūs tapo sad.gif būčiau žinojus kad taip bus būčiau mamai pawedus padaryti, ji kaškaip gražiau šiuos dalykus daro
Atsakyti
QUOTE(inore @ 2005 04 20, 20:58)
Jau gali pasitikrinti pasta isiunciau keleta pavyzdeliu. 4u.gif

negavau cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif verysad.gif cry.gif
Atsakyti
na as pjausciau A4 formata i A5 ir tada spausdinau, o paskui perlenkiau. is pradziu galvojau didesnius daryt, bet paskui pasirasiau kvietimo teksta viskas telpa, todel dariau mazesnius. beja as gal cia ir ne pagal etiketa, bet viska spausdinsim i pakvietimo vidu, nedesim tos kalkes, kur buna ideta, nes desim zemelapi kaip nuvukt i vieta, tai butu per daug popieriu kvietimo viduje biggrin.gif
Atsakyti
Na, mes pakvietimus planuojamės darytis patys smile.gif Štai keletas idėjų smile.gif
Atsakyti
user posted image

Na va ir as padariau, tik dar nezinau ant kokio popieriaus g.gif, bet reiks paieskot
Atsakyti