Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetiniai šepetėliai

QUOTE(diesel_ @ 2010 11 10, 09:29)
Aciu! Bus drasiau pirkt. Oda mano ne is jautriuju, tai gal labai neerzins. Nes jau sitie sepeliai man toookie grazus, jeigu bent pusu tiek geri, kiek grazus, tai tada is vis gerai  biggrin.gif

Tikrai geri ir manau nenusivilsit wink.gif O del odos, tai man ne tik Dior, bet ir kiti naturaliu sereliu dirgino oda (pvz mano pamiltas Sephora milziniskas pudros sepetelis - naudojau su malonumu, bet kuo toliau, tuo labiau pastebejau, kad nuo jo oda pasierzina)....
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 11 10, 05:00)
Pamirsau idet foto savo tureto Dior 'foundation' sepetelio - va toks pas mane buvo:
user posted image

aš taip pat tokį turiu, pirkus kristėje prieš gerą pusmetį, mokėjau ar tai 95, ar 105 Lt. mano oda nejautri, bet šis tai išties aštrokas, pradžioje buvau labai nusiminus, bet paskui įsigudrinau po išplovimo dar su balzamu palaikyt ir reikalai pagerėjo.

dar planuoju įsigyti Dioro blush brush, nes mac jau atsobodo smile.gif
Atsakyti
Sakykit, o jeigu MAC neoriginalus, bet su naturaliais sereliais ar jie geri?? g.gif
Atsakyti
gal dar kas turit nuomoniu apie si:
coastalscents
Destiny Duo Fiber Stippling Brush
user posted image
Atsakyti
QUOTE(aureka @ 2010 11 11, 22:08)
Sakykit, o jeigu MAC neoriginalus, bet su naturaliais sereliais ar jie geri??  g.gif

O ne geriau tokiu atveju pirkt kazkokius bevardzius arba maziau zinomos firmos originalius sepetelius? Kiek zinau MAC neoriginalus rinkiniai gana pigus, o del kokybes nezinau - teke girdet, kad neblogi. Bet velgi priklauso kiek esat turejus/bandzius sepeteliu. Jei vieni pirmuju cia jums, tai man rodos pilnai tos kokybes uzteks.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 11 17, 03:57)
O ne geriau tokiu atveju pirkt kazkokius bevardzius arba maziau zinomos firmos originalius sepetelius? Kiek zinau MAC neoriginalus rinkiniai gana pigus, o del kokybes nezinau - teke girdet, kad neblogi. Bet velgi priklauso kiek esat turejus/bandzius sepeteliu. Jei vieni pirmuju cia jums, tai man rodos pilnai tos kokybes uzteks.

tai jei nepaslaptis kiek turi kainuoti apytiksliai orginaliu MAC ax.gif sepeteliu rinkinuskas? (mazdaug 12 vnt. sepeteliu), gal kuri pirkote?

dar esu nusiziurejus va situos sepetelius, kazi kaip sie?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristalė*: 17 lapkričio 2010 - 14:58
QUOTE(Kristalė* @ 2010 11 17, 16:50)
tai jei nepaslaptis kiek turi kainuoti apytiksliai orginaliu MAC ax.gif  sepeteliu rinkinuskas? (mazdaug 12 vnt. sepeteliu), gal kuri pirkote?

gali pasiziureti kiek mazdaug kainuoja ssepeteliai
http://www.maccosmet...rush/index.tmpl
Atsakyti
QUOTE(veterane @ 2010 11 17, 16:09)
gali pasiziureti kiek mazdaug kainuoja ssepeteliai
http://www.maccosmet...rush/index.tmpl

bet cia rinkinuku nematau ax.gif , kad jau su deklu butu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2010 11 17, 16:16)
bet cia rinkinuku nematau ax.gif , kad jau su deklu butu  g.gif

Tai tokiu ir nera, kad jau su deklu ir visi sepeteliai butu - o kaina mazdaug galit pasiskaiciuot susidedama visus sominancius sepetelius (grubiai imant viena sepeteli vidutiniskai po $20, tai 10 sepeteliu rinkinukas $200 butu). Sepeteliu deklas MAC $45 kainuoja.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 11 17, 17:50)
Tai tokiu ir nera, kad jau su deklu ir visi sepeteliai butu - o kaina mazdaug galit pasiskaiciuot susidedama visus sominancius sepetelius (grubiai imant viena sepeteli vidutiniskai po $20, tai 10 sepeteliu rinkinukas $200 butu). Sepeteliu deklas MAC $45 kainuoja.

dar tokie rinkinukai buna
user posted image
http://www.maccosmet...tion/index.tmpl
Atsakyti
QUOTE(Adrinėja @ 2010 11 17, 18:15)
dar tokie rinkinukai buna

Bet sie buna limituotu leidimu ir tik po kelis sepetelius. As kaip supratau klausiancia forumiete domino butent tie didieji rinkiniai, kur neoriginalus MAC sepetleiai. Tik ji originalaus tokio norejo.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 11 17, 19:02)
Bet sie buna limituotu leidimu ir tik po kelis sepetelius. As kaip supratau klausiancia forumiete domino butent tie didieji rinkiniai, kur neoriginalus MAC sepetleiai. Tik ji originalaus tokio norejo.

nu tai tada jo, buna po 5-6, o kad tokie kaip erdesos ar tie neoriginalus, tai nebuna rolleyes.gif dar sigmos yra rinkinuku, as tai rinkciausi mieliau tokius, nei "alia Mac"
wub.gif ju kokybe, man asmeniskai, nenusileidzia orig. Mac, o kai kurie net geresni blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adrinėja: 17 lapkričio 2010 - 18:58