Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetiniai šepetėliai

QUOTE(Adrinėja @ 2010 08 26, 21:16)
turetumet daugiau is erdesos, tai tikrai zinotumet kad jie irgi seriasi ir kai kurie labai smarkiai.

As turiu rinkini, visai beveik nesiseria g.gif
Atsakyti
QUOTE(egita_25 @ 2010 08 27, 08:12)
o kiek kainuotu elf sepeteliu rinkinys? jauciu pigiau uz erdesos visa rinkini  g.gif

$30, o dar siuo metu 30% nuolaida 'Studio' linijai (bet sis rinkinys siuo metu isparduotas). O Erdesos bent man tai siurkstus... Bandziau tik pudros, bet jau laabai braize oda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 28 rugpjūčio 2010 - 20:49
QUOTE(shopingas @ 2010 08 28, 21:48)
$30, o dar siuo metu 30% nuolaida 'Studio' linijai (bet sis rinkinys siuo metu isparduotas). O Erdesos bent man tai siurkstus... Bandziau tik pudros, bet jau laabai braize oda.

ir as bandziau kelis veidui, pasirode labai jau siukrstus, tai turiu tik pravedimui.
Atsakyti
Kokia jusu nuomone apie Sigma sepetelius, labai jau gundausi be to ir i Lt jie siuncia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2010 09 01, 19:12)
Kokia jusu nuomone apie Sigma sepetelius, labai jau gundausi be to ir i Lt jie siuncia  thumbup.gif

Turiu kelionini rozini rinkinuka - as labai patenkinta sepeteliais. Ne pagirndinio naudojimo jie pas mane (nes pudros mazokas, man su Sephora didziuoju patogiau ir greiciau), bet vistiek labai labai geri. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2010 09 01, 19:12)
Kokia jusu nuomone apie Sigma sepetelius, labai jau gundausi be to ir i Lt jie siuncia  thumbup.gif

Turiu kelis, man jie superiniai, turiu ss134 ir ss219, paskutinis man daug geresnis nei mac219, tai manau cia mano ne paskutiniai. Siuinciausi per tarpininke, bet galima is to puslapio paciai atsisiusti thumbup.gif
Atsakyti
Mergaitės, o yra universalus šepetėlis, kuris tiktų tepti tiek rutulinę pudrą tiek kompaktinę presuotą? blush2.gif Nes žiūriu žiūriu CS šepetėlius ir negaliu išsirinkt, doh.gif nesuprantu po teisybei blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Little angel @ 2010 09 03, 09:17)
Mergaitės, o yra universalus šepetėlis, kuris tiktų tepti tiek rutulinę pudrą tiek kompaktinę presuotą? blush2.gif  Nes žiūriu žiūriu CS šepetėlius ir negaliu išsirinkt, doh.gif  nesuprantu po teisybei blush2.gif

Man patogu tiek rutuline, tiek presuota dengti su Kabuki 4u.gif tik neturiu niekos is CS tai is ju produkcijos negaliu pakomentuoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Little angel @ 2010 09 03, 07:17)
Mergaitės, o yra universalus šepetėlis, kuris tiktų tepti tiek rutulinę pudrą tiek kompaktinę presuotą? blush2.gif  Nes žiūriu žiūriu CS šepetėlius ir negaliu išsirinkt, doh.gif  nesuprantu po teisybei blush2.gif

Vat sitas man patina sepetelis ir sitas. Dar ir sita is CS turiu. Irgi nieko, bet yra geresniu. mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš rožinį kabuki užsisakiau, ŠIANDIEN TEN AKCIJA akių pieštukams, kurių kelios spalvos man buvo reikalingos,
user posted image
tai dar ir blendingui paėmiau (mat pirmą sykį netilpo į krepšelį):
Sable Blending Brush
user posted image
Pagaliau šį miniuką pagavau:
user posted image
Ir šitą rožinį kabuki:
Pink Kabuki Brush
user posted image

Mane šitas domino, bet nežinau ar tiktų konkrečiai man, tai neėmiau:
Black & Hot Pink Angled Kabuki
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 07 sausio 2011 - 20:42
QUOTE(Aterol @ 2010 09 03, 13:24)
Vat sitas man patina sepetelis ir sitas. Dar ir sita is CS turiu. Irgi nieko, bet yra geresniu.  mirksiukas.gif

pirmas gal ir tinka kompaktinei, bet jau antras kabuki, tai per daug koncentruotai ja uztepa, todel jis man idealus mineralinei arba kreminei pudrai smile.gif
man dar kazkaip va tokie tinka kompaktinei, del rutulines nezinau, man tokios nepatinka, tai negaliu pakomentuot rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Tokio tipo tik išsitraukiantį dabar naudoju, bet reikėjo antro, nes negaliu su vienu ir presuotos ir bronzato dėt,. Be to maniškį reikia ilgai makaluot, kad pakabintų. Dar turiu tokį ir Visions firmos, bet jis toooks minkštas, kad nežinau kur naudot. Įdėsiu savaitgalį foto, gal pakonsultuosit
Atsakyti