Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetiniai šepetėliai

QUOTE(shopingas @ 2010 05 04, 03:36)
O pirkta kur? Man irgi kyla klausimu del neoriginalumo - labai panasu i ebay prekes (jau vien deklas kokiu ebay pilna: ten gali rinktis kokiu tik nori MAC, BB ir tt ir visu deklai vienodi)....

Kas del plauko, yra daug bevardziu pigiu sepeteliu, kuriu plaukas pasakiskas, tai ne vien tai turetu but rodikliu.

Na, siaip tai dovanu gavau ax.gif na, bet nesvarbu originalus ar ne, bet plaukas tai labai patinka man 4u.gif
Atsakyti
klausimas: šie sintetiniai yra?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Simbyte @ 2010 05 04, 19:24)
klausimas: šie sintetiniai yra?

O puslapyje, kur ziurinejat nera parasyta? Pagal mane tai kremines pudros ir maskuoklio sintetiniai, o kiti du naturalaus plauko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 05 gegužės 2010 - 00:15
O man iškilo toks pasirinkimo klausimas doh.gif Aš krempudrą įpratusi tepti pirštais, paprastai ją naudoju labai skystą ( pvz. Bourjois 10 h.arba Dior nude),tai ar vertėtų man įsigyti šepetį jai tepti, ta prasme, ar lygiau ją užtepsiu ir rezultatas bus geresnis.Pradžiai galvoju įsigyti Gosh, kadangi tie šepečiai man atrodo visai neblogi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuberosa @ 2010 05 05, 21:02)
O man iškilo toks pasirinkimo klausimas doh.gif Aš krempudrą įpratusi tepti pirštais, paprastai ją naudoju labai skystą ( pvz. Bourjois 10 h.arba Dior nude),tai ar vertėtų man įsigyti šepetį jai tepti, ta prasme, ar lygiau ją užtepsiu ir rezultatas bus geresnis.

Anksčiau aš ir tepdavau pirštais bet kai pamėginau su TBS pudrai šepetėliu užsitepti tai pastebėjau skirtumą. Su šepetėliu tikrai daug geriau pasidengia. Kai kas sako kad tas šepetėlis nėra kažkoks stebuklas, tai jei dar su kokiu tuo MACu pudrai skirtu tai gal išvis pasaka.
Mano pastebėjimas, kad man asmeniškai su šepetėliu tikrai daug geriau teptis pudra skystą.
Atsakyti
QUOTE(Cefeidė @ 2010 05 05, 22:16)
Anksčiau aš ir tepdavau pirštais bet kai pamėginau su TBS pudrai šepetėliu užsitepti tai pastebėjau skirtumą. Su šepetėliu tikrai daug geriau pasidengia. Kai kas sako kad tas šepetėlis nėra kažkoks stebuklas, tai jei dar su kokiu tuo MACu pudrai skirtu tai gal išvis pasaka.
Mano pastebėjimas, kad man asmeniškai su šepetėliu tikrai daug geriau  teptis pudra skystą.

visiskai pritariu, daug graziau pasidengia, jokiu dryziu ax.gif
Atsakyti
ta prasme pasidengia labai plonai ir labai lygiai ? Tada aš jau turbūt ryt bėgsiu šepečio ieškot , nes būtent apie kremudros šepetį buvau kažkiek skeptiškos nuomonės.
Atsakyti
QUOTE(Tuberosa @ 2010 05 05, 22:34)
ta prasme pasidengia labai plonai ir labai lygiai ? Tada aš jau turbūt ryt bėgsiu šepečio ieškot , nes būtent apie kremudros šepetį buvau kažkiek skeptiškos nuomonės.

aš labai patenkinta krem. pudros šepetėliu, tikrai lygiau, kur norima daugiau maskavimo galima antrą sluoksnį tepti, tikrai patogiau tepti, nei su pirštais. mirksiukas.gif
Kartais vakariniam makiažui naudoju kempinėlę, sakyčiau sunkiau/ storiau pasidengia, bet ir nemažai pudros sugeria pati kempinėlė. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuberosa @ 2010 05 05, 22:02)
O man iškilo toks pasirinkimo klausimas doh.gif Aš krempudrą įpratusi tepti pirštais, paprastai ją naudoju labai skystą ( pvz. Bourjois 10 h.arba Dior nude),tai ar vertėtų man įsigyti šepetį jai tepti, ta prasme, ar lygiau ją užtepsiu ir rezultatas bus geresnis.Pradžiai galvoju įsigyti Gosh, kadangi tie šepečiai man atrodo visai neblogi  blush2.gif

Siuo metu kreminei pudrai naudoku MAC187. Priekaistu dideliu neturiu, apie gosh nelabai ka pasakyt galiu. Beje, butent Bourjois 10h. ir Dior nude tepu vis del to pirstais, sepetuka naudoju chanelio pudroms, nes jos tirstenes, labiau maskuojancios ir tamsesnio atspalvio(mano turimos), tai visada nelygiai issitepdavau. Neisivaizduoju, tiesa pasakius, kaip Bourjois tept su sepetuku, gi ji toookia skysta, o ir pasidengia labai lygiai, bent man. O Dior nude tai pirsais tepu, nes ten atdpalvis gryn mano odos, net nesimato kai kur nelygiai istepta:D
Atsakyti
QUOTE(Tuberosa @ 2010 05 05, 22:34)

Man asmeniskai graziau pasidengia sepeteliu. Krempudrai as naudoju plokstuji sepeteli, o kai kas naudoja ir kitokius (pvz MAC187 ar panasius) 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Misse @ 2010 05 05, 22:48)
Siuo metu kreminei pudrai naudoku MAC187. Priekaistu dideliu neturiu, apie gosh nelabai ka pasakyt galiu. Beje, butent Bourjois 10h. ir Dior nude tepu vis del to pirstais, sepetuka naudoju chanelio pudroms, nes jos tirstenes, labiau maskuojancios ir tamsesnio atspalvio(mano turimos), tai visada nelygiai issitepdavau. Neisivaizduoju, tiesa pasakius, kaip Bourjois tept su sepetuku, gi ji toookia skysta, o ir pasidengia labai lygiai, bent man. O Dior nude tai pirsais tepu, nes ten atdpalvis gryn mano odos, net nesimato kai kur nelygiai istepta:D

as Dior nude tepu su sintetiniu kabuki is CS, dar taip naturaliai ir taip tolygiai nei vienas nepadengia, turiu mac 190SE ir inglot - analogas mac 187, bet man labiau patinka tepti CS (aisku jau n kartu tai kartojau, bet geresnio krempudrai tikrai nesu bandzius), drauges kai padaziau su juo, visos dabar jo nori biggrin.gif
Atsakyti

Adrineja, sepetelis atrodo taip ? smile.gif

http://www.coastalsc...uffer-brush.cfm

user posted image

koks idomus ! anksciau nebuvau girdejus apie krempudrai skirtus kabukius smile.gif bet verta pabandyt bigsmile.gif
Atsakyti