Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetiniai šepetėliai

QUOTE(shopingas @ 2010 11 21, 18:07)

As ji naudojau tiek biriai, tiek presuotai pudrai ir kartais bronzatui - viska puikiai kabina ir dengia (idejus pries kelis puslapius foto to 'foundation' septelio - cia ne krempudrinis plokscias, o su normaliais sereliais tiesiai kirstu galu).

Aciu 4u.gif Ciupinejau as ji, tik va, nezinojau, ar sausiems produktams jis tinkamas. O konsultante irgi nesugebejo i sita mano klausima atsakyti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 11 21, 18:07)
Tai neisplauti sepeteliai ir tiek - nusiplauna spalvos nuo tu baltu sereliu tikrai nesunkiai (kaip ir nuo bet kuriu kitu baltu/sviesiu sepeteliu sereliu). 

Zinok as irgi galvojau kad issiplauna, bet vienas CS sintetinis teptukas nieeeeekaip neisiplauna po vienos spalvos seseliu is 78 spalvu paletes, spalva tokia melynai zalia, nu blin, gal baliklyje palaikyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(diesel_ @ 2010 11 21, 20:25)
Aciu  4u.gif  Ciupinejau as ji, tik va, nezinojau,  ar sausiems produktams jis tinkamas. O konsultante irgi nesugebejo i sita mano klausima atsakyti  unsure.gif

Nu konsultante tai sauni tada lotuliukas.gif Siaip gi ir bet ka galima bet kuriuo sepeteliu tept, tik skiriasi kaip tepasi ir efektas, bet tokie pudros sepeciai (nesvarbu galas lygus, kirstas ar apvalintas), tai visokiai pudrai ir bronzatams puikiai tinka.

QUOTE(Adrinėja @ 2010 11 21, 20:42)
Zinok as irgi galvojau kad issiplauna, bet vienas CS sintetinis teptukas nieeeeekaip neisiplauna po vienos spalvos seseliu is 78 spalvu paletes, spalva tokia melynai zalia, nu blin, gal baliklyje palaikyt  g.gif

Na man kolkas dar tokiu dalyku nepasitaike - o ir neskubu plaut sepeteliu, jei nebuvo koks skystas produktas naudota... ax.gif Bandet su kokiu makiazo valikliu plaut (nors man jie prastai plauna sepetelius)? Pabandykit dar aliejuko (bet kokio, kad ir alyvuogiu) lasa uzlasint ant dregno ir pabandyt isplaut.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 11 21, 21:11)
Nu konsultante tai sauni tada  lotuliukas.gif Siaip gi ir bet ka galima bet kuriuo sepeteliu tept, tik skiriasi kaip tepasi ir efektas, bet tokie pudros sepeciai (nesvarbu galas lygus, kirstas ar apvalintas), tai visokiai pudrai ir bronzatams puikiai tinka.

Konsultante tai prie "geresniu" tokia doh.gif Tai va, man ir idomu, ar presuotiems meteoritams toks sepetukas tinkamas butu?
Atsakyti
QUOTE(diesel_ @ 2010 11 21, 21:32)
Tai va, man ir idomu, ar presuotiems meteoritams toks sepetukas tinkamas butu?

tikrai kuo puikiausiai tinkamas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 11 21, 21:11)

Na man kolkas dar tokiu dalyku nepasitaike - o ir neskubu plaut sepeteliu, jei nebuvo koks skystas produktas naudota...  ax.gif Bandet su kokiu makiazo valikliu plaut (nors man jie prastai plauna sepetelius)? Pabandykit dar aliejuko (bet kokio, kad ir alyvuogiu) lasa uzlasint ant dregno ir pabandyt isplaut.

bandziau, ir vandeniui atspariu, nu sakes, virsunele tokia ir liko doh.gif doh.gif
as ir neskubu plauti po seseliu ar birios pudros, bet si karta buvo toookia ryski spalva, kad nenorejau kad su kita susimaisytu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Linju @ 2010 11 22, 11:44)
Na, nesulaukiau atsakymo, tai griebiau Inglot smile.gif Bus matyt kas per gėris ar ne visai.

nu kad ju teptukai geri, tik to kreminei nebandziau smile.gif
Atsakyti
Gal kuri turit TBS Foundation Brush teptuka kreminei pudrai?
user posted image

Kaip ji plaunat? As isploviau su siltu vandeniu ir muilu, tai uz poros h jis buvo vis dar dregnas, ir tie sereliai sulipe buvo blink.gif Perploviau dabar su makiazo valikliu, ziuresim kaip bus. Kiek laiko jis jums dziusta? Ar isplovus reikia nusausinti ranksluosciu? doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Riobe: 23 lapkričio 2010 - 21:43
QUOTE(Riobe @ 2010 11 23, 22:42)

Kaip ji plaunat? As isploviau su siltu vandeniu ir muilu, tai uz poros h jis buvo vis dar dregnas, ir tie sereliai sulipe buvo blink.gif Perploviau dabar su makiazo valikliu, ziuresim kaip bus. Kiek laiko jis jums dziusta? Ar isplovus reikia nusausinti ranksluosciu? doh.gif

as tai tokius su sampunu plaunu, vaikisku, arba riebiems plaukams, bet sako kad su indu plovikliu gerai plaunasi g.gif
Atsakyti

Butent sio ir tokio tipo niekad neturejus, bet man sepeteliai tikrai neisdziusta per pora valandu (na nebent laikomi kur nors labai siltai arba vasara). As vakare paprastai plaunu, tai ryte naudojuosiu (kartais dar koks didesnis ir buna likes vos vos dregnas). O plaunu su smapunu - labai neziuriu koks.
Atsakyti
Man sampunas sausiems plaukams prastai plauna po riebios pudros rolleyes.gif tai riebiems geriau isplauna, bet cia tik siaip, visvien su sampunu gerai plaunasi, nereikia makiazo valikliu plauti irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adrinėja: 23 lapkričio 2010 - 22:06

as turiu tokio tipo sepeteli pudrai tik kitos firmos, tai plaunu su muilu ir tokiu beveik karstoku vandeniu, nu jis tikrai neiosdzius per pora valandu, as isplaunu vakare ir padedu netoli radiatoriaus ir ryte buna sausas jau, o sulipes del to, kad slapias 4u.gif
Atsakyti