Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetiniai šepetėliai

Na va, jau kuris laikas naudoju si CS sepeteteli, tai etienu pasidziaugt ir pasidalint asmeniniais atradimais. Bandziau ji ir bronzatui (tepu visa veiduka), ir pudrai, tai man pudrai naudot labiau patinka. Nepasakyciau, kad storesni sluoksni uztepa nei kiti sepeteliai, bet tepliot su juo tikrai maziau reikia. Pradzioj kiek mazokas pasirode (po Sephora milzino), bet dabar jau ipratau ir viskas kaip tik thumbup.gif Tai ir toliau jis bus naudojamas pudrai.
Bionic Flat Top Buffer Brush
user posted image

O vat si Sephora milzina (skersmuo kazkur 6cm, cia is to ideklo isemus, o pasisketaliojes turbut dar padideja) naudojau pudrai - jau rasiau, kad super patinka: svelnus, gerai dengia, per veiduka braukiant tarp sereliu susidaro vejelis ir maloniai vesina odyte. Bet pabandziau ji panaudoti bronzatui, tai irgi patiko ir itariu, kad nuo siol naudosiu tik jam: labai graziai ir lengvai padengia, neina padaugint bronzato. thumbup.gif O pudrai dabar pagalvoju tas CS geriau patinka, nes ji turbut maziau paima produkto, nes sitas, tai toks didelis, platus, tai paiima daug, bet tikriausiai ir daug nusibarsto aplink betepant veiduka. Tai bronzatui visai nieko taip, nes placiau padengia, nesukoncentruoja spalvos i viena vieta, nelieka jokiu demiu ir tt.
user posted image
Atsakyti
norejau paklaust gal atsiras gyvenanciu londone ir zinanciu kur butu galima londone nusipirkt ECOTOOLS sepeteliu? teko paciupineti pas viena pazystama tai labai minkstuciai pasirode, labai uzsimaniau as ju 4u.gif
Atsakyti
shopingas
baisiai smalsu pasidare kaip sephoros teptukas gyvai atrodo, gal kada nuotraukyte teks pamatyt? bigsmile.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adrinėja: 18 liepos 2010 - 23:10
QUOTE(Adrinėja @ 2010 07 19, 00:10)
shopingas
baisiai smalsu pasidare kaip sephoros teptukas gyvai atrodo, gal kada nuotraukyte teks pamatyt?  bigsmile.gif  blush2.gif

Galesiu padaryt - dabar kaip tik isploviau sepetelius, tai rytoj idesiu.

O pati i tema turiu toki pastebejima apie CS (kur pries pora postu komentavau): visdar patinka jis, visdar smagiai tepasi pudryte, nesiseria sepetelis ir tt, bet man rodos pudros jis nemazai kabina.... Nepamenu tiksliai kada pudryte pradejau sita naudot (Physician's formula 'face sculpting trio), bet grubiai apie menuo naudoju ir jau pacios pudrytes (t.y. vidutines dalies) nedaug belike. Manau jei siuo sepeteliu toliau naudosiu, tai maximum savaitei uzteks.... O kitu 2 daliu (bronzato ir highlighter'io), tai like laabai daug, vos matosi, kad naudota doh.gif Su Sephora arba kitais (nepamenu firmos, bet kaip EcoTools, sintetiniais sereliais) sepeteliais man ji ilgiau naudojasi ir tolygiai paiima sepetelis visu daliu. CS kiek daugiau labiau padengia (uztenka per pudra pamozot kokius 2-3 kartus sepeteli), Sephora vos lengviau pudryte dengia (pamozoju daugiau kartu), bet visumoj tai pudra man ilgiau laikydavo kitais sepeteliais naudojant ir aisku lygiau naudojosi. Galvoju gal CS paciame sepetelyje daug lieka ir nenuseda ant odos g.gif
Atsakyti
Na va, nufotografavau savo CS ir Sephora sepetelius kartu:
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 19 liepos 2010 - 16:18
QUOTE(shemsa @ 2010 07 18, 20:33)
norejau paklaust gal atsiras gyvenanciu londone ir zinanciu kur butu galima londone nusipirkt ECOTOOLS sepeteliu? teko paciupineti pas viena pazystama tai labai minkstuciai pasirode, labai uzsimaniau as ju  4u.gif

Boots'e ir Superdrug'e mačiau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Panelė Rožė: 19 liepos 2010 - 16:46
QUOTE(Panelė Rožė @ 2010 07 19, 17:45)
Boots'e ir Superdrug'e mačiau ax.gif

nu geras, rimtai, niekad neatkreipiau demesio istikro i sepetukus tose pardese, bet turbut tik labai dideliose? nes mazesnese neteko uzmatyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrinėja @ 2010 07 19, 19:37)
shopingas
labai idomiai atrodo, bet jauciu labai malonus  rolleyes.gif  tik kad kotas ziauriai ilgas atrodo  ax.gif

Labai malonus - ir jau minejus esu, kad braukiant juo per veiduka tarp sereliu vejelis susidaro, tai taip gaivinanciai wub.gif Kotas ilgas, bet man patogu - labiausiai bijojau, kad i ta mano smaigyne netilps, bet puikiai joje telpa, tai netrukdo. Nors va jei prie veidrodzio norisi is arti pasidazyt, tai nelabai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 07 19, 17:15)
Na va, nufotografavau savo CS ir Sephora sepetelius kartu:
user posted image
user posted image
user posted image

Nu geras, o Lietuveleje kazi tokiu geriu yra pirkti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(FrostyFrosty @ 2010 07 26, 08:31)
Nu geras, o Lietuveleje kazi tokiu geriu yra pirkti?  g.gif

Abieju firmu nera - CS tai siuncia i LT (www.coastalscents.com), o Sephora tik Sephora parduotuvese, tad LT tikrai nera. Bet kiek zinau Sephora turi ir Europoj savo parduotuviu, tai ten turetu but. Arba per tarpininkes.
Atsakyti
Mergaitės, noriu nusipirkti Ecotools šepetėlius.. Ar jų būna neoriginalių? Nes galvoju gal iš ebėjaus nusipirkti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugnia @ 2010 08 08, 21:56)
Mergaitės, noriu nusipirkti Ecotools šepetėlius.. Ar jų būna neoriginalių? Nes galvoju gal iš ebėjaus nusipirkti  g.gif

Ecotools Douglas'e mačiau (Panoramoje).
Atsakyti