na gavau jau NARS bronzanto sepetuna nr.19 tai tikrai fainas tvirtas toks man jis nera siurkstus aisku ne svelniausias bet manau jei butu labai svelnus na toks skystokas tai bronzanto nekabintu (pas mane bronzantas gana kietas) tai sis ji puikiai uztepa.
stai toks
ir dar stai toki akims gavau NARS Eye Contour / N°14 tai sis ir labai geras akies raukšlei, kampuciams, palei blakstienas gerai isklaido spalvas.
stai toks
ir dar stai toki akims gavau NARS Eye Contour / N°14 tai sis ir labai geras akies raukšlei, kampuciams, palei blakstienas gerai isklaido spalvas.
QUOTE(Luni @ 2010 09 28, 15:01)
na gavau jau NARS bronzanto sepetuna nr.19 tai tikrai fainas tvirtas toks man jis nera siurkstus aisku ne svelniausias bet manau jei butu labai svelnus na toks skystokas tai bronzanto nekabintu (pas mane bronzantas gana kietas) tai sis ji puikiai uztepa.
stai toks
stai toks
Tas Nars tikrai gali būti labai geras, iš išvaizdos jis man panašus į Guerlain bronzanto šepetį, o tas kiek bandžiau labai riebiai kabina, bet labai gražiai paskirsto. Nors dažnai sakoma, kad bronzantą galima tepti su bet kuriuo pudros šepečiu, aš esu griežtokai už būtent šepečius, ir skirtus bronzantams, nes kiek teko bandyti, jie daug gražiau padengia
QUOTE(*moon* @ 2010 09 24, 12:06)
Mergaites kaip Sigma sepeteliai? Labai jau mane vilioja Ar bent kiek prilygsta mac'ui?
Aš turiu rinkini, toki
Complete Kit with Brush Roll - Black
tai labai patenkinta, ne visi naudojami bet kai pirkau nebuvo atskirai parduodami visi šepetėliai tai ir įsigyjau rinkini. Šiuo metu jei pirkčiau mnau komplektuočiaus pati. Pasirinkimo tikrai nemažai, kokybė jų faina, minkšti, tiesa keli mėgsta šertis truputi ir kreminės pudros šepetėlis kai paima pudra truputi badosi, net nežinau kaip tiksliai išsireikšti kol sausas labai švelnus, o sušlapes mano jautriai odai truputi badosi, bet šiaip jie
sveikos merginos buciau dekinga, jei pasidalintumet patirtim, kaip priziurit ir valot kosmetinius sepetelius? Kiek zinau po vandeniu, su vaikisku sampunu, isdziuna ir viskas?? Ar karstas turi buti vanduo? girdejau dar kad galima savo plauku balzamo uzdeti ir po to nuplauti? ar vienodai plauti naturalius ir sintetinius?
QUOTE(ajaja @ 2010 10 03, 17:40)
sveikos merginos buciau dekinga, jei pasidalintumet patirtim, kaip priziurit ir valot kosmetinius sepetelius? Kiek zinau po vandeniu, su vaikisku sampunu, isdziuna ir viskas?? Ar karstas turi buti vanduo? girdejau dar kad galima savo plauku balzamo uzdeti ir po to nuplauti? ar vienodai plauti naturalius ir sintetinius?
As plaunu taip: pakisu po vandeniu, nugreziu, tada su spec sampunu sepeteliams plauti plaunu sukamaisiais judesiais ant vienkartinio ranksluoscio, tol kol sepetelis lieka svarus, tada vel pakisu po vandeniu ir kruopsciai isplaunu ir palieku dziuti. Vandens temperatura neturi prasmes. Vienodai plaunu tiek naturalius, tiek sintetinius sepetelius.
QUOTE(6Combo9 @ 2010 10 03, 14:55)
As plaunu taip: pakisu po vandeniu, nugreziu, tada su spec sampunu sepeteliams plauti plaunu sukamaisiais judesiais ant vienkartinio ranksluoscio, tol kol sepetelis lieka svarus, tada vel pakisu po vandeniu ir kruopsciai isplaunu ir palieku dziuti. Vandens temperatura neturi prasmes. Vienodai plaunu tiek naturalius, tiek sintetinius sepetelius.
aciu
ant vienkartinio ranksluoscio tai ant tokio popierinio, taip? (kur buna ritineliuose kaip tualetinis popierius bet dvigubo aukscio)
ir dar pamirsau paklausti kas kiek laiko reikia sepetelius plauti? turbut priklauso nuo naudojimo, as dar tik mokaus makiazo, tai dazniau naudoju antakiu, pudros ir skaistalu sepetelius, o seseliu tik retkarciais, kai buna laiko mokitis seselius tepti..
