Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetiniai šepetėliai

QUOTE(Argija @ 2010 12 07, 19:12)
Na pudra kitos dengia pirstais, as anksciau kempinelemis tepdavau, bet kai nusipirkau krem. pudros sepeteli is kart ji isimylejau. Simta kart patogiau, graziau, lengviau ir t.t.

jeigu reiketu sumazinti sepeteliu skaiciu iki minimumo, tai liktu pas mane vistiek kokie 4-6  g.gif  biggrin.gif

o kuris pas jus kreminei ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2010 12 07, 19:32)
o kuris pas jus kreminei ?  4u.gif

Stai toks. Daug kartu jau gyriau, bet galiu ir pasikartoti, kad tobulas biggrin.gif thumbup.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2010 12 07, 18:27)
O šešėlių visai nenaudojate?
neišsiversčiau su vienu šepetėliu niekaip  doh.gif

Vat seseliu sepeteliu man irgi nereikia ax.gif gal ir reiketu, bet as nemoku jais naudotis lotuliukas.gif naudoju seselius, bet tepu su tais teptukais, kurie buna prie seseliu prideti.
Tai kol kas naudoju tik sausai pudrai ir skaistalams. Planuoju isigyti skystos pudros sepeteli, nes vis dar mozojuos pirstais blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Balerina:) @ 2010 12 08, 10:12)
Vat seseliu sepeteliu man irgi nereikia ax.gif gal ir reiketu, bet as nemoku jais naudotis lotuliukas.gif naudoju seselius, bet tepu su tais teptukais, kurie buna prie seseliu prideti.
Tai kol kas naudoju tik sausai pudrai ir skaistalams. Planuoju isigyti skystos pudros sepeteli, nes vis dar mozojuos pirstais blush2.gif

As irgi mozojuos pirstais biggrin.gif Man taip patogiausia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Balerina:) @ 2010 12 08, 12:12)

Įsigykit normalų šešėlių šepetėlį ir tikrai išmoksit jais naudotis, o su tais pridedamais, tai tikiu, kad nemokat. biggrin.gif
Atsakyti
Merginos ka manote apie siuos sepetelius? gal kas naudojate? Sepeteliai yra Fraulein38 firmos.Yra profesionalams ir ne.

user posted image
Atsakyti
jau gavau šepetėlius, tai šitas labai labai patiko, mikštutis, švelnutis ir labai gražiai padengė veida wub.gif
Round Top Synthetic Kabuki - F82
user posted image
apie šitą dar susilaikau nuo komentarų, tiksliau labai švelnus kaip ir visi tik dar neyprastas, tai nežinau ar susidraugausiu
Tapered Highlighter - F35
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 07 sausio 2011 - 22:12
Gavau is Oriflame sepetuka skystai pudrai, bet nutariau, kad pirksiu kokybiskesni pudrai ax.gif tai su situo pabandziau siandien tepti kauke ir likau patenkinta thumbup.gif graziai, lygiai tepasi, o ir rankos svarios bigsmile.gif kaukems mozoti tikrai man uzteks ir sito biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(viktorija584 @ 2010 12 09, 12:55)
Merginos ka manote apie siuos sepetelius? gal kas naudojate? Sepeteliai yra Fraulein38 firmos.Yra profesionalams ir ne.

http://i072.radikal....8f49b83fed2.jpg

aš pirkau iš vienos forumietės dažų paletę ir keletą šepetėlių. Labai gaila niko nepamenu. Nu ką galiu pasakyti, likau labai labai patenkinta. Labai labai įvairi spalvų gama, labai gerai laiko spalvos, visai nesubėga, jos ryškios ir kaina gana nedidelė. Tikrai esu turėjusi kosmetikos įvairių firmų, bet dabar apsistojau ties šia. Šepetėliai labai smagūs laikyti rankoje, kur aš pirkau dar labai pataikiau ir su forma. Naudoju kazdien ir jau senokai pirkau, šepetėliai kaip nauji. Tikrai pabandykite.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 07 sausio 2011 - 22:12
QUOTE(vienintelė @ 2010 12 10, 11:34)
jau gavau šepetėlius, tai šitas labai labai patiko, mikštutis, švelnutis ir labai gražiai

ar ilgai Sigmos siuntinukas keliavo?
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Portishead @ 2010 12 13, 20:34)
ar ilgai Sigmos siuntinukas keliavo?
4u.gif

abu kartus gan greitai, pirmasis nepamenu tiksliai kiek, bet antrasis tai per 8 dienas smile.gif
Atsakyti
Noreciau paklausti zinoviu koki sepeteliu rinkini geriau pirkti: MAC ar Sigma?
Mac brangiau, o kaip kokybe, ar geresne?
Atsakyti