Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetiniai šepetėliai

QUOTE(Ugnia @ 2010 08 08, 22:56)
Mergaitės, noriu nusipirkti Ecotools šepetėlius.. Ar jų būna neoriginalių? Nes galvoju gal iš ebėjaus nusipirkti  g.gif

Nebuna tikrai - ne ta kainos kategorija ir ne ta firma, kad apsimoketu padirbinet.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 08 08, 23:53)
Nebuna tikrai - ne ta kainos kategorija ir ne ta firma, kad apsimoketu padirbinet.

Tai ir aš tą patį pagalvojau, tai tada drąsiai pirksiu iš ebėjaus 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, gal este badžiusios tigi šepetėlius?

tigi

=health_and_beauty&filter[oid]=21]My Webpage
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukinė prerija: 09 rugpjūčio 2010 - 16:08
Na atejau pasigirti kad esu isbandzius ir labai patenkinta sigmos sepeteliu wub.gif
vienos SM nares pagalba turiu dabar situos:
user posted image
user posted image
abu svelnus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugnia @ 2010 08 08, 22:33)
Bet tikriausiai daug brangiau negu siųstis internetu  g.gif

Kiek pamenu kainos akių šepetėlių apie 10lt, man rodos tai gan pigu.
Siųstis manau apsimoka kokius YSL , nes jie tada žymiai pigesni gaunasi.
Atsakyti
o aš noriu pagirti TBS kabuki bronzing brush, ko iš jo iš tiesų nelabai tikėjausi blush2.gif Aš apskritai labai įtariai žiūriu į šepetėlius su sintetiniais šereliais , bet šitas labai lygiai paskirsto kietesnį bronzantą ir jo paima būtent tiek, kiek reikia, be to yra labai švelnus , nes daugumos kabuki aš naudoti negaliu .Tas šepetėlis atrodo štai taip
http://www.thebodysh...ge/55331m_l.jpg
Atsakyti
QUOTE(Tuberosa @ 2010 08 09, 21:49)
o aš noriu pagirti TBS kabuki bronzing brush, ko iš jo iš tiesų nelabai tikėjausi  blush2.gif Aš apskritai labai įtariai žiūriu į šepetėlius su sintetiniais šereliais , bet šitas labai lygiai paskirsto kietesnį bronzantą ir jo paima būtent tiek, kiek reikia, be to yra labai švelnus , nes daugumos kabuki aš naudoti negaliu  .Tas šepetėlis atrodo štai taip
http://www.thebodysh...ge/55331m_l.jpg

as toki turiu, geras ax.gif
ispradziu naudojau ji biriai pudrai, bet atsiradus kitiems sepeteliams, sis liko be darbo, bet dukra vis praso sau jo hihihi.gif flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuberosa @ 2010 08 09, 20:49)

man irgi jis labai patinka, super svelnus ir naudoju kiekvienam makiazui thumbup.gif
Atsakyti
Gal kuri turit atsiliepių apie sarmos ir douglas rožinius šepetėlius?
Atsakyti
Sveikos, skaitau jau trečią temą ir dar ne pabaiga biggrin.gif

Bet va dabar norių jūsų patarimo: kokį šepetėlį rekomenduotumėt rutulinei pudrai suteikiančiai rudumo veidui? blush2.gif Norisi, kad padengtų lygiai visą veidą, nepaverstų manęs negriuke ir kad nesibadytų šereliai. Sesė davus EZ šepetėlį, naudoju, nu bet norisi kažko geriau, nes ne visai patinka pats šepetėlis...

Firma nusižiūrėjau CS, nes pati turiu šešėliams du šepetėlius ir esu bais patenkinta. Patenkinta tiek, kad noriu papildyti kolekciją biggrin.gif Su kitais jau daug maž viskas aišku, po truputį į krepšelį dedu, bet va nežinau ar kabukis tiktų ar koks didelis,? blush2.gif

va keli variantai: blush2.gif
Flat Mineral Bronzer Buffer Large
user posted image
Destiny Kabuki On A Stick
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 07 sausio 2011 - 20:29
Sveikos, paneles ieskau patarimo ar rekomendaciju koki sepeteli isigyti kreminiai pudrai?
4u.gif
Atsakyti
Sveikutės, norėjau paklausti, ar kas nors esate bandžiusios pirkti šepetėlių rinkinius iš Ebay? Kokia patirtis? :>
Atsakyti