$30, o dar siuo metu 30% nuolaida 'Studio' linijai (bet sis rinkinys siuo metu isparduotas). O Erdesos bent man tai siurkstus... Bandziau tik pudros, bet jau laabai braize oda.
$30, o dar siuo metu 30% nuolaida 'Studio' linijai (bet sis rinkinys siuo metu isparduotas). O Erdesos bent man tai siurkstus... Bandziau tik pudros, bet jau laabai braize oda.
Turiu kelionini rozini rinkinuka - as labai patenkinta sepeteliais. Ne pagirndinio naudojimo jie pas mane (nes pudros mazokas, man su Sephora didziuoju patogiau ir greiciau), bet vistiek labai labai geri.
Turiu kelis, man jie superiniai, turiu ss134 ir ss219, paskutinis man daug geresnis nei mac219, tai manau cia mano ne paskutiniai. Siuinciausi per tarpininke, bet galima is to puslapio paciai atsisiusti
Mergaitės, o yra universalus šepetėlis, kuris tiktų tepti tiek rutulinę pudrą tiek kompaktinę presuotą? Nes žiūriu žiūriu CS šepetėlius ir negaliu išsirinkt, nesuprantu po teisybei
Mergaitės, o yra universalus šepetėlis, kuris tiktų tepti tiek rutulinę pudrą tiek kompaktinę presuotą? Nes žiūriu žiūriu CS šepetėlius ir negaliu išsirinkt, nesuprantu po teisybei
pirmas gal ir tinka kompaktinei, bet jau antras kabuki, tai per daug koncentruotai ja uztepa, todel jis man idealus mineralinei arba kreminei pudrai
man dar kazkaip va tokie tinka kompaktinei, del rutulines nezinau, man tokios nepatinka, tai negaliu pakomentuot
Tokio tipo tik išsitraukiantį dabar naudoju, bet reikėjo antro, nes negaliu su vienu ir presuotos ir bronzato dėt,. Be to maniškį reikia ilgai makaluot, kad pakabintų. Dar turiu tokį ir Visions firmos, bet jis toooks minkštas, kad nežinau kur naudot. Įdėsiu savaitgalį foto, gal pakonsultuosit