Kreminei pudrai as megstu naudoto MAC 187 tipo
sepetelius, jei ji pakanamai skysta(turiu omeny ner labai tirsta).
Jei labai tirsta tai plokscius sepetelius butent skystai pudrai(dioro labai neblogas man).
QUOTE(Joyy @ 2010 08 24, 20:30)
Sveikutės, norėjau paklausti, ar kas nors esate bandžiusios pirkti šepetėlių rinkinius iš Ebay? Kokia patirtis? :>
Kokius butent - ten juk rinkiniu galybe. Tiek padielku su uzrasu 'mac', tiek bevardziu, tiek nelabai zinomu firmu (ar tokiu, kuriu pavadinimas nieko nesako).
as db aukcione laimejau Bare escentuals kabuku brush, is Kinijos, tai paziuresime, manau paddelka bus, bet whatever, uz tokia kaina rasiu kur panaudot
Sveikos merginos, Jus cia pas mus visazines, patarkit man blondinukei, ar verti demesio erdesos sepeteliai.Ar verti jie savo kainos? galvoju isigyti ta visa rinkini, ten berods voveres plauko.
QUOTE(egita_25 @ 2010 08 26, 17:09)
Sveikos merginos, Jus cia pas mus visazines, patarkit man blondinukei, ar verti demesio erdesos sepeteliai.Ar verti jie savo kainos? galvoju isigyti ta visa rinkini, ten berods voveres plauko.
yra ir neblogu, bet yra ir niekam tikusiu teptuku, kaip uz tokia kaina, manau yra geresniu
QUOTE(egita_25 @ 2010 08 26, 16:09)
Turiu 2, esu labai patenkinta, nesiseria, minkstuciai, kaina įkandama, patinka kad nuejai, apziurejai ir nusipirkai, nereikia siustis.
Turiu 3 CS tai vienas seriasi.
QUOTE(Jelerny @ 2010 08 26, 21:09)
Turiu 2, esu labai patenkinta, nesiseria, minkstuciai, kaina įkandama, patinka kad nuejai, apziurejai ir nusipirkai, nereikia siustis.
turetumet daugiau is erdesos, tai tikrai zinotumet kad jie irgi seriasi ir kai kurie labai smarkiai.
QUOTE(Adrinėja @ 2010 08 26, 20:16)
turetumet daugiau is erdesos, tai tikrai zinotumet kad jie irgi seriasi ir kai kurie labai smarkiai.
Man nuo dviejų šepetėlių apskritai galvutės su šereliais ir metaline dalimi nusinėrė nuo kotelio
QUOTE(witchcraft @ 2010 08 26, 21:13)
Man nuo dviejų šepetėlių apskritai galvutės su šereliais ir metaline dalimi nusinėrė nuo kotelio
O as kaip tik sepeteliu ieskojimuose ir drauge patare erdesoj nusipirkt Viena turiu krempudrai tepti tai pakolkas nieko.Bet labai norisi daugiau tureti seseliams, lupom...
QUOTE(weemee @ 2010 08 26, 22:19)
Norėčiau šepetėlių rinkinuką įsigyti, kaip manot, ar verta imti ELF rinkinuką? skaičiau, kad daugeliui patiko, o ar yra neigiamų atsiliepimų?
Patariu imti, bet tik STUDIO
o kiek kainuotu elf sepeteliu rinkinys? jauciu pigiau uz erdesos visa rinkini