Na va jau keleta dienu bandau stai si sepeteli
Destiny Duo Fiber Stippling Brush
Siaip labai patinka, toks minkstas minkstas ir labai svelnus Labai graziai ant veido paskirsto krem pudra, man asmeniskai gaunasi graziau nei su pirstais, nors iki siol darbuodavaus visa laika su pirstais, turejau ir Mac 190, bet jis man neprilipo tai pardaviau Tik vienas trukumas, labai seriasi, bet siaip kiek turiu is CS sepeteliu tai man nesiseria nei vienas Na matysim gal su laiku apstos Gal kuri turite? gal cia tik man taip
Papildyta:
Gal kas galetu patarti gera sepeteli geliniui laineriui?
Turiu stai toki, tai antakiams man jis idealus, bet va plona linija akims pravesti tai nelabai gaunasi
Divine Taklon Liner
QUOTE(*moon* @ 2010 09 17, 15:19)
Na va jau keleta dienu bandau stai si sepeteli
jis man neprilipo tai pardaviau Tik vienas trukumas, labai seriasi, bet siaip kiek turiu is CS sepeteliu tai man nesiseria nei vienas Na matysim gal su laiku
jis man neprilipo tai pardaviau Tik vienas trukumas, labai seriasi, bet siaip kiek turiu is CS sepeteliu tai man nesiseria nei vienas Na matysim gal su laiku
Turiu ir si is CS. Man tai pat jis seresi, bet po keliu plovimu praejo ir dabar nebesiseria. Sis yra vienas is mano megstamiausiu sepeteliu skystai pudrai.
Synthetic Large Domed Kabuki
uzsisakiau si maza kabuki norejau mazo mineralinei, toms vietoms kurias prastai pasiekia didesnis kabukis
bet skaiciau atsiliepimus, kad jis visai mazas... mazesnis uz mazaji pirsteli ziuresim koks bus realybej...
ir dar paemiau sintetini pravedimo sepeteli, siandien jis 1$ tekainuoja....
Destiny Precision Angled Liner Brush
uzsisakiau si maza kabuki norejau mazo mineralinei, toms vietoms kurias prastai pasiekia didesnis kabukis
bet skaiciau atsiliepimus, kad jis visai mazas... mazesnis uz mazaji pirsteli ziuresim koks bus realybej...
ir dar paemiau sintetini pravedimo sepeteli, siandien jis 1$ tekainuoja....
Destiny Precision Angled Liner Brush
QUOTE(lisik @ 2010 09 17, 19:02)
del to kabuki - ka rimtai toks mazas? nuotraukoj atrodo visai normalaus dydzio o mazesnem vietom gal geriau koki concealer sepeteli naudot? na toki panasu i seseliu sepeteli. ta pravedimui lenkta turiu, neblogas jei priprast, nors seniai benaudojau, diena kazkaip tingiu pravedima brezt
QUOTE(Aterol @ 2010 09 14, 13:17)
Sutinku Man sitas pats geriausiais mineralinei.
bet su juo pilnai visa veida galima padengti? pvz apie akis, galvoju gal kokio mazesnio dar reikia
QUOTE(atira01 @ 2010 09 18, 12:23)
bet su juo pilnai visa veida galima padengti? pvz apie akis, galvoju gal kokio mazesnio dar reikia
Na, bent jau man, tai tikrai nereikia jokio kito papildomo sepetelio mineralinei. Su situo graziai gaunasi ir apie akis apeiti ir apie nosi, zodziu visur.
sveikos,mergaites,temukes neseku,tad gal pasakysite kas kiek laiko plaunat savo sepetelius,jei naudojat kiekviena diena?turiu omenyje pudros sepeteli naturaliu sereliu.va nusipirkau,naudoju jau apie pora savaiciu kiekviena diena,bet dar nei karto neploviau
QUOTE(Laura81r @ 2010 09 18, 20:55)
sveikos,mergaites,temukes neseku,tad gal pasakysite kas kiek laiko plaunat savo sepetelius,jei naudojat kiekviena diena?turiu omenyje pudros sepeteli naturaliu sereliu.va nusipirkau,naudoju jau apie pora savaiciu kiekviena diena,bet dar nei karto neploviau
Skystos pudros sepetelius plaunu kas antra diena, kartais kas diena, mineralines ir kompaktines pudros sepetelius karta ar du i savaite.
QUOTE(Aterol @ 2010 09 18, 21:02)
Skystos pudros sepetelius plaunu kas antra diena, kartais kas diena, mineralines ir kompaktines pudros sepetelius karta ar du i savaite.
aciu labai,oi,kokia as esu apsileidusi... as turejau galvoje EZ sepeteli ryt is ryto bus pirmas darbas o per kiek laiko jis isdzius?
QUOTE(Laura81r @ 2010 09 18, 21:05)
aciu labai,oi,kokia as esu apsileidusi... as turejau galvoje EZ sepeteli ryt is ryto bus pirmas darbas o per kiek laiko jis isdzius?
As plaunu vakare, tada suguldau juos visus ant ranksluoscio ir palieku nakciai. Ryte buna jau sausi ir galiu dazytis. Na, iskyrus labai didelius ir daug sereliu turincius sepetelius, jie ryte dar buna siek tiek dregni. EZ sepetelis jei pamenu nera is labai dideliu, tai per nakti turetu isdziuti.
QUOTE(Laura81r @ 2010 09 18, 22:55)
As plaunu mazdaug karta per savaite. Kartais ir kas dvi savaites, jei reciau dazausi... Bet cia visu sausu produktu taip. O jei kremine pudra naudojat ar kazka kita krmeiniam pavidale, tai reiketu po kiekvieno naudojimo ar bent dezinfekuot juos.