Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetiniai šepetėliai

QUOTE(as-ne-tavo @ 2009 11 27, 01:16)
Labukas  mirksiukas.gif

Gal kuri naudojat Douglas sepetelius su naturaliais plaukeliais? Kazi ar jie verti demesio, nes kaina nera labai maza, idomu, kokia ju kokybe  g.gif

Mane taip pat domintu atsiliepimai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuberosa @ 2010 11 04, 19:08)
O galbūt kas nors Nars šepetėlius pirkote tobula.lt? Nes pagal kainą tai jau labai viliojančiai jie atrodo, tik nežinia, ar tikri g.gif Mane konkrečiai domina birios pudros šepetys.

Manau kad ten neoriginalios prekes, jau vien sprendziant is to kad UGG batai po 220lt doh.gif
Atsakyti
Merginos, o Jūs naudojat atskirus šepetėlius skirtingiems produktams, ar galima tą patį naudot, pvz, kompaktinei pudrai, bronzantui, shimeriui? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bitute737 @ 2010 11 07, 23:53)
Merginos, o Jūs naudojat atskirus šepetėlius skirtingiems produktams, ar galima tą patį naudot, pvz, kompaktinei pudrai, bronzantui, shimeriui? 4u.gif

Galima naudoti kaip tik norit ir kaip jums patogiau biggrin.gif Asmeniškai aš pudrai ir bronzantui naudoju atskirus šepetėlius, bet tik todėl, kad bronzantas kietesnis nei pudra, ir jį užgriebti sunkiau, o shimerį tepu su skaistalų šepečiu , taip man tiesiog patogiau. Su tuo pačiu skaistalų šepečiu aš dar ir su bronzantu kartais veidą pamodeliuoju ir aišku, skaistalus tepu. Beje, kartais būna pudros šepečių su tokia patogia viršūne, kuria galima tepti ir skaistalus. O akių šešėliams aš apskritai turiu tik vieną šepetį, nors naudoju kelias spalvas, gal ir reiktų dar vieną įsigyti, bet kažkaip apseinu. Po antakiu kartais perbraukiu shimeriu su tuo pačiu skaistalų šepečių , kuris yra kirstas ir labai patogus. Aš manau, kad geriau turėti kokius du- tris labai kokybiškus šepečius, nei keliolika nei šiokių nei tokių . Jei šepetys kokybiškas, jį smagu laikyti, tai dažnai jis ir būna įdarbinamas keliolikai variantų .Beje, esu mačiusi, kaip absoliučiai visas makiažas( išskyrus akių) buvo atliktas vieninteliu Mac šepečiu kreminei pudrai- tuo kur su baltais ir juodais šereliais- juo tepė viską ir labai gyrė.
Atsakyti
QUOTE(bitute737 @ 2010 11 08, 00:53)

Galima ir ta pati naudot, bet tada jau plaut praktiskai kasdien reiketu, nes juk po kokio bronzato tepimo nebetinkamas bus pudrai kita diena tas sepetelis (dar po bronzato gal ir nieko, iskentet glaima, bet pvz po skaistalu nu niekaip).... ax.gif

Pati turiu po kelis turbut viskam, bet tiesiog, kad nereiketu galvot ispurvinsiu ar ne ir ar turesiu kuo pasitaisyt kazka jei reikes, ar nereikes iskart plaut ir pan - zodziu, del patogumo turiu po kelis. Kartais tuo paciu sepeteliu tepu ir skirtingas spalvas (skirtingus skaistalus, seselius ir pan), bet daugmaz artimo sviesumo/tamsumo. O vat pvz pasidazius kokiais tamsiais pilkais/juodais seseliais jau sviesiu neuzsitepsi tuo paciu sepeteliu, kad ir kaip braukytum i swervetele....
Atsakyti
QUOTE(TUK_TUK @ 2010 11 08, 01:09)
Galima naudoti kaip tik norit ir kaip jums patogiau biggrin.gif

QUOTE(shopingas @ 2010 11 08, 06:40)
Galima ir ta pati naudot, bet tada jau plaut praktiskai kasdien reiketu, nes juk po kokio bronzato tepimo nebetinkamas bus pudrai kita diena tas sepetelis (dar po bronzato gal ir nieko, iskentet glaima, bet pvz po skaistalu nu niekaip)....  ax.gif

Ačiū, merginos 4u.gif bet kokios skirtingos nuomonės smile.gif manau reikia turėti visgi kelis, kad ir porą priemonių vienu užsitepti, o ne 3-4 smile.gif arba tiesiog man neišeina tinkamai nuvalyti/nupurtyti šepetėlį (pvz, užtepiau shimerį didžiuoju TBS, o kitą dieną užsitepusi tuo pačiu kompaktinę pudrą, blizgėjau, kaip eglutė biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bitute737: 08 lapkričio 2010 - 11:58
QUOTE(bitute737 @ 2010 11 08, 11:53)
Ačiū, merginos 4u.gif bet kokios skirtingos nuomonės smile.gif manau reikia turėti visgi kelis, kad ir porą priemonių vienu užsitepti, o ne 3-4 smile.gif arba tiesiog man neišeina tinkamai nuvalyti/nupurtyti šepetėlį (pvz, užtepiau shimerį didžiuoju TBS, o kitą dieną užsitepusi tuo pačiu kompaktinę pudrą, blizgėjau, kaip eglutė biggrin.gif  doh.gif

Jo, čia tikrai pamiršau pasakyti- jei jau vienas šepetėlis dirba už tris , tai ir prižiūrėti reikia kaip už tris biggrin.gif Ir tai labiau tinka tada, kai priemonės neutralios ir viena su kita nesipjauna .Tiesa, dar vieną dalyką atsiminiau- negalima naudoti to paties šepečio bronzantui ir Guerlain meteoritams- iš patirties sakau tongue.gif
Atsakyti
Kokie atsiliepimai butu apie Dior sepetelius? Ir kaip jums Guerlain bronzanto sepetelis? Ar verti jie savo kainos?
Atsakyti
QUOTE(diesel_ @ 2010 11 09, 16:18)
Kokie atsiliepimai butu apie Dior sepetelius?

Turejau toki Dior 'foundation' brush - tepdavau mineraline pudra (biria ir presuota). Patiko labai, bet mano oda jautri, o jis naturaliu seriu, tai galiausiai man sualergizuodavo oda (pasidazai, tai plemais parausta, niezti oda ir po keliu minuciu viskas gerai) - galejau naudot, bet nepatogu kai reikia skubet, o svarbiausia, nesinori erzint odos be reikalo. Tai pardaviau ji, bet demesio vertas tikrai buvo.

O Guerlain kiek bandzius, tai man jie tokie labai eiliniai - nieko ypatingo ir nei traukia, nei tiek mokeciau uz juos....
Atsakyti
QUOTE(diesel_ @ 2010 11 09, 16:18)
Kokie atsiliepimai butu apie Dior sepetelius? Ir kaip jums Guerlain bronzanto sepetelis? Ar verti jie savo kainos?

turiu du dior sepetelius, metus naudojami beveik kasdien. Labai mylimi ir patogus thumbup.gif
mano stai sie:

dior foundation brush

user posted image

dior blush brush

user posted image

Atsakyti
Pamirsau idet foto savo tureto Dior 'foundation' sepetelio - va toks pas mane buvo:
user posted image
Atsakyti
Aciu! Bus drasiau pirkt. Oda mano ne is jautriuju, tai gal labai neerzins. Nes jau sitie sepeliai man toookie grazus, jeigu bent pusu tiek geri, kiek grazus, tai tada is vis gerai biggrin.gif
Atsakyti