Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetiniai šepetėliai

QUOTE(Laura 1985 @ 2010 09 22, 18:56)
Noriu paklausti  patarimo apie kirstą skaistalų šepetėlį: kuo jis pranašesnis už paprastą ir kaip juo modeliuoti skruostus. Gal kas tokius turite, labai labai reikia informacijos 4u.gif

Man asmeniskai su kirstu daug graziau iseina modeliuoti skruostus, lengviau iseina isryskinti skruostikaulio linija thumbup.gif Tuo jis ir pranasesnis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2010 09 22, 19:26)
Man asmeniskai su kirstu daug graziau iseina modeliuoti skruostus, lengviau iseina isryskinti skruostikaulio linija  thumbup.gif Tuo jis ir pranasesnis  smile.gif

Kadangi aš ką tik tokį įsigijau ir dar nelabai moku naudotis, ir iš viso esu šiek tiek žalia, gal nesupyksite už kvailą klausimą: kaip konkrečiai jūs juo tepate skaistalus, ir ar juo galima tepti tik vadinamus modeliuojančius, ale egipto žemę, ar ir rausvus ant skruostikaulio viršaus, ir pats kvailiausias klausimas: kokioje padėtyje tas šepetėlis turi būti : ta prasme jį laikant ta pusė, kur šereliai trumpesni, turi būti viršuje, ar kaip tik, viršuje turi būti ta pusė, kur šereliai ilgesni. Žinau, kad kvailai klausiu, bet šepetėlis lbai patinka, o naudotis nemoku, ir internete niekur jokių pamokų nerandu, tik rašoma, kad daug geriau padengia nei paprastas 4u.gif
user posted image
mano laura mercier šepetys, tik jo neradau internete. Tai ta prasme, juo tepant dešinė pusė, kur trumpesni plaukeliai turi būti viršuje, arčiau akies, ar atvikščiai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laura 1985: 22 rugsėjo 2010 - 19:30
QUOTE(*moon* @ 2010 09 17, 17:19)
Na va jau keleta dienu bandau stai si sepeteli
Destiny Duo Fiber Stippling Brush
user posted image
Siaip labai patinka, toks minkstas minkstas ir labai svelnus  wub.gif  wub.gif  wub.gif Labai graziai ant veido paskirsto krem pudra, man asmeniskai gaunasi graziau nei su pirstais, nors iki siol darbuodavaus visa laika su pirstais, turejau ir Mac 190, bet jis man neprilipo tai pardaviau  smile.gif Tik vienas trukumas, labai seriasi, bet siaip kiek turiu is CS sepeteliu tai man nesiseria nei vienas  g.gif Na matysim gal su laiku apstos  g.gif Gal kuri turite? gal cia tik man taip  g.gif

Aš irgi tokį užsisakiau iš CS,dar prigriebiau panašų tik trumpesniais šereliais wub.gif Planuoju naudoti kreminei pudrai,nes man tie plokšti šepetėliai schmoll.gif Dabar paskaičiusi atsiliepimą nebegaliu sulaukti bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 07 sausio 2011 - 20:54
QUOTE(Laura 1985 @ 2010 09 22, 20:25)
Kadangi aš ką tik tokį įsigijau ir dar nelabai moku naudotis, ir iš viso esu šiek tiek žalia, gal nesupyksite už kvailą klausimą: kaip konkrečiai jūs juo tepate skaistalus, ir ar juo galima tepti tik vadinamus modeliuojančius, ale egipto žemę, ar ir rausvus ant skruostikaulio viršaus, ir pats kvailiausias klausimas: kokioje padėtyje tas šepetėlis turi būti : ta prasme jį laikant ta pusė, kur šereliai trumpesni, turi būti viršuje, ar kaip tik, viršuje turi būti ta pusė, kur šereliai ilgesni.

Bandykit ivairiai tepti ir atrasit kaip jums patogiausia - vienos teisingiausios tepimo technikos tikrai nera. Pvz ilga laika duminio makiazo nejo man pasidaryt kad ir kiek skaiciau apie daryma, ziurejau video ir tt. O paskui pati besidazydama visai netycia ji pasidariau - tiesiog atrandi sau patogu sepeteli, sepetelio laikymo kampa ir tt ir viskas savaime gaunasi.

