jau užsisakiau ketela šepetėlių iš sigmos tai dabar nekantriai lauksiu ))
rodau kuriuos :
Round Top Synthetic Kabuki - F82
Tapered Highlighter - F35
Lip - L05
ir
Kokia sio paskirtis?
QUOTE(Pievagele @ 2010 11 26, 18:29)
Kokia sio paskirtis?
Pudrai, skaistalams, bornzatui... Na o forma dekinga veido konturavimui.
QUOTE(vienintelė @ 2010 11 26, 13:21)
Dievinu šį šepetėlį Juo paskirstau kreminę pudrą, nieko geresnio nebuvau bandžius ir nebebandysiu
http://www.buyincoin...oduct-1178.html
Kaip manote, ar verta pirkti? manau cia tikrai neoriginalai uz tokia kaina...
gal kas turite? kokie atsiliepimai?
QUOTE(klajojanti @ 2010 12 06, 00:30)
http://www.buyincoin...oduct-1178.html
Tai, kad cia paprasti bevardziai sepeteliai - originalumo klausimas ir nekyla, nes jokio vardo jie neturi, tai nera padielka. O siaip manau nebus patys blogiausi sepeteliai, ebay tokiu pilna ir nesiskundzia pirkejos (ypac pradedanciosios).
Aš tai kai apie šepetėlius nieko nesuprantu, tai man gerai ružui dėti ir iš oriflame. O šiaip daugiau man šepetėlių ir nereikia
QUOTE(+777+ @ 2010 12 06, 10:43)
Aš tai kai apie šepetėlius nieko nesuprantu, tai man gerai ružui dėti ir iš oriflame. O šiaip daugiau man šepetėlių ir nereikia
O šešėlių visai nenaudojate?
neišsiversčiau su vienu šepetėliu niekaip
QUOTE(Argija @ 2010 12 07, 18:27)
Tai ne tik del seseliu, bet ir del pudros man klausimas kyla... Nes jei taip skaistalus tik tept ant paprasto veiduko, tai nemanau, kad rezultatas grazus... Nebent odyte ideali, bet cia vienetai tokia turi, kad nieko nereikia....
QUOTE(shopingas @ 2010 12 07, 18:45)
Tai ne tik del seseliu, bet ir del pudros man klausimas kyla... Nes jei taip skaistalus tik tept ant paprasto veiduko, tai nemanau, kad rezultatas grazus... Nebent odyte ideali, bet cia vienetai tokia turi, kad nieko nereikia....
Na pudra kitos dengia pirstais, as anksciau kempinelemis tepdavau, bet kai nusipirkau krem. pudros sepeteli is kart ji isimylejau. Simta kart patogiau, graziau, lengviau ir t.t.
jeigu reiketu sumazinti sepeteliu skaiciu iki minimumo, tai liktu pas mane vistiek kokie 4-6
QUOTE(Argija @ 2010 12 07, 19:12)
Na pudra kitos dengia pirstais, as anksciau kempinelemis tepdavau, bet kai nusipirkau krem. pudros sepeteli is kart ji isimylejau. Simta kart patogiau, graziau, lengviau ir t.t.
jeigu reiketu sumazinti sepeteliu skaiciu iki minimumo, tai liktu pas mane vistiek kokie 4-6
pas mane kaip minimum 8 (skystos, sausos, skaistalu, antakiu, ir seseliu 4, tarp ju osoriniamskampuciams, pagrindinei spalvai, plonausias vidiniams ir po antakiu ir blending brush)
be siu neisivaizduoju grazaus makiazo