QUOTE(bitute737 @ 2010 11 07, 23:53)
Merginos, o Jūs naudojat atskirus šepetėlius skirtingiems produktams, ar galima tą patį naudot, pvz, kompaktinei pudrai, bronzantui, shimeriui?
Galima naudoti kaip tik norit ir kaip jums patogiau
Asmeniškai aš pudrai ir bronzantui naudoju atskirus šepetėlius, bet tik todėl, kad bronzantas kietesnis nei pudra, ir jį užgriebti sunkiau, o shimerį tepu su skaistalų šepečiu , taip man tiesiog patogiau. Su tuo pačiu skaistalų šepečiu aš dar ir su bronzantu kartais veidą pamodeliuoju ir aišku, skaistalus tepu. Beje, kartais būna pudros šepečių su tokia patogia viršūne, kuria galima tepti ir skaistalus. O akių šešėliams aš apskritai turiu tik vieną šepetį, nors naudoju kelias spalvas, gal ir reiktų dar vieną įsigyti, bet kažkaip apseinu. Po antakiu kartais perbraukiu shimeriu su tuo pačiu skaistalų šepečių , kuris yra kirstas ir labai patogus. Aš manau, kad geriau turėti kokius du- tris labai kokybiškus šepečius, nei keliolika nei šiokių nei tokių . Jei šepetys kokybiškas, jį smagu laikyti, tai dažnai jis ir būna įdarbinamas keliolikai variantų .Beje, esu mačiusi, kaip absoliučiai visas makiažas( išskyrus akių) buvo atliktas vieninteliu Mac šepečiu kreminei pudrai- tuo kur su baltais ir juodais šereliais- juo tepė viską ir labai gyrė.