Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetiniai šepetėliai

QUOTE(Milmar @ 2010 05 07, 09:28)
Dar noriu paklausti - jus minejot kuponus - ar juos galima internete siaip rasti ar juos kazkaip kitaip dalina?

Kuponus galit internete pasiieskot - per google ivedat 'sigma brushes coupon' ir ismes ivairiu puslapiu. Tik berods siuo metu niekas neveikia is kuponu (pati ieskojau ko nors), isskyrus tam mazajam roziniam rinkinukui. Yra youtubej vaizdelis sigmos, tai ten esancia nuoroda nueini i ju puslapi ir duoda ta $10 nuolaida, bet kaip sakiau tik tam vienam rinkinukui.
Atsakyti
Imetus po viena ar du sepetelius, i Lietuva siusti gavosi beveik identiska kaina tiek ACW, tiek Sigmoj (na kokiu doleriu brangiau ACW  biggrin.gif )

Tik kad po viena sepeteliu nelabai apsimoka imti, o rinkinukai tik Sigmoj, bet is kitos puses, Lietuvos muitine apmokestins toki rinkinuka, nes bus virsyta 75 lt riba, ir neaisku kas ten gausis finale. Na nebent jie sutiktu siuntinuko verte pakoreguoti g.gif 

Dar viena problema su rinkinukas, kad ne visi norimi sepeteliai juos sudaro ax.gif Pvz mane taipogi dominantys ss138 ar ss165 itraukti tik i pati didziausia rinkini.

Dar noriu paklausti - jus minejot kuponus - ar juos galima internete siaip rasti ar juos kazkaip kitaip dalina?

vat ir as noreciau tik keliu ir vienas is ju ss134, nes kitus is mac turiu, bet po viena tokiu nera kokiu noriu doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Imetus po viena ar du sepetelius, i Lietuva siusti gavosi beveik identiska kaina tiek ACW, tiek Sigmoj (na kokiu doleriu brangiau ACW  biggrin.gif )

Tik kad po viena sepeteliu nelabai apsimoka imti, o rinkinukai tik Sigmoj, bet is kitos puses, Lietuvos muitine apmokestins toki rinkinuka, nes bus virsyta 75 lt riba, ir neaisku kas ten gausis finale. Na nebent jie sutiktu siuntinuko verte pakoreguoti g.gif 

Dar viena problema su rinkinukas, kad ne visi norimi sepeteliai juos sudaro ax.gif Pvz mane taipogi dominantys ss138 ar ss165 itraukti tik i pati didziausia rinkini.

o kaip manot, jei mano sepeteliu kaina buvo kaip tik apie 75 lt su centais (bet cia jau su siuntimu) ar musu muitine apmokestins ? unsure.gif gal kas galetu pakomentuot kas pirko is coastal scents... jie ant dezutes ar lydrascio raso tik prekiu kaina ar bendra kaina su siuntimu ? jei tik prekiu - tuomet nevirsysiu 75 lt limito...

o i tema: labai fainas Sigma puslapis bigsmile.gif aciu shopingui, anksciau net nezinojau apie si gamintoja biggrin.gif o dar ir i LT siuncia, isvis cool.

Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2010 05 08, 00:19)
o kaip manot, jei mano sepeteliu kaina buvo kaip tik apie 75 lt su centais (bet cia jau su siuntimu) ar musu muitine apmokestins ?  unsure.gif  gal kas galetu pakomentuot kas pirko is coastal scents... jie ant dezutes ar lydrascio raso tik prekiu kaina ar bendra kaina su siuntimu ? jei tik prekiu - tuomet nevirsysiu 75 lt limito...

o i tema: labai fainas Sigma puslapis  bigsmile.gif  aciu shopingui, anksciau net nezinojau apie si gamintoja biggrin.gif o dar ir i LT siuncia, isvis cool.

Ka ant dezutes raso CS nepasakysiu, bet viduje bus parasyta kas uz kiek, kiek siuntimas ir tt. Muitine ir siuntimo islaidas skaiciuoja savo skaiciavimus atlikdama.... 4u.gif

Man asmeniskai noretusi daugiau pavieniu sepeteliu is Sigma, ne tik rinkiniuose, bet.... O ir pati neseniai apie si puslapi suzinojau - kad tokie sepeteliai ya zinojau, bet niekad info nepasiieskodavau, o ir siaip vis girdi girdi apie juos, bet niekur nematai, tai galvoju bus s.... ax.gif
Atsakyti
o kaip manot, jei mano sepeteliu kaina buvo kaip tik apie 75 lt su centais (bet cia

ant voko (ar dezutes) lapa priklijuoja tik su prekes kaina. o viduj jau guli visas lapas su kiekvienos prekes kaina ir siuntimo kaina. jei nedidelis siuntinukas, tai patikes tuom kas uzrasyta ant voko ir neprisikabins, man taip buvo. o kai jau siuntinys didesnis, tai atidaro ir pasina ta lapa viduj 4u.gif
Atsakyti
o kaip manot, jei mano sepeteliu kaina buvo kaip tik apie 75 lt su centais (bet cia jau su siuntimu) ar musu muitine apmokestins ?  unsure.gif 

Jei muitinei kils nors menkiausias itarimas, tai paprasys saskaitos, jie dabar gana smulkmeniskai ziuri i tuos apmokestinimus, nes gi lietuvelei reik biudzeto skyles lopyt doh.gif
Atsakyti

Kiek pirkau, visus kartus ant siuntinuku nurode kaina be siuntimo. 4u.gif I vidu, atrodo, nelindo. Dabar vel uzsisakiau, bet, atrodo, sumos nevirsiju. Praeita karta savo uzsakyma skeliau i dvi dalis ir uzsisakiau skirtingom dienom, kad nerizikuoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milmar: 08 gegužės 2010 - 18:43
QUOTE(lisik @ 2010 05 08, 01:19)
o kaip manot, jei mano sepeteliu kaina buvo kaip tik apie 75 lt su centais (bet cia jau su siuntimu) ar musu muitine apmokestins ?  unsure.gif  gal kas galetu pakomentuot kas pirko is coastal scents... jie ant dezutes ar lydrascio raso tik prekiu kaina ar bendra kaina su siuntimu ? jei tik prekiu - tuomet nevirsysiu 75 lt limito...