O griztant prie kirsto skaistalu sepetelio, tai trumpesnieji sereliai turetu but apacioje (atvirksciai neisivaizduoju kaip dazytis eitu, nepatogu laikyt sepeteli), bet galit dazyt ir sonu (ypac skruostikauli), galit pasvirusiu dazytis (nei gulsciai, nei staciai). Bandykit ir ziurekit kaip jums patogiausia, efektas graziausias gaunasi ir tt.
Atsakyti
QUOTE(Sasorisa @ 2010 09 23, 18:16)
Aš irgi tokį užsisakiau iš CS,dar prigriebiau panašų tik trumpesniais šereliais wub.gif Planuoju naudoti kreminei pudrai,nes man tie plokšti šepetėliai schmoll.gif  Dabar paskaičiusi atsiliepimą nebegaliu sulaukti bigsmile.gif

dar pabandykit skaistalus tept, pasaka gaunas, labai lengvas efektas. pas mane ryskiausi skaistalai, o su siuo sepeteliu svelnu atspalvi isgaunu ax.gif
Atsakyti
sveikos, gal kas turite nars bronzanto sepeteli ar geras gal galyte palyginti su smashbox 19 ? ar kokia kita geresne alternatyva pasiulyti ax.gif
Atsakyti
Mergaites kaip Sigma sepeteliai? Labai jau mane vilioja doh.gif Ar bent kiek prilygsta mac'ui? smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2010 09 24, 13:06)
Mergaites kaip Sigma sepeteliai? Labai jau mane vilioja  doh.gif Ar bent kiek prilygsta mac'ui?  smile.gif  4u.gif

Pas mane MAC vienas vienintelis seseliu - kitus ka bandziau/turejau, tai arba nuvyle, arba nesuzavejo.... ax.gif O Sigma man laabai patinka - turiu rinkinuka ir labai juo dziaugiuosiu wub.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites,

Gal yra bandziusiu ELF minderalinius sepetelius?
Buciau labai dekinga, jei pasidalintumete patirtimi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Luni @ 2010 09 23, 23:11)
sveikos, gal kas turite nars bronzanto sepeteli ar geras gal galyte palyginti su smashbox 19 ? ar kokia kita geresne alternatyva pasiulyti  ax.gif

Aš konkrečiai bronzantui siūlyčiui TBS bronzing brush. Bet čia kietesniam bronzantui, nes jis kabuki tipo. Aš pati pirkau jį gana skeptiškai nusiteikusi, bet tik pabandžius visas skeptiškumas dingsta- jis pritaikytas būtent bronzantui, nes jį plačiai ir lengvai išsklaido ir palyginus su juo visi ankstesni šepečiai man bronzanto taip lygiai neužtepdavo. O kad jis nėra natūralus , nemanau, kad jo trūkumas,pvz. aš visų natūralių kabukių dėl šiurkštumo apskritai negaliu naudoti. O šepečiai, pritaikyti paprastai pudrai, kad ir pvz. Smashbox 19 mano manymu bronzanto irgi taip legvai nepaskirstys - pvz. man nei analogiškas Gosh nei Dior pudros šepetys bronzanto gerai neužtepa( konkrečiai mano bronzantas Guerlain, tai tiesiog jo nepaima ir nelygiai tepa).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tuberosa: 25 rugsėjo 2010 - 17:28
QUOTE(Tuberosa @ 2010 09 25, 18:24)
O kad jis  nėra natūralus , nemanau, kad jo trūkumas,pvz. aš visų natūralių kabukių dėl šiurkštumo apskritai negaliu naudoti. O šepečiai, pritaikyti paprastai pudrai, kad ir pvz. Smashbox 19 mano manymu bronzanto irgi taip legvai nepaskirstys - pvz. man nei analogiškas Gosh nei Dior pudros šepetys bronzanto gerai neužtepa( konkrečiai mano bronzantas Guerlain, tai tiesiog jo nepaima ir nelygiai tepa).

Daznai dar tokia nuomone vyrauja, kad nenaturalus sepeteliai yra iskart blogis, nors realiai juk dabar technologijos tokios, kad juos puikius sukuria. Kitas dalykas, kad jautriai odai jie geris (mano jautri, tai turiu kelis naturaliu seriu, bet buna, kad jais pasidazius niezet oda ima kelias minutes, o su sintetiniais nieko).

As siulyciau bronzata tept ne tokio tipo sepeteliais kaip siuloma bronzatams (pvz Smashbox #19). Teko bandyt si ir kitus tokio tipo, tai man jie per daug koncentruotai tepa, per mazai ir per sunkiai issklaido produkta, sunku labai lengvai ir issklaidytai padengt. Mano turimi bronzatai nera kieti, tai juos tepu pudros sepeteliais - kolkas man taip geriausia. Toki koncentruota bronzato sepeteli turiu is EcoTools, bet juo mineraline tepu. ax.gif
Atsakyti
Aciu uz patarymus, bet vakar jau paeme man ta nars sepetuka na ziuzesim kaip jis ten man tiks bronzantui tikuosi kad bus gerai gal ismoksiu juo tinkamai naudotis blush2.gif
Atsakyti