Ateinu pagirt Sephora didziuli sepeteli pudrai - parduotuvej patiko, namo parsinesiau ir pagalvojau, kad visai subludinau tokio dydzio pirkt, bet pabandziau ir negaliu atsidziaugt. Isimylejau tiesiog ir kito pudrai net nenoriu
Itin mazai tenka su juo braukyt, super svlenus, o kai tepi pudryte, tai tarp sereliu susidaro vejelis ir taip maloniai vesina, gaivina odyte
QUOTE(vienintelė @ 2010 05 18, 10:08)
Kadangi dar galutinai neapsiprendžiu dėl šepetėlių
, vis skaitinėju jūsų komentarus apie viena ar kitą firma. Susidomėjau šiuo metu sigma šepetėliais, ir atsiliepimai labai neblogi.
shopingas kadangi neperseniausiai isigijote kelionini rinkinuka gal galėtumėm papaskot kokie jūsų įspūdžiai? Kas patiko, kas nepatiko ir panašiai.
Galiu pasipasakot
Zodziu rinkinukas labai patinka, nenuvyle. Tik pardaviau 2 sepetelius: krempudros (ss190) ir pudros/skaistalu (ss187). SS190 zadejau kaukems naudot, bet nera labai butinas, o krempudros nenaudoju. O ss187 bandziau dengt skaistalus, patiko, bet nepasirode butinas, tai irgi pardaviau.
O siaip visi labai patinka ir savo darba atlieka. Ir visi labai labai svelnus.
Pudros (ss150) - man noretusi didesnio, bet cia gi kelioninis rinkinukas. Nors tikrai pakanka ir tokio, gerai padengia pudra, nereikia ilgai terliotis.
Kirstas konturavimo (ss168) - naudoju skaistalams arba konturuoti bronzatu, svelnus, gerai koncentruoja produkta.
Maskavimo (s194) - man patogiausia maskuokli tept pirstu, bet su sepeteliu isimu is indelio, uztepu ant veiduko, o paskui jau pirstais issklaidau. Nebutinas, bet pagelbsti, kai pakuotes nepatogios.
Seseliu (ss239) - didelis, tepti visa voka. Savo darba atlieka, bet man lygiai taip pat patinka tokio tipo ELF ir MAC (tiesa, Sigma man labiau nei MAC patinka).
Raukslei (ss219) - itin koncentruotai tepa seseli, nepraranda formos.
Sklaidymo (ss224) - didelis, minkstas, puikiai issklaido.
Pridetas seseliu sklaidymo (ss217) - cia buvo pridetas dovanu. Jis kaip ir sklaidymo, bet toks plokstesnis, koncentruotesnis. Man patinka su juo rauksle tept, tuo paciu ir paklaido.
QUOTE(Tuberosa @ 2010 05 18, 13:09)
Aš ruošiuosi pirkti šešėliams
Man Dior šepetėliai labai patinka tuo, kad jie tuo pačiu yra ir labai švelnūs, ir išlaiko tvirtumą ,Mac neturėjau ir artimiausiu metu nežadu turėti, gyvai pačiupinti neturiu kur, o tie prieštaringi vertinimai , kad jie kai kam pasirodo šiurkštūs man visai nepatinka
As Dior turiu pravedimui (bet naudoju seseliams plonai tepti) ir turejau, bet pardaviau pudros (foundation) ploksciais sereliais sepeteli - abu labai patiko ir tiko. Bet tas pudros kazkodel pradejo jautrint veiduka: pasidazau ir ismeta raudonais plemais. Gali but, kad netiko naturalus sereliai, nors kuri laika pries tai naudojau ir buvo ok
Nors namusoe atsirado suniukas ir tuo metu man truputi alergijos pozymiai pasireiske, tai gal del to tie sereliai sujautrino. Nezinau kaip dabas butu po kurio laiko, nes naudoju kitu firmu naturalaus plauko ir viskas ok.
O MAC man, kaip rasius esu, neitin: ir siurkstus buvo, ir serelius mete. Sakyciau kazkada turbut MAC buvo geriausia kas buvo, bet dabar tiek visko atsirade, kad gerensiu tikrai glaima rast.