Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetiniai šepetėliai

QUOTE(Povila$ @ 2010 10 03, 20:33)
Labai blogai darote unsure.gif

Gali būti, bet jau geriau taip, nes tokiuose šaltuose butuose natūraliai išdžiovinti neįmanoma.... bent jau pas mane... Greičiau supelėtų... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Krisanta @ 2010 10 03, 20:37)
Gali būti, bet jau geriau taip, nes tokiuose šaltuose butuose natūraliai išdžiovinti neįmanoma.... bent jau pas mane... Greičiau supelėtų... 4u.gif

O čia jums gal kokie kabukiai taip sunkai džiūsta? Nes mano įprasti ir TBS nenatūralus kabukis ( bronzing, jis gal mažiau suspaustas, tai gal ir džiūna lengviau) labai puikiai išdžiūsta per naktį. Aš išplovus juos pakratau, nusausinu rankšluosčiu ir ant rankšluosčio džiovinu , o kai vieną kartą skubėdama džiovinau fenu pudros šepetį, nelabai jis man po to patiko- šertis nepradėjo, bet kažkaip daugiau išsipūtė ir forma negraži buvo.
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2010 10 03, 16:40)
sveikos merginos  4u.gif 

As visus vienodai plaunu: i indeli isipilu truputi sampuno, silto vandens, jame sepeteli pamakaluoju sukamaisiais judesiais, o po to po kranu nuplaunu. Jei labai daug 'dirbes' buna ir bega purvinas vanduo, tai dar karta ta pati procesa pakartoju. Paskui nusausinu sepetelius ir sudedu ant palanges, kad sereliai laisvai butu. Per nakti pilnai visi isdziusta. Na o plaunu mazdaug karta per savaite.

Del balzamo, tai dabar dedu ant Sephora milzino, nes pradejo man oda nuo jo jautret (jis naturaliu sereliu, labai svelnus, bet man vistiek sujautrina oda - bet cia beveik visi naturaliais sereliais man taip) - kazkiek pasvelneja sepetelis.
Atsakyti
QUOTE(Tuberosa @ 2010 10 03, 17:08)
Aš kažkur skaičiau, kad natūralaus plauko šepetėlių negalima plauti labai karštu vandeniu,

QUOTE(shopingas @ 2010 10 03, 21:18)
As visus vienodai plaunu: i

aciu uz patarimus, siandien vakare nusimato sepeteliu maudynes smile.gif
Papildyta:
QUOTE(6Combo9 @ 2010 10 03, 18:02)
Taip, ant popierinio. As naudoju kiekviena diena tai plaunu i savaite karta. Penktadieni vakare arba sestadieni, nes man ilgai sepeteliai dziuna, ypac veido tai jau turi buti paruosti pirmadieni darbui biggrin.gif
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Nebutu Lietuva.

man tai kaip tik labiau reikia, kad sepeteliai butu paruosti "darbui" savaitgali, nes dar tik mokinuosi makiazo, atsirinkti spalvas, kaip tinka drekinantis kremas/pudros ir sepeteliais naudotis ir t.t., tai kasdien i darba dar nerizikuoju ax.gif
Atsakyti
Gal kas naudojat Everyday Minerals šepetėlius? Kuris geriau pudrai dengti - kirstas ar kabuki? Ir kaip šešėlių bei antakių šepetukas? Gal turit dar kurį nors skruostams, paakiams?
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 10 06, 21:12)
Gal kas naudojat Everyday Minerals šepetėlius? Kuris geriau pudrai dengti - kirstas ar kabuki?

Kreminei pudrai man patogesnis flat top rolleyes.gif
Atsakyti
O mineralinei? g.gif Kažkaip labai daug skirtingų atsiliepimų, vienam vienas, kitam kitas. biggrin.gif Negi abu reiks pirkti? Bet, kiek suprantu, abu neblogi...
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 10 07, 21:20)
O mineralinei?  g.gif Kažkaip labai daug skirtingų atsiliepimų, vienam vienas, kitam kitas.  biggrin.gif Negi abu reiks pirkti? Bet, kiek suprantu, abu neblogi...

sitas visu labai girtas, man mineralinei jis irgi patinka
Bionic Wide Buffer Brush
user posted image
http://www.coastalsc...uffer-brush.cfm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 07 sausio 2011 - 21:05
Ačiū, bet aš noriu būtent iš Everyday Minerals. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 10 06, 21:12)
Gal kas naudojat Everyday Minerals šepetėlius? Kuris geriau pudrai dengti - kirstas ar kabuki? Ir kaip šešėlių bei antakių šepetukas? Gal turit dar kurį nors skruostams, paakiams?

Kirstas daug standesnis, storesniu sluoksniu padengia. O kabukis švelnesnis atrodo (nors plaukeliai lygiai tokie patys), jo šereliai truputį ilgesni ir jis toks "minkštesnis". Man kabukis patinka geriau smile.gif Antakių šepetukas tai čia kuris? Eyeliner Brush?? Turiu tokį, tai labai gerai antakiams ir pravedimui. smile.gif
Atsakyti
Ieškau šepečio BE mineralinei, koki patartumet? ax.gif Galvoju apie TBS g.gif
Atsakyti
Ka patartumet is cs skaistalams,meteoritams ,kompaktinei ?aciu 4u.gif
Atsakyti