Aš kažkur skaičiau, kad natūralaus plauko šepetėlių negalima plauti labai karštu vandeniu, geriausia drungnu ir vienodos temperatūros, nes kitaip gali pradėti kristi plaukeliai. Aš naudoju kasdieną ir plaunu maždaug kartą per savaitę. Specialaus šampūno neturiu, plaunu paprastu vaikišku ir uždedu balzamo ( ne kiekvieną kartą), taip pat plaunu be jokių popierinių rankšluosčių, o panašiu principu kaip pvz. plaukus. Kadangi mano visi natūralūs ir vienas sintetinis, tai visus vienodai ir plaunu O aš labai norėčiau pagirti Guerlain skaistalų šepetėlį, rinkausi tarp Shiseido ir Guerlain, bet Shiseido man sukėlė įtarimą, kad gali nekabinti kietesnių skaistalų, nes jis labai labai švelnus, gal sakyčiau net kiek ,,skystokas''. Guerlain mano supratimu turi visus pliusus ir kol kas nepastebėjau nei vieno minuso: per porą savaičių naudojimo ir kelių plovimų neiškrito nei vienas plaukelis tikrąja to žodžio prasme , yra pakankamai švelnus, bet kartu ir toks ,,neskystas'', ko šiek tiek pasigedau Shiseido , vienodai gerai kabina ir labai švelnius minkštus, ir kietesnius skaistalus , gražaus dizaino ir iš viso kažkoks patogus laikyti rankoje, be to jis kirstas, kas man padeda gražiau pamodeliuoti skaistalus( iš pradžių kaip tik dėl to jo ir nenorėjau). Tik nelabai suprantu, iš ko pagamintas: vienur rašo, kad iš voverės plaukų, kitur ,kad iš ožkos, o dar kitur- kad iš natūralių ir sintetinių mišinio Bet nelabai gilinuos, svarbiausia ,kad geras ir atrodo ilgaamžis.
Man buvo tos nutikimas. Užėjau į Sarmą , sakau gal ten kokių geresnių šepetėlių yra ir užkalbino konsultantė. Pokalbio metu šiap sau užklausiau kaip dažnai plauti šepetėlius ( jau buvau daug skaičius ir žinojau, kad į savaitę kartą). Žinot ką atsakė - į pusmetį kartą Nu eina sau tokios "konsultantės" Apsisukau ant kulno ir išėjau.
QUOTE(ajaja @ 2010 10 03, 18:22)
aciu
ant vienkartinio ranksluoscio tai ant tokio popierinio, taip? (kur buna ritineliuose kaip tualetinis popierius bet dvigubo aukscio)
ir dar pamirsau paklausti kas kiek laiko reikia sepetelius plauti? turbut priklauso nuo naudojimo, as dar tik mokaus makiazo, tai dazniau naudoju antakiu, pudros ir skaistalu sepetelius, o seseliu tik retkarciais, kai buna laiko mokitis seselius tepti..
Taip, ant popierinio. As naudoju kiekviena diena tai plaunu i savaite karta. Penktadieni vakare arba sestadieni, nes man ilgai sepeteliai dziuna, ypac veido tai jau turi buti paruosti pirmadieni darbui
QUOTE(baltagėlė @ 2010 10 03, 20:38)
Man buvo tos nutikimas. Užėjau į Sarmą , sakau gal ten kokių geresnių šepetėlių yra ir užkalbino konsultantė. Pokalbio metu šiap sau užklausiau kaip dažnai plauti šepetėlius ( jau buvau daug skaičius ir žinojau, kad į savaitę kartą). Žinot ką atsakė - į pusmetį kartą Nu eina sau tokios "konsultantės" Apsisukau ant kulno ir išėjau.
Nebutu Lietuva.
Aš šepetėlius plaukų džiovintuvu pradžiovinu, nes nėra kur džiovinti...
QUOTE(Krisanta @ 2010 10 03, 20:12)
Aš šepetėlius plaukų džiovintuvu pradžiovinu, nes nėra kur džiovinti...
Labai blogai darote