Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetiniai šepetėliai

QUOTE(Adrinėja @ 2010 09 03, 11:57)
pirmas gal ir tinka kompaktinei, bet jau antras kabuki, tai per daug koncentruotai ja uztepa, todel jis man idealus mineralinei arba kreminei pudrai smile.gif

As abu juos naudoju tiek kompaktinei, tiek biriai mineralinei ir tiek rutulinei. mirksiukas.gif Man jie abu puikiai padengia oda smile.gif
Kreminei naudoju kitokio tipo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Little angel @ 2010 09 03, 14:11)
Tokio tipo tik išsitraukiantį dabar naudoju, bet reikėjo antro, nes negaliu su vienu ir presuotos ir bronzato dėt,. Be to maniškį reikia ilgai makaluot, kad pakabintų. Dar turiu tokį ir Visions firmos, bet jis toooks minkštas, kad nežinau kur naudot. Įdėsiu savaitgalį foto, gal pakonsultuosit

bronzatas turi buti labai svelniai uzteptas, tam tinka platus teptukai ir labai minksti, nes standus labai koncentruotai tepa. Presuotai issitraukiamas, bent kokius as turejau, labai jau siauri g.gif dazniau reikia juo pudryte kabinti, as asmeniskai uz didesnius ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Aterol @ 2010 09 03, 14:20)
As abu juos naudoju tiek kompaktinei, tiek biriai mineralinei ir tiek rutulinei.  mirksiukas.gif Man jie abu puikiai padengia oda  smile.gif 
Kreminei naudoju kitokio tipo.  smile.gif

man irgi superinis kabuki, nes is siu tik ji teturiu, tik as ji pritaikiau kaip man labiau patiko rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adrinėja: 03 rugsėjo 2010 - 13:44
Na kol kas normaliai tepasi, pas mane rutulinis bronzatas, tai dabar pagrinde konturinu ir paskirstau. Šiaip 2cm skersmens pats cilindras, kai išsitraukia būna gal 3cm skersmens. ČIA iš akies rašau. Namie nufotografuosiu, pamatuosiu ir įdėsiu. Nes sesė davė keletą šepetėlių tai nežinau ar teisingai naudoju.

Kiek varčiau temas tokių nemačiau, ji iš kažkur parsivežus buvo...

O rožinis kabukis manau tiktturėtų rutuliniam bronzatui, ar ne? unsure.gif blush2.gif nes kiek skaičiau kad jis pakankamai minkštas, ir atsiliepimai šiame forume, bei šiaip gana geri. Kitų pabijojau dėl šlapio šuns kvapo ir panašiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Little angel @ 2010 09 03, 14:50)
Na kol kas normaliai tepasi, pas mane rutulinis bronzatas, tai dabar pagrinde konturinu ir paskirstau. Šiaip 2cm skersmens pats cilindras, kai išsitraukia būna gal 3cm skersmens. ČIA iš akies rašau. Namie nufotografuosiu, pamatuosiu ir įdėsiu. Nes sesė davė keletą šepetėlių tai nežinau ar teisingai naudoju.

Kiek varčiau temas tokių nemačiau, ji iš kažkur parsivežus buvo...

O rožinis kabukis manau tiktturėtų rutuliniam bronzatui, ar ne? unsure.gif  blush2.gif  nes kiek skaičiau kad jis pakankamai minkštas, ir atsiliepimai šiame forume, bei šiaip gana geri. Kitų pabijojau dėl šlapio šuns kvapo ir panašiai biggrin.gif

kiek teko susidurti, tai rozinis geras tokiems dalykams smile.gif o kvapas, nu cia daugelis naturaliu seriu teptuku turi sioki toki gyvuno kvapa, bet jie gi plaunasi, tai su laiku kvapas tampa svelnesnis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adrinėja: 03 rugsėjo 2010 - 14:04
Na va mano turtas. Mylimukai aišku CS, pirkti SM'e
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Little angel @ 2010 09 03, 22:31)
user posted image

na, visam veidui tokie siauruciai, as jau pratus prie savo didziuliu, tai i nieka nekeisciau schmoll.gif
Atsakyti
tie skaidriais koteliais Visions. Itin minkšti, o ir nežinau kam naudot. Tas kitas tai pusė bėdor. Sesė pirko EZ tept
Atsakyti
Gal galetu kas nors palyginti kuri nors is siu sepeteliu su MAC 187?
Coastal Scents Destiny Duo Fiber Stippling Brush
user posted image
Sigma Small Duo Fibre F55
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Little angel @ 2010 09 03, 22:31)
user posted image

Kaip tas antras nuo apačios? ax.gif
Atsakyti
superinis. Kai išbandžiau CS šepetėlius, tai padariau užsakymą ir šnd jau džiaugiuos papildymu. Išploviau, kai išdžius, įkelsiu foto kad pamatytumėt kaip real atrodo.

Beje tas cs round skirtas akies raukšlei. Gerai kabina šešėlius ir gerai paskirsto.

Detalėms įsigijau kitokio tipo, na kirstu galu ir tą mažulytį.
Atsakyti
Šiai dienai visas mano turtas blush2.gif
user posted image
Va čia jie laikomi:
user posted image

Ten apačioje CS veido šepetėlis, naudojamas prausiantis su prausikliu ar net pilingą darant. Bandžiau - minkštas ir gerai pašalina nešvarumus, plius masažas.

Šone matosi šepetėlis lūpoms. Avono labiau tinkamas jas kontūruojant, na o dažus tepti tai šis pats tas. Minkštas, be kvapų. Galima dangtelį kaip kotelį naudot, kad būtų ilgesnis, galima ir be.

Tie kirstais šereliais, tai rožiniu koteliu skirtas akių pravedimams, su vyšniniu - antakiams.

Dar įsigijau plačius šepetėlius šešėliams - juodais koteliais. Pilkais šereliais, sintetinis ir labai minkštas, kitas natūralių. Na kad btų einamoms spalvoms po atskirą šepetėlį blush2.gif

Dar įsigijau EM iš SM kabukį, tai jetus koks minkštutis, kaip kokis tai šinšilas biggrin.gif Labai patinka ir labai tinka.

Dar gavau šešėlių mėginuką, bet kiekio tai nepagailėjo, man ten min. mėnesiui užteks thumbup.gif

Dabar laukiu parkeliaujant, šepetėlio blendingui, dar to miniako, rožinio kabuki.

Na man asmeniškai jie labai patinka tiek kai tepa šešėlius, tiek patys savaime.

Aišku, nelabai ką aš te žinau, bet vertinu šimtu balų thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Little angel: 12 rugsėjo 2010 - 14:38
koki sepetelo patartumet minerilei pudrai, nes siandien bandziau teptis su tuo kur egipto zeme tepu ir per daug man veida braize, tai noreciau kokio minksto, kad graziai, lygiai dengtus ant veido smile.gif
Atsakyti