Kiek aš siunčiausi iš jų, tai visad stengiausi, kad ir su siuntimu neviršytų 75Lt biggrin.gif Ir tikrai jie ant voko rašo tik pačio siuntinio vertę. Nepastebėjau, kad vokai būtų praplešiami ir tikrinami. Paprastai iš ten siunčiamasi neregistruotu paštu ir siuntinukai nedideli, mažo svorio (jeigu užsisakoma šepetėlių, ne kokio juodojo Afrikos molio biggrin.gif) tai galvoju, kad mažiau ir užkliūna rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 10 gegužės 2010 - 13:57
Norėčiau ir aš jungtis į Jūsų būri ax.gif
po kol kas tik skaitinėju, bet beskaitydama pasimečiau visiškai, ir tikrai nebežinau kokių šepetėlių man reikia. Čia kaip ir posakyje kuo toliau į mišką tuo daugiau medžių, taip ir čia...
Kadangi turiu ketela paprastų šepetėlių tai norėčiau atsinaujinti, tik kaip rašiau nebežinau iš kokių firmų rinktis, gal kaip pradedančiai pilnai užtektu elf rinkinio, beje kiek supratau šešėliams ten esantis teptukas superinis,o ir šiaip gal puse velnio jie? Ar iš CS bet skaitydama suprantu kad dėl dydžio dažnai nustemba pirkusios, MAC labai jau brangu kai neturi supratimo ir turbut neatskirsiu nes neturėsiu su kuo lyginti.
O gal yra kauniečių kurios turi noro gyvai pademonstruoti savo turima kolekcija ir pakomentuot kas kaip, ar čia jau per naglai blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2010 05 12, 13:11)
po kol kas tik skaitinėju, bet beskaitydama pasimečiau visiškai, ir tikrai nebežinau kokių šepetėlių man reikia. Čia kaip ir posakyje kuo toliau į mišką tuo daugiau medžių, taip ir čia...
Kadangi turiu ketela paprastų šepetėlių tai norėčiau atsinaujinti, tik kaip rašiau nebežinau iš kokių firmų rinktis, gal kaip pradedančiai pilnai užtektu elf rinkinio, beje kiek supratau šešėliams ten esantis teptukas superinis,o ir šiaip gal puse velnio jie? Ar iš CS bet skaitydama suprantu kad dėl dydžio dažnai nustemba pirkusios, MAC labai jau brangu kai neturi supratimo ir turbut neatskirsiu nes neturėsiu su kuo lyginti.
O gal yra kauniečių kurios turi noro gyvai pademonstruoti savo turima kolekcija ir pakomentuot kas kaip, ar čia jau per naglai  blush2.gif  ?

hm... kad as nepasakyciau, kad negalima gerai issidazyti visai neturint sepeteliu.... na, jei norisi pabandyti issidazyti imantriau, tai sutinku. man pats svarbiausias didelis pudros sepetelis, turiu ir kitu, bet kas diena visu nenaudoju. o seseliams tepti man mieliausi mano pirstukai, aiku plonos linijos jais neuztepsi... poroloninis aplikatorius taip pat gali gerai pasitarnauti. bet kiekvienam reikia atrasti savo budus.
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2010 05 12, 14:11)

MAC tik pradedanciai dometis tikrai nesiulyciau - bent as pirmuoju MAC labai nusivyliau..... O ir siaip nesu didele sios firmos sepeteliu gerbeja.... ax.gif

ELF girdejau daug geru atsiliepimu apie 'Studio' serija, is paprastu (tu po $1), tai seseliu pasakiskas - pati turiu 3vnt. O CS irgi reikia atsirinkt kolekcijas, bet tikrai geri pabandymui.

O kokiu reikia atsirinkit pagal naudojamas priemones. Man rodos patys pagrindiniai yra pudros, skaistalu ir 2 seseliu (vienas tepimui, kitas issklaidymui).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 12 gegužės 2010 - 14:02
QUOTE(shopingas @ 2010 05 12, 14:59)
MAC tik pradedanciai dometis tikrai nesiulyciau - bent as pirmuoju MAC labai nusivyliau..... O ir siaip nesu didele sios firmos sepeteliu gerbeja.... ax.gif

ELF girdejau daug geru atsiliepimu apie 'Studio' serija, is paprastu (tu po $1), tai seseliu pasakiskas - pati turiu 3vnt. O CS irgi reikia atsirinkt kolekcijas, bet tikrai geri pabandymui.

O kokiu reikia atsirinkit pagal naudojamas priemones. Man rodos patys pagrindiniai yra pudros, skaistalu ir 2 seseliu (vienas tepimui, kitas issklaidymui).

visiskai pritariu, mac pradedanciai brangu (turiu ir kai kurie ju yra siurkstus) tai kad neapsigaut ir nenusivylti geriau kokius ELF pabandyt ar CS. Svarbu issirinkti kokiai funkcijai, o paskui jau firma rolleyes.gif
beje greit savo ELF rinkinuka turesiu (pataikiau ant 50 proc. nuolaidos) tai 11 sepeteliu rinkinukas kainavo apie 64 lt assa.gif
Atsakyti