Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetiniai šepetėliai

Na va jau keleta dienu bandau stai si sepeteli
Destiny Duo Fiber Stippling Brush
user posted image
Siaip labai patinka, toks minkstas minkstas ir labai svelnus wub.gif wub.gif wub.gif Labai graziai ant veido paskirsto krem pudra, man asmeniskai gaunasi graziau nei su pirstais, nors iki siol darbuodavaus visa laika su pirstais, turejau ir Mac 190, bet jis man neprilipo tai pardaviau smile.gif Tik vienas trukumas, labai seriasi, bet siaip kiek turiu is CS sepeteliu tai man nesiseria nei vienas g.gif Na matysim gal su laiku apstos g.gif Gal kuri turite? gal cia tik man taip g.gif
Papildyta:
Gal kas galetu patarti gera sepeteli geliniui laineriui?
Turiu stai toki, tai antakiams man jis idealus, bet va plona linija akims pravesti tai nelabai gaunasi doh.gif
Divine Taklon Liner
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 07 sausio 2011 - 20:51
QUOTE(*moon* @ 2010 09 17, 15:19)
Na va jau keleta dienu bandau stai si sepeteli
jis man neprilipo tai pardaviau  smile.gif Tik vienas trukumas, labai seriasi, bet siaip kiek turiu is CS sepeteliu tai man nesiseria nei vienas  g.gif Na matysim gal su laiku

Turiu ir si is CS. Man tai pat jis seresi, bet po keliu plovimu praejo ir dabar nebesiseria. thumbup.gif Sis yra vienas is mano megstamiausiu sepeteliu skystai pudrai. smile.gif
Atsakyti
Synthetic Large Domed Kabuki
user posted image

uzsisakiau si maza kabuki smile.gif norejau mazo mineralinei, toms vietoms kurias prastai pasiekia didesnis kabukis smile.gif

bet skaiciau atsiliepimus, kad jis visai mazas... mazesnis uz mazaji pirsteli smile.gif ziuresim koks bus realybej...

ir dar paemiau sintetini pravedimo sepeteli, siandien jis 1$ tekainuoja....
Destiny Precision Angled Liner Brush
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 07 sausio 2011 - 20:52
QUOTE(lisik @ 2010 09 17, 19:02)

del to kabuki - ka rimtai toks mazas? nuotraukoj atrodo visai normalaus dydzio g.gif o mazesnem vietom gal geriau koki concealer sepeteli naudot? na toki panasu i seseliu sepeteli. ta pravedimui lenkta turiu, neblogas jei priprast, nors seniai benaudojau, diena kazkaip tingiu pravedima brezt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Portishead: 17 rugsėjo 2010 - 23:42
QUOTE(Aterol @ 2010 09 14, 13:17)
Sutinku  drinks_cheers.gif  Man sitas pats geriausiais mineralinei.  thumbup.gif

bet su juo pilnai visa veida galima padengti? pvz apie akis, galvoju gal kokio mazesnio dar reikia
Atsakyti
QUOTE(atira01 @ 2010 09 18, 12:23)
bet su juo pilnai visa veida galima padengti? pvz apie akis, galvoju gal kokio mazesnio dar reikia

Na, bent jau man, tai tikrai nereikia jokio kito papildomo sepetelio mineralinei. Su situo graziai gaunasi ir apie akis apeiti ir apie nosi, zodziu visur. mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos,mergaites,temukes neseku,tad gal pasakysite kas kiek laiko plaunat savo sepetelius,jei naudojat kiekviena diena?turiu omenyje pudros sepeteli naturaliu sereliu.va nusipirkau,naudoju jau apie pora savaiciu kiekviena diena,bet dar nei karto neploviau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2010 09 18, 20:55)
sveikos,mergaites,temukes neseku,tad gal pasakysite kas kiek laiko plaunat savo sepetelius,jei naudojat kiekviena diena?turiu omenyje pudros sepeteli naturaliu sereliu.va nusipirkau,naudoju jau apie pora savaiciu kiekviena diena,bet dar nei karto neploviau  blush2.gif

Skystos pudros sepetelius plaunu kas antra diena, kartais kas diena, mineralines ir kompaktines pudros sepetelius karta ar du i savaite. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aterol @ 2010 09 18, 21:02)
Skystos pudros sepetelius plaunu kas antra diena, kartais kas diena, mineralines ir kompaktines pudros sepetelius karta ar du i savaite.   mirksiukas.gif

aciu labai,oi,kokia as esu apsileidusi... ax.gif as turejau galvoje EZ sepeteli ax.gif ryt is ryto bus pirmas darbas blush2.gif o per kiek laiko jis isdzius? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laura81r: 18 rugsėjo 2010 - 22:06
QUOTE(Laura81r @ 2010 09 18, 21:05)
aciu labai,oi,kokia as esu apsileidusi... ax.gif  as turejau galvoje  EZ sepeteli  ax.gif  ryt is ryto bus pirmas darbas  blush2.gif  o per kiek laiko jis isdzius?  rolleyes.gif

As plaunu vakare, tada suguldau juos visus ant ranksluoscio ir palieku nakciai. Ryte buna jau sausi ir galiu dazytis. Na, iskyrus labai didelius ir daug sereliu turincius sepetelius, jie ryte dar buna siek tiek dregni. mirksiukas.gif EZ sepetelis jei pamenu nera is labai dideliu, tai per nakti turetu isdziuti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2010 09 18, 22:55)
sveikos,mergaites,temukes neseku,tad gal pasakysite kas kiek laiko plaunat savo sepetelius,jei naudojat kiekviena diena?turiu omenyje pudros sepeteli naturaliu sereliu.va nusipirkau,naudoju jau apie pora savaiciu kiekviena diena,bet dar nei karto neploviau  blush2.gif

As plaunu mazdaug karta per savaite. Kartais ir kas dvi savaites, jei reciau dazausi... ax.gif Bet cia visu sausu produktu taip. O jei kremine pudra naudojat ar kazka kita krmeiniam pavidale, tai reiketu po kiekvieno naudojimo ar bent dezinfekuot juos.
Atsakyti
Noriu paklausti patarimo apie kirstą skaistalų šepetėlį: kuo jis pranašesnis už paprastą ir kaip juo modeliuoti skruostus. Gal kas tokius turite, labai labai reikia informacijos 4u.gif
Atsakyti