Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetiniai šepetėliai

QUOTE(Adrinėja @ 2010 11 17, 19:57)
nu tai tada jo, buna po 5-6, o kad tokie kaip erdesos ar tie neoriginalus, tai nebuna  rolleyes.gif  dar sigmos yra rinkinuku, as tai rinkciausi mieliau tokius, nei "alia Mac"
wub.gif  ju kokybe, man asmeniskai, nenusileidzia orig. Mac, o kai kurie net geresni  blush2.gif

Sigma sepeteliai ir man labai patinka drinks_cheers.gif Tiesa sakant, MAC kiek bandziau nuvyle - na tik seseliu patiko, bet nera kazkoks ypatingas. Man rodos MAC per daug ispusta firma ir gal ju sepeteliai kazkada ir buvo patys paciausi, bet dabar tiek o tiek nauju firmu yra, o ir sepeteliu pasirinkimas milziniskas - galima ir geresniu rast uz ta kaina ar net pigiau.

O del neoriginalaus rinkinio, tai jis gal kokia tik $10 tekainuoja ir nera labai prasti, tai tikrai toki rekomenduoju pradedanciosioms, t.y. kai tai pirmi bandymai su sepeteliu - pigus, tai negaila bus ismest, o ir atsirinks kokie sepeteliai reikalingi ir tt. Na o tada jau galima pirkt normalius sepetelius: rinkini arba pavienius tuos, kuriu reikia.
Atsakyti
kad jau kalbat apie sigmos šepetėlius ir aš juos pagirti noriu minkštučiai fainučiai, tik man jie šeriasi beveik visi? kaip jums?
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2010 11 17, 23:46)
kad jau kalbat apie sigmos šepetėlius ir aš juos pagirti noriu minkštučiai fainučiai, tik man jie šeriasi beveik visi? kaip jums?

kazkiek tai jo, bet mano ir Mac ir kiti naturaliu plauku seresi, aisku tai nereiskia kad krenta ziauriai daug, man atrodo kad tai naturalu, bet jei visas veidas po naudojimo nusetas seriais, tai jau cia negerai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrinėja @ 2010 11 17, 22:54)
kazkiek tai jo, bet mano ir Mac ir kiti naturaliu plauku seresi, aisku tai nereiskia kad krenta ziauriai daug, man atrodo kad tai naturalu, bet jei visas veidas po naudojimo nusetas seriais, tai jau cia negerai  unsure.gif

nėra kad nusėtas plaukais veidas po dažymo tongue.gif labiausiai šeriasi SS219 SS817
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2010 11 18, 00:07)
nėra kad nusėtas plaukais veidas po dažymo tongue.gif  labiausiai šeriasi SS219 SS817

SS187 turbut mirksiukas.gif mano SS134 kazkiek ir pora plaukeliu SS219 pamete, bet jei palyginciau kiek Lancome pamete, tai turbut visus kartu sudejus tiek nebuvo biggrin.gif
ne, meluoju, turbut CS 'alia' 187 tiek seresi, kad vos spedavau nuo veido rankioti doh.gif nevykes teptukas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2010 11 17, 23:46)

Mano Sigmos ss150 po kelis plaukucius pameta vis, bet nematau tame problemos - tokio tipo MAC man ziauriai seresi, sereliai kruvom ant veido likdavo daznatis (uztai ji ir grazinau i parduotuve). O kiti Sigma sepeteliai puikiai laikosi ir nemeto plaukuciu.
Atsakyti
o ka galetumete patarti is pigesniu sepeteliu komplektuku blush2.gif ax.gif , nes kol kas mano kiseniai MAC ir Sigma dar neikandami ir pradedanciam kol kas manau reiketu isbandyti ka paparasciau?
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2010 11 18, 01:43)
o ka galetumete patarti is pigesniu sepeteliu komplektuku  blush2.gif  ax.gif , nes kol kas mano kiseniai MAC ir Sigma  dar  neikandami ir pradedanciam kol kas manau reiketu isbandyti ka paparasciau?

Ziurint kiek norit isleist pinigeliu. Siaip labai faini yra CoastalScents sepeteliai ir ju rinkinuku ne vienas yra (turtingiausias sepeteliu skaiciumi berods apie $30 kainuoja - krokodilo odos imitacijos dekle). Man labai patike vieni pirmuju Go 7 Professional (ar pan pavadinimas buvo) is ebay pirkti - mini rinkinukas ten, bet sepeteliai tikrai verti demesio buvo.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 11 18, 01:56)
Ziurint kiek norit isleist pinigeliu. Siaip labai faini yra CoastalScents sepeteliai ir ju rinkinuku ne vienas yra (turtingiausias sepeteliu skaiciumi berods apie $30 kainuoja - krokodilo odos imitacijos dekle). Man labai patike vieni pirmuju Go 7 Professional (ar pan pavadinimas buvo) is ebay pirkti - mini rinkinukas ten, bet sepeteliai tikrai verti demesio buvo.

mano pirmi irgi buvo is CS, tai kaina labai gera ir kaip pradziai tikrai geri mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kuri yra bandžiusi ar girdėjusi atsiliepimų, arba tiesiog turi kokios informacijos apie Fräulein 3°8 šepetėlius, jų kokybę, šerelius? nes skelbime radau ne viena pasiulyma? va sitie http://www.fraulein3...sp?ProductID=48

ir gal kuri galit paiskinti kuo sitei e.l.f. BRUSH GUIDE skiriasi nuo STUDIO BRUSH GUIDE ar MINERALS BRUSH GUIDE?, cia is sito puslaio http://www.eyeslipsf...s/brushes-guide
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristalė*: 18 lapkričio 2010 - 08:42
QUOTE(Kristalė* @ 2010 11 18, 09:29)
Gal kuri yra bandžiusi ar girdėjusi atsiliepimų, arba tiesiog turi kokios informacijos apie Fräulein 3°8 šepetėlius, jų kokybę, šerelius? nes skelbime radau ne viena pasiulyma? va sitie http://www.fraulein3...sp?ProductID=48

ir gal kuri galit paiskinti kuo sitei e.l.f. BRUSH GUIDE skiriasi nuo STUDIO BRUSH GUIDE ar MINERALS BRUSH GUIDE?, cia is sito puslaio http://www.eyeslipsf...s/brushes-guide

studio linijos geresne kokybe, svelnesni ax.gif turiu, patinka rolleyes.gif
Atsakyti
MINERALS BRUSH GUIDE- brangiausi, gal geriausi?
kaskaip linkstu link situ ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristalė*: 18 lapkričio 2010 - 15:14