Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetiniai šepetėliai

QUOTE(Tiffany @ 2010 10 25, 15:30)
domejausi Sigma, bet neradau tokio, kokio noriu  blush2.gif gal vistik paimti BB  g.gif nes noriu ir skaistalams, ir bronzantui  biggrin.gif

as tadu BB pabandyciau bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adrinėja: 25 spalio 2010 - 14:36
QUOTE(Tiffany @ 2010 10 25, 11:20)
noriu naujo skaistalu sepetelio, bet neapsiprendziu - imti MAC 116 ar Bobbi Brown Blush Brush g.gif visi mano sepeteliai MAC, tai noretusi kazkokio naujo i kolekcija, bet velgi - MAC patikrinti, o kaip su Bobbi  smile.gif

Turiu sita BB - man patinka, bet su MAC palygint negaliu,nebandzius ano doh.gif
Savo darba jis dirba gerai, bet yra is didesiu, nepatiks toms, kas megsta tikslesni skaistalu dengima. O bronzatui jis netiks schmoll.gif Pati naudojau visokius skaistalu ir t.t. bronzantui dengti, kol nepabandziau tikro bronzer brush - efektas ir patogumas nepalyginamas. Naudoju sita, CS Pink Flat Top Bronzer Buffer Brush
user posted image

Yra ir is BB bronzer brush, neturiu, bet butu labai idomu isbandyt...

O jei reikia universalaus, kad tiktu ir skaistalams ir svytejima suteikiancioms priemonems, tai rekomenduoju sita BB
Face Blender Brush
user posted image
Jis trumpesniu koteliu, apvaliai spaustu sereliu, toks ''skystesnis'' uz blush brush, bet labai tinka lengvam tolygiam dengimui mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 07 sausio 2011 - 21:11
gal patartumet kaip atskirti mac originalius sepetelius? ax.gif
Atsakyti
as ieskau gero sepetelio skystai pudrai, kempinelemis nemoku naudotis normaliai,kazkaip nelygiai man tepa..gal ka galite patarti? g.gif
Atsakyti
Kokia atsiliepimai apie tbs šepetuką skystai pudrai?
Atsakyti
QUOTE(FrostyFrosty @ 2010 10 28, 17:12)
as ieskau gero sepetelio skystai pudrai, kempinelemis nemoku naudotis normaliai,kazkaip nelygiai man tepa..gal ka galite patarti?  g.gif

Iš pigesnų geras yra Gosh, iš brangesnių Mac aba Dior. TBS tikrai nekoks.
Atsakyti
QUOTE(Alamita @ 2010 10 29, 13:57)

O kas su tbs blogai?
Atsakyti
QUOTE(Alamita @ 2010 10 29, 13:57)

kai duodat patarima duokite ji tiksliau , sakot MAC , o si firma ka turi tik viena sepeteli pudrai ? nes tokie postai yra visiskai beverciai .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cherry_: 29 spalio 2010 - 13:09
QUOTE(aistuliaa @ 2010 10 29, 12:19)
Kokia atsiliepimai apie tbs šepetuką skystai pudrai?

Ne apie tbs,bet inglot sepeteli galiu pasisakyti. Plokscias toks,gal buna ir kitokiu inglote,nezinau. Tai va,patinka kaip padengia pudra,taip lengvai,gali tepti sluoksniais(aisku ir nuo pudros rusies priklausomai,ne visos graziai sluoksniais tepasi),svelnus sereliai,na,viskas jame patinka. Ateity planuoju ismeginti koki ne plokscia sepeteli,labai idomu kuo skirtusi padengimas. Kiek youtube klipu ziurejau (daugiausia kur dirbama su mac),tai siaip nepatiko kaip juo ,,taskuoja" ,taip ale lengvai dengia,neimasazuoja krempudros,tai man atrodo,kad kaukes efektas susidaro,na,ta pudra tiesiog stovi ant odos. Tai tokios ,,taskavimo" technikos netaikyciau,tik idomu ar butu koks skirtumas padengiant taip,kaip moku biggrin.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2010 10 29, 14:09)
kai duodat patarima duokite ji tiksliau , sakot MAC , o si firma ka turi tik viena sepeteli pudrai ? nes tokie postai yra visiskai beverciai .

Nu tai MAC turi 2 skystai pudrai sepetelius: dvieju spalvu sereliais ir plokscia. Giriami abu, o kuris labiau patinka jau nuo naudotojos priklauso. Tad patarimas tikrai nebuvo niekinis... Greiciau pataike atsakyt kai jus ne nuotaikoj esat.... ax.gif
Atsakyti
kazkas klause atsiliepimu apie no7 skystos pudros sepeteli
http://www.boots.com...n-Brush_947210/
tai siandien isbandziau tai labai likau suzaveta, labai maloniai dengias, toks didokas kokio ir norejau thumbup.gif
Atsakyti
Papildyta:
QUOTE(Luni @ 2010 09 28, 15:01)
na gavau jau NARS bronzanto sepetuna nr.19 tai tikrai fainas tvirtas toks man jis nera  siurkstus aisku ne svelniausias bet manau jei butu labai svelnus na toks skystokas tai bronzanto nekabintu (pas mane bronzantas gana kietas) tai sis ji puikiai uztepa.
stai toks  thumbup.gif
user posted image

ir dar stai toki akims gavau NARS Eye Contour / N°14 tai sis ir labai geras  akies raukšlei, kampuciams, palei blakstienas gerai isklaido spalvas. wub.gif 
user posted image

Kur pirkote NARS skaistalu sepeteli ir kiek mokejote ? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Parissiene: 31 spalio 2010 - 09